Kraj Vysočina – Praha 0:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Moravskoslezský kraj 3:2 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 4:5 (1:2 po s.n.)
Kraj Vysočina – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 4:5 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
4:5 (2:0, 1:1, 1:4)
Hlavní město Praha
Čtvrtek 21.01.2016, 12:15 • SD ARÉNA • Olympiáda dětí a mládeže • Finále
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 12:15.
     
    Dobrý den, vítám Vás u sledování onlajn přenosu z finálového utkání Olympiády dětí a mládeže v ledním hokeji. Do závěrečného zápasu se probojoval Královéhradecký kraj, kterému se postaví Hlavní město Praha.
     
    CESTA TURNAJEM

    Oba finálové celky se střetly už v základní skupině, kdy bojovaly oba ve skupině B, jenž se odehráva v chomutovské SD ARÉNĚ.

    Královéhradecký kraj:
    Královéhradecký kraj neprožil vůbec úspěšný vstup do turnaje, když úvodní dva zápasy prohrál. Nejprve nestačil na Liberecký kraj a následně na Jihočeský kraj. Vše se zlomilo až v utkání právě s Hlavním městem Praha, které ovládl Královéhradecký kraj v poměru 3:1. Následná dvě utkání závěrečných bojů ve skupině Královéhradecký kraj zvládl a zajistil si postup do další částí z prvního místa, které jim zajistil bodový zisk osmi bodů, ale také skóre 17:10, jelikož druhé Hlavní město Praha mělo stejný počet bodů, ale horší skóre. Nejproduktivnějším hráčem Královéhradeckého kraje se ve skupině stal Petr Poppel, jenž nasbíral v šesti utkání celkem jedenáct bodů za sedm branek a čtyři asistence.

    Zápasy ve skupině:

    Královéhradecký – Liberecký 0:2
    Jihočeský – Královéhradecký 4:3
    Olomoucký – Královéhradecký 2:5
    Královéhradecký – Praha 3:1
    Královéhradecký – Plzeňský 3:0
    Středočeský – Královéhradecký 1:3

    Semifinálový boj:

    Královéhradecký – Moravskoslezský 3:2
    Diváci tohoto utkání si jistě přišli na své, jelikož celky jim nabídly opravdu zajímavou podívanou a vyrovnané utkání. V první třetině, která skončila remízovým stavem 2:2, padly hned čtyři branky v rozmezí čtyř minut. Nejprve poslal do vedení Královéhradecký kraj Vojtěch Síla, ale minutu na to vyrovnával Jan Vojtovič. Přestelka pokračovala, když se zpět do vedení dostal Královéhradecký kraj zásluhou Matěje Moronga. Další minutu na to vyrovnával za Morovskoslezský kraj Jan Anlauf. Druhá část hry byla už o poznání klidnější. Padla v ní pouze jediná branka, kterou vstíl Matěj Morong, jelikož ve třetí části žádná branka nepadla, rozhodl tak o postupu Královéhradeckého kraje.


    Hlavní město Praha:
    Hlavní město Praha odstarovala turnaj remízou nad Olomouckým krajem 3:3 a následnou výhrou nad Středočeským krajem v poměru 3:0. Druhý den turnaje nedopadl pro druhého finalistu dobře, jelikož si v něm připsal pouhý jeden bod za remízu 1:1 s Plzeňským krajem. Druhé utkání dnes s Královéhradeckým krajem nezvládlo Hlavní město Praha 1:3. Poslední den skupinových bojů však Hlavní město Praha nazaváhala a připsala si plný bodový zisk po výhrách nad Libereckým a Jihočeským krajem. Za Hlavní město Praha nejvíce kanadských bodů získal Ondřej Pšenička, ten si připsal pět bodů za čtyři branky a jednu asistenci.

    Praha – Olomoucký 3:3
    Středočeský – Praha 0:3
    Praha – Plzeňský 1:1
    Královéhradecký – Praha 3:1
    Praha – Liberecký 3:1
    Jihočeský – Praha 1:3

    Semifinálový boj:

    Vysočina – Praha 0:3
    Hlavní město Praha v semifinálovém boji nezažila takovou přestupku jako jeho finálový soupeř. Utkání sice začalo vyrovnaně, když po prvních dvacetiminutách svítilo na světelné tabuly stav 0:0, ale druhá třetina předzaznamenala pozdějšího finalistu – Hlavní město Praha, ta odskočila svému soupeři na rozdíl dvoubranek, což se ukázalo jako klíčové. Výhru Hlavního města Prahy pečetil v úvodu třetí části Marcel Čížek. Hlavní město Praha tak porazila Vysočinu v poměru 3:0 a zajistila si postup do finéhového boje.
     
    Úvodní sestavy:

    Královéhradecký kraj: Ševců (Novotný) – Řehák, Bárta, Junek, Šebek, Klodner, Kašpar, Myška – Mikysa, Naar, Matloch, Soukup, Nedomlel, Poppel, Síla, Müller, Brejcha, Rychlovský, Záliš, Červíček, Morong

    Hlavní město Praha: Škorpík (Dusil) – Kučera, Klapka, Haš, Bureš, Kumpošt, Najman, Bláha, Fleishman – Janča, Petrák, Křenek, Prymula, Čížek, Pšenička, Gluzman, Vitouch, Vlček, Najman, Obadal, Kulma.
     
    Celky jsou již na ledové ploše. Začalo předzápasové rozbruslení.
     
