Barys – Minsk 4:2 (kon.) | Ufa – Čeljabinsk 0:1 (kon.) | Kazaň – Toljatti 5:3 (kon.)
Jokerit – Vladivostok 3:2 (kon.) | Petrohrad – Novokuzněck 4:0 (kon.) | Viťaz – Soči 4:3 (kon.)
Spartak Moskva – Novosibirsk 3:4 (2:3 po s.n.) | Riga – Chabarovsk 1:2 (kon.)
konec
Salavat Julajev Ufa
0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Traktor Čeljabinsk
Úterý 19.01.2016, 15:00 • Ufa Arena • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Svedberg na střídačce, domácí to zkusí se šesti hráči v poli bez brankáře!
    51:05 Alexej KRUČININ - 0:1
     
    51:05
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Jenže není to útok domácí, který otevírá skóre zápasu! Andrej Popov poslal z rohu kluziště přesnou přihrávku před pravý kruh na volného ALEXEJE KRUČININA, který tvrdou ranou z první parádně trefil levý horní růžek domácí branky! Asistence: Andrej Popov, Maxim Jakuceňa.
     
    Dnešní utkání sleduje 6.415 diváků.
     
    47:25
    Velká šance pro domácí, ale skóre se ani teď nemění! Hartikainen přihrával zpoza branky na zcela volného Lepista na levém kruhu, domácí bek však pouze trefil Děmčenka do jeho masky!
     
    39:45
    Engqvist ale mohl vše napravit, když se v dobré pozici na pravém kruhu dostal k zakončení, jeho ránu ale obětavým způsobem zastavil Pestunov.
     
    38:24
    Vyloučení v týmu Traktor Čeljabinsk (Alexandr Šinin – 2 min., nedovolené bránění).
     
    35:15
    Dlouhé střídání Černovovy formace končí velkou šancí domácích, ve které se k odraženému puku na hranici brankoviště dostal Hartikainen a v hodně nepřehledné situaci puk po jeho backhandové střele pomalu doklouzal jen několik málo centimetrů vedle pravé tyče!
     
    26:38
    Skóre se mohlo měnit i na druhé straně! Arzamascev vymyslel parádní dlouhou přihrávku z vlastního obranného pásma až do útočné zóny na najetého Něstěrova, ten zkusil na Děmčenka forhendový blafák, hostující gólman se však roztáhl na brankové čáře a zabránil puku v cestě za jeho záda!
     
    25:50
    Jako blesk z čistého nebe mohli udeřit hosté! Další chybu před vlastní brankou vyrobili domácí, k puku se dostal Andrej Popov, parádně si obhodil jednoho z beků a rychlou střelou trefil tyč domácí svatyně!
     
    24:35
    Trest na obou stranách. Linus Omark (UFA), dvě minuty za držení hole, Dmitrij Pestunov (CLJ), menší trest za hrubost. Hrát se tak bude se čtyřmi hráči v poli na obou stranách.
     
    22:28
    Velký chyba hostů v rozehrávce, kterou mohl využít Lazarev, jenž se po levé straně hnal sám vstříc hostující brance, jeho rána na bližší tyč ale o kousek minula svůj cíl!
     
    21:35
    Děmčenko si připsal na své konto dva dobré zákroky. Nejprve vyrazil střelu Prochorkina od pravého hrazení, vyražený puk si před brankou našel Černov a nikým nehlídaný střílel, pouze však do hostujícího gólmana!
     
    11:35
    První přesilovka zápasu a zahrají si ji hosté z Čeljabinsku. Za krosček je vyloučen Denis Chlystov (UFA).
     
    05:20
    Lisin dostal přihrávku do prostoru mezi kruhy a šikovnou stahovačkou do backhandu se dostal až do pozice před Děmčenka, kde zcela sám se pokusil o zakončení, to mu však na poslední chvíli znemožnil jeden z hostujících beků, který mu zablokoval hůl!

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 52. Kručinin (Popov, Jakuceňa)


    Salavat Julajev Ufa: Svedberg (Sochatskij) – Lepistö, Loginov, Děrljuk, Culygin, Bodrov, Arzamascev, Višněvskij, Gončarov – Engqvist, Grigorenko "C", Omark – Lisin, Chlystov, Saprykin – Vorobjov, Něstěrov, Lazarev – Hartikainen, Černov, Prochorkin.
    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Novák, Martynov, Borodkin, Děnisov "C", Šinin, Klimontov, Petrov, Žuldikov – Popov, Jakuceňa, Kručinin – Pestunov, Osnovin, Afonasjevskij, Rybakov – Glinkin, Kokujov, Gubarev – Šarov, Zinovjev.

    Rozhodčí: Buturlin, Zacharov – Majtak, Pronskich

    Diváci: 6.415
    bahis siteleri