K. Vary – Pardubice 2:3 (po pr.) | HC Litvínov – Letňany 3:1 (kon.) | Jihlava – Vsetín 7:2 (kon.)
Zlín – HC Plzeň 3:2 (po pr.) | Kladno – Poruba 6:7 (po pr.) | Vítkovice – Mountfield HK 0:4 (kon.)
Liberec – Sparta 5:2 (kon.) | Havlíčkův Brod – Havířov 5:2 (kon.) | Olomouc – Chomutov 0:4 (kon.)
Mladá Boleslav – Slavia 4:3 (1:0 po s.n.) | Třinec – Kometa Brno 5:4 (po pr.) | Č. Budějovice – Opava 9:2 (kon.)
po prodl.
Rytíři Kladno
6:7 (1:3, 3:2, 2:1 - 0:1)
HC RT TORAX Poruba
Pátek 15.01.2016, 16:00 • ČEZ stadion, Kladno • Extraliga staršího dorostu • 5. kolo
Partner:
     
    62:58
    Poruba právě vstřelila branku!A je rozhodnuto, bod navíc berou hosté! VOJTĚCH STŘONDALA střílel z bezprostřední blízkosti jen do betonu domácího gólmana, jenže puk se odrazil zpět na jeho hůl, a tak hostující útočník jen objel beton ležícího brankáře a poslal puk za brankovou čáru. Tímto gólem dosáhl Střondala hattricku, gratulujeme! Bez asistence.
     
    46:50
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kubík sice svoji velkou šanci nevyužil, za malý moment už se ale kladenská střídačka mohla radovat. KRYŠTOF HRABÍK ujel po levém křídlě a svižnou střelou mezi betony prostřelil hostujícího gólmana. Kladenský útočník si připisuje už druhý gól v dnešním zápase. Bez asistence.
     
    43:59
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí využívají další početní výhodu, čímž značně dramatizují dnešní utkání. Adam Kalaj z pravéo kruhu poslal puk na druhý bod pro vhazování, odkud zápěstím překonal Bayera KRYŠTOF HRABÍK. Hostující brankář měl nyní velkou smůlu, protože puk sice zasáhl, jenže si ho srazil přímo pod horní tyč. Asistence: Adam Kalaj, Adam Kubík.
     
    41:48
    Poruba právě vstřelila branku! Přes dobrý vstup domácích hokejistů do třetí třetiny Kladno opět prohrává o dva góly. Střondala se snažil natlačit před kladenskou branku, ale byl faulován. Hostující útočník se najednou ocitl na kolenou, přesto stihl puk poslat před brankoviště na ERNESTA BOCHNAKA, který jen bekhendem poslal puk za brankovou čáru. Asistence: Vojtěch Střondala.
     
    38:56
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí si připisují další branku, zhruba minutu před druhou sirénou snižují náskok Poruby. Kombinace Rytířů končila přihrávkou Kalaje k pravé tyči na MICHALA KUČERU, na jehož ránu z první byl Bayer krátký. Asistence: Adam Kalaj, Pavel Řepka.
     
    32:01
    Poruba právě vstřelila branku! Využitou přesilovkou se dostávají hosté do dvoubrankového vedení. Bijotova střela od modré domácímu brankáři vypadla z lapačky přímo na hůl VOJTĚCHA STŘONDALY, který si puk srovnal na čepel a obstřelil kladenského brankáře. Asistence: Přemysl Bijota.
     
    28:47
    Poruba právě vstřelila branku! Dvě nevyužité šance Adama Kubíka teď musí Rytíře velmi mrzet, protože opět se opět musí na TORAX dotahovat. Na konci hostující přesilovky si sjel LUKÁŠ IRGL před Zázvorku, kterého si dlouhým obloukem položil a bez problémů poslal puk do odkryté brány. Asistence: Miroslav Krupa.
     
    25:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno, domácí se díky zvýšené aktivitě dotahují na svého soka! Autorem branky je opět ADAM KUBÍK, jehož střela z první po přihrávce Vebera překonala porubského gólmana. Domácí kapitán si tímto gólem z předbrankového prostoru připisuje už druhou branku v tomto utkání! Asistence: Václav Veber, Adam Kalaj.
     
    22:32
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí se v oslabení po velké hrubce hostujícího brankáře dostávají na dostřel svéh soupeře. Vyhozený kotouč letěl až za hostující klec, kam vyjel Bayer. Hostující brankář ovšem jen zastavil puk pro domácího Rytíře ADAMA KUBÍKA, jemuž už zbývalo jen objet prázdnou brankovou kostrukci a zasunout do ní puk. Bez asistence.
     
    17:54
    Poruba právě vstřelila branku! Obrana domácích dnes nemá den! Prepsl od levého mantinelu uviděl a pravém křídle zcela volného MARKA HAVRÁNKA, který zpracoval puk, podíval se na postavení brankáře a nádhernou střelou vymetl vzdálenější roh brány. Asistence: Ernest Bochnak, Lukáš Prepsl.
     
    13:09
    Poruba právě vstřelila branku! Hosté jdou opět do vedení! Kladenská obrana zaspala při této akci Poruby, a tak VOJTĚCH STŘONDALA mířil zcela sám na kladenskou bránu. Naznačil rameny a poslal puk prudkou střelou nad vyrážečku brankáře Blažka. Asistence: Lukáš Irgl.
     
    10:14
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Domácí srovnávají stav dnešního utkání po další rychlé akci. PAVEL HUSARIK se natlačil před hostující beky a puk dostal za brankovou čáru i s gólmanem Bayerem. Rozhodčí se dlouho radili, následně ovšem k nevoli hostů gól uznali. Asistence: Ondřej Bláha.
     
    02:38
    Kladno nevyužilo na jedné straně obrovskou šanci, puku se tedy ujali hosté a z protiútoku překonali Blažka. Velmi přímočarou akci rozehrál Bernát, který našel MATYÁŠE HOLUBA, jehož střela zapadla přesně za záda kladenského gólmana. Asistence: Jan Bernát.

    Jan Brabec

    Branky a nahrávky: 11. Husarik (O. Bláha), 23. Kubík, 26. Kubík (Veber, Kalaj), 39. Kučera (Kalaj, Řepka), 44. Hrabík (Kalaj, Kubík), 47. Hrabík – 3. Holub (Bernat), 14. Střondala (Irgl), 18. Havránek (Bochnak, Prepsl), 29. Irgl (Krupa), 33. Střondala (Bijota), 42. Bochnak (Střondala), 63. Štřondala


    Rytíři Kladno: Blažek (21. Zázvorka) – Klusáček, Haspeklo, Kryll, Veber, Smrž – Řepka, Hrabík, Svoboda, O. Bláha, Kouba, Kučera, Kalaj, Husarik, Kovacs, Kubík, Pejchal
    HC RT TORAX Poruba: Bayer (Škoda) – Skokan, Dobeš, Prokeš, Bijota, Prepsl – Holub, Bernát, Havránek, Bochnak, Malát, Timura, Stach, Střondala, Žídek, Voznička, Klíma, Krupa, Irgl
    bahis siteleri