NY Islanders – Columbus 5:2 (kon.) | Carolina – Pittsburgh 3:2 (po pr.) | St. Louis – New Jersey 5:2 (kon.)
Minnesota – Buffalo 2:3 (kon.) | Winnipeg – San Jose 1:4 (kon.) | Chicago – Nashville 3:2 (kon.)
Colorado – Tampa 0:4 (kon.) | Arizona – Edmonton 4:3 (po pr.)
konec
St. Louis Blues
5:2 (1:2, 2:0, 2:0)
New Jersey Devils
Středa 13.01.2016, 02:00 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:24 David BACKES - 5:2
     
    59:24
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A je definitivně rozhodnuto! St. Louis dává gól do prázdné branky, zvyšuje na 5:2, a získá tak dnes dva body! Přes celé kluziště se po neúspěšné střele Schlemka trefil DAVID BACKES. Bez asistence.
    42:21 Ty RATTIE - 4:2
     
    42:21
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Tak tohle byla parádní rána! Kevin Shattenkirk dostal nabito na modrou čáru a nekompromisní ranou propálil vše, co mu stálo v cestě! A jak prokázaly opakované záběry, jeho pokus v předbrankovém prostoru tečoval TY RATTIE, který se tak prosadil poprvé v NHL! Domácí celek poprvé v utkání odskakuje na rozdíl svou branek. Asistence: Kevin Shattenkirk a Robby Fabbri.
    37:14 Patrik BERGLUND - 3:2
     
    37:14
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Přesilová hra je využita sedm sekund před koncem trestu a domácí jdou podruhé v utkání do vedení! Alex Pietrangelo vystřelil od modré čáry a PATRIK BERGLUND parádně tečoval kotouč do brány za záda Keitha Kinkaida! Druhá branka pro švédského útočníka. Asistence: Alex Pietrangelo a Jori Lehterä.
    24:33 Scottie UPSHALL - 2:2
     
    24:33
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    A máme srovnáno, je to 2:2! SCOTTIE UPSHALL předváděl velice dobré střídání a karma ho odměnila. Troy Brouwer si u levého mantinelu vybruslil ke střele, po které se před Keithem Kinkaidem k dorážce bekhendem dostal právě Upshall. Ten tak dopravil kotouč do brány a vyrovnal! Asistence: Troy Brouwer a Alexander Steen.
    14:47 Lee STEMPNIAK - 1:2
     
    14:47
    Devils právě vstřelili branku!
    Hosté otáčejí vývoj zápasu na svou stranu! LEE STEMPNIAK odvedl výbornou práci při napadání a jak celou akci založil, tak jí i zakončil. V útočném pásmu nejprve předal puk Blandisimu, který mu ho vrátil. Stempniak ho tedy posunul na modrou k Larssonovi, jehož střelu Elliott vyrazil a hostující forvard s číslem 20 doklepl touš do branky! Prosadil se podesáté v sezoně, první bod v NHL si také připisuje Joseph Blandisi. Asistence: Adam Larsson a Joseph Blandisi.
    12:12 Bobby FARNHAM - 1:1
     
    12:12
    Devils právě vstřelili branku!
    A máme vyrovnáno! Postarala se o to čtvrtá formace Ďáblů. Bitkař BOBBY FARNHAM se od svého příchodu do New Jersey prezentuje i jako střelec, když vsítil už svou sedmou branku, což se mu v profesionálním hokeji povedlo poprvé! Tentokráte pálil z mezikruží po bekhendovém pasu od Gionty. Asistence: Stephen Gionta a Adam Larsson.
    10:04 Patrik BERGLUND - 1:0
     
    10:04
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Vše je ovšem zapomenuto, jelikož Blues přesilovou hru využívají a jdou do vedení! Alexander Steen našel u branky trestuhodně volného PATRIKA BERGLUNDA, který si s nabídnutou šancí poradil nejlépe, jak mohl – gólen! Zafungovala tedy švédská spolupráce. Asistence: Alexander Steen a Colton Parayko.

    Michal Belšán

    Branky a nahrávky: 11. Berglund (Steen, Parayko), 25. Upshall (Brouwer, Steen), 38. Berglund (Pietrangelo, Lehterä), 43. Rattie (Shattenkirk, Fabbri), 60. Backes – 13. Farnham (Gionta, Larsson), 15. Stempniak (Larsson, Blandisi)


    St. Louis Blues: Elliott (Binnington) – Shattenkirk, Pietrangelo "A", Butler, Parayko, Edmundson, Bortuzzo – Fabbri, Lehterä, Tarasenko – Upshall, Steen "A", Brouwer – Berglund, Backes "C", Rattie – Jaškin, Brodziak, Reaves. Trenér: Ken Hitchcock.
    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Greene "C", Larsson, Schlemko, Severson, Gragnani, Merrill – Kalinin, Zajac "A", Palmieri – Blandisi, Henrique "A", Stempniak – Kennedy, O'Brien, Thompson – Farnham, Gionta, Tootoo. Trenér: John Hynes.

    Rozhodčí: Dwyer, Romasko – MacPherson, McElman

    Diváci: 17 951
    bahis siteleri