Martin – Košice 3:4 (0:2 po s.n.) | Poprad – Nitra 1:2 (1:2 po s.n.) | Zvolen – Piešťany 5:2 (kon.)
Trenčín – Banská Bystrica 4:2 (kon.) | Skalica – Žilina 2:3 (kon.)
konec
HK Skalica
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
MsHK Žilina
sk Úterý 19.01.2016, 18:00 • HANT arena, Skalica • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Skončil sa dnešný zápas medzi HK 36 HANT Skalica a MsHK DOXXbet Žilina, po výsledku 3:2 si zo stretnutia odnesú dôležité tri body hostia.

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem vám ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (20:10:54)
     
    Koniec zápasu.
    Johannes REICHEL - 2:3
     
    59:41
    Skalica dala gól!
    V absolútnom závere stretnutia ešte jeden gól, na modrej čiare sa do puku oprel JOHANNES REICHEL, ktorý prepálil Tomeka. Asistencia: Dušan Pašek.
     
    59:20
    A do tretice Brendl, ten stál v dobrej pozícii, napriek tomu ale puk poslal len do masky Tomeka.
     
    59:10
    Tomek chytil ďalší strelecký pokus Brendla, ten to skúša z každej možnej i nemožnej pozície, do tejto chvíle jeho rany gól nepriniesli.
     
    58:58
    Barák sa oprel do puku s úmyslom skórovať a pridať trak kontaktný gól, jeho strela ale bola včas zblokovaná pozornou obranou.
     
    58:52
    Ťavoda (ZIL) – 2 minúty . nedovolené bránenie v hre.
     
    58:45
    Až teraz puk vyviezol Kortyko, ten bol ale v útočnej tretine sám, preto puk nedobrovoľne poslal len na hokeju svojho súpera.
     
    58:30
    Žilina ale svojmu súperovi ani len nedovoľuje pomyslieť na hru bez brankára, keď sa pred Košúta neustále tlačí.
     
    58:00
    Posledné dve minúty do konca tretej tretiny. Sme zvedaví, či sa ešte Skalica odváži k hre bez brankára, alebo už štvrtý gól vo svojej bránke riskovať nebude.
     
    57:15
    Hrá sa dlho bez prerušenia, to vyhovuje neporovnateľne viac hosťujúcemu celku, ktorému sa darí pomerne často striedať a rozložiť si tak sily na absolútny záver.
     
    56:24
    Handlovský puk zaviezol do útočnej tretiny. v súboji so Školiakom pri zadnom mantineli ale napokon neuspel. Skúsený útočník však získal ďalšie cenné sekundy pre Žilinu.
     
    55:30
    Žilina sa usadila pred bránkou súpera, prihrávku vypichol až Novák, ktorý následne puk poslal cez všetky čiary.
     
    54:40
    Hrá sa prevažne v strednom pásme, i keď Skalici sa občas puk súperovi podarí vypichnúť. V tom prípade si zahrá aj Tomek, ktorý ho zatiahne za vlastnú „klietku“.
     
    54:10
    Žilina sa smerom dopredu zbytočne nenáhli, jej hráči puk skúsene držia na čepeliach svojich hokejok.
     
    53:32
    Brendl (SKA) teraz odchádza na dve minúty na trestnú lavicu a svojim spoluhráčom poriadne komplikuje život. Previnil sa držaním.
     
    53:20
    Skalici teraz rozhodne neprospieva fakt, že sa jej hráči dopustili zakázaného uvoľnenia. Unavená pätica musí ostať na ľade.
     
    52:50
    A platí to aj v tejto chvíli. Skalicu zovrela v obrannej tretine Novotného formácia, videli sme viacero striel, Košút betónom vždy zrazil.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 13. Ďaloga (Mickievics), 60. Reichel (Pašek) – 1. Huna (Novotný), 34. Škoda (Homer), 41. Handlovský (Škoda, Homer)


    HK Skalica: Košút (Romančík) – Barák, Reichel, Opalek, J. Novák, Jankovič, Horváth, Lantoš, Zukal – Pašek, Brendl, Mickievics – Školiak, Studenič, Zálešák – Ďaloga, Knyazev, Bezúch – Markulinec, Korytko, Briestenský
    MsHK Žilina: Tomek (Cibuľa) – Zaťko, Brejčák, Ťavoda, Homer, Rehák, Leško, Mendrej, Makovský – Novotný, Ró. Huna, Ri. Huna – Stupka, Škoda, Handlovský – Konečný, Ježek, Drábek – Švec, Valášek, Rogoň

    Rozhodčí: Čech, Úlehla – Kacej, Výleta
    bahis siteleri