Detroit – St. Louis 1:2 (kon.) | Colorado – Buffalo 2:1 (kon.) | Anaheim – Minnesota 3:1 (kon.)
konec
Colorado Avalanche
2:1 (0:0, 0:1, 2:0)
Buffalo Sabres
Čtvrtek 21.01.2016, 04:00 • Pepsi Center, Denver • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    44:51
    Je tu hodně velká šance pro Colorado, jak něco udělat s výsledkem. Evander Kane (BUF) totiž dostává 2 + 2 minuty za vysokou hokejku, jeho tým tak pravděpodobně čekají pořádné starosti s ubráním těsného náskoku 1:0.
     
    35:41
    Přesilová hra pro Buffalo, za katr míří domácí hokejista Nick Holden (COL), který se dle soudu hlavního rozhodčího provinil hrou vysokou holí. Colorado se tak bude muset bránit v oslabení.
     
    31:42
    Colorado Avalanche si zahrají vůbec první přesilovku v zápase. Josh Gorges (BUF) musí na trestnou lavici za nedovolené bránění, takže dává šanci soupeři na to, aby otevřel skóre utkání.
     
    13:52
    Nyní mohou být domácí rádi, že Chris Bigras (COL) dostává jen dv minuty za sekání, protože faul hokejisty Colorada byl na hranici trestného střílení. Rozhodčí ale nakonec uděluje jen dvě minuty a přesilovku si tak zahraje Buffalo.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 50. Tanguay (Söderberg, Beauchemin), 60. Beauchemin (Tanguay) – 37. Kane (Eichel, O'Reilly)


    Colorado Avalanche: Varlamov (Pickard) – Beauchemin, Zadorov, Holden, Barrie, Redmond, Bigras – Tanguay, MacKinnon, Duchene – Landeskog, Söderberg, Comeau – Martinsen, Grigorenko, Iginla – McLeod, Mitchell, Skille
    Buffalo Sabres: Lehner (Johnson) – Bogosian, Ristolainen, Gorges, Franson, Weber, Pysyk – Kane, O'Reilly, Reinhart – Varone, Eichel, McGinn – Foligno, Larsson, Gionta – Moulson, Schaller, Legwand

    Rozhodčí: Mclsaac, Jackson – Driscoll, Murchison

    Diváci: 13 274
    bahis siteleri