    Do utkání nenastoupí hráč královéhradeckého kraje číslo 15 Müller Tomáš, který do finálového utkání nenastoupí z důvodu zranění.
     
    Rozhodčími proto toto utkání byli zloveni: Petružálek, Krob – Kokrment, Špringl.
     
    Na ledě zůstali už zahajovací formace. Hlavní rozhodčí Petružálek se chystá k hození úvodní buly.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:16
    Praha vyhrála úvodní buly utkání a ihned se vrhala do útoku, kde však o puk přišla.
     
    00:25
    Praha se dostala zpět ke kotouči až na své polovině, ale po nepřisné přihrávce míři puk na zakázané uvolnění. Vhazovat se bude před brankářem Škorpíkem.
     
    00:45
    Martin Nedomlel byl sám před brankářem Škorpíkem, ale dostal přihrávku na dlouhou hokejku, takže v dobré pozici nedokázal vystřelit.
     
    01:28
    Petr Poppel chtěl vyzkoušet pozornost pražského brankáře, ale jeho střela byla sražená do ochranné sítě, takže následovat bude vhazování v útočném pásmu Královéhradeckého kraje.
     
    02:01
    Od levého mantinelu vystřelil Lukáš Křenek, jehož střelu po ledě srazil Ševců pryč do druhého kouta kluziště.
     
    02:55
    Královéhredecký kraj tlačí svého soka v obranném pásmu. Pražský obránce Marek Bláha udělal chybu při rozehrávce, když mu utekl puk od hokejky, ale jeho spoluhráči mu pomohli jeho chybu napravit.
     
    03:36
    Slabou střelu domácího hráče Jan Škorpík pod lapačku. Následovat bude vhozování.
     
    03:49
    Do samostatného úniku se dostal hráč Patrik Prymula, který si před brankářem přibrzdil, ale následný blafák nasměřoval jen do betonů brankáře Kryštofa Ševců.
     
    04:02
    Z hranice levého kruhu vystřelil Daniel Fleischman, jehož pokus mířil pouze mimo branku.
     
    04:49
    Tlak Hlavního města Prahy vyustil v faul. Jan Klodner (HKK) si v souboji o puk pomohl držením protihráče, za což dostal dvouminutový trest.
     
    05:20
    Od modré čáry vystřelil Kučera Domini, jeho pokus vyrazil brankář Kryšfot Ševců pouze před sebe, kde stál připravený David Vitouch, který však z blízka trefil pouze opět brankáře Královéhradeckého kraje.
     
    05:40
    Ofsajd domácího hráče přesouvá hru do středního pásma a oba celky střídají.
     
    06:02
    Z ostrého úhlu vystřelil Ondřej Pšenička, ale jeho pokus vytěsnil brankář Kryštof Ševců. Navíc Královéhradecký kraj vyhazuje puk až na druhou stranu hřiště.
     
    06:51
    Domácí v plném počtu, takže přesilová hra Hlavního města Prahy zůstává nevyužita. V téže čase zneškodnil domácí brankář dva střelecké pokusy od modré čáry.
     
    07:32
    Přesilovou hru si zahrají také domácí. Vyloučen David Vytouch (PHA) na dvě minuty za podražení.
     
    07:58
    Hlavní město Praha vyhrála buly ve svém obranném pásmu a ihned se osvobozuje výhozem až za branku Kryštofa Ševců.
     
    08:32
    Královéhradecký kraj se zatím během své přesilové hry k ničemu nedostal. Domácí mají problém i s udržením útočného pásma.
     
    09:32
    Hosté v plném počtu, takže ani první přesilová hra Královéhradeckého kraje nebyla využila.
     
    09:46
    Domácí obránci udělali chybu v rozehrávce. Puk zachytil Marcel Čížek, jenž směřoval svou střelu na vyrážecku, ale Kryštof Ševců stihl zasáhnout.
     
    10:24
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Královéhradecký kraj se dostává do vedení, když PETR POPPEL využil zaváhání v obraně Hlavního města Prahy, po kterém se dostal do samostatného úniku a svou střelou pod vyrážečku otevírá skóre finálového utkání. Asistence: Vojtěch Síla.
    Petr POPPEL - 1:0
     
    11:08
    O vyrovnání se pokoušel Šimon Vlček, ale jeho střela z bodu pro vhazování byla zablokována, takže brankáře Kryšfota Ševců nezaměstnala.
     
    11:27
    Máme tu zaváhání Hlavního města Prahy, která špatně vystřídala, takže bude následovat dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě, jenž odpyká Natanael Kulma.
     
    11:38
    Domácí vyhráli buly v útočném pásmu a zavřeli svého soupeře, který brání v obranném bloku.
     
    12:00
    Síly na ledě se srovnají, jelikož podražení v obranném pásmu se dopusnil kapitán domácího celku Jan Klodner, který tak obdrží dvouminutový trest.
     
    12:42
    Hra čtyři na čtyři více vyhovuje hostům, kteří zatlačí na svého soupeře v jejich obranném pásmu.
     
    12:46
    Královéhradecký kraj jde do tří hráčů. Vojtěch Záliš podrazil v souboji o puk svého protivníka, což hlavnímu rozhodčímu neuniklo.
     
    13:20
    Hlavní město Praha kombinuje v útočném pásmu a vyčkává na správný moment k zakončení. Tato přesilová hra jim může přinést kýžené vyrovnání.
     
    13:27
    Hosté v plném počtu.
     
    14:00
    Na led se vrací kapitán domácích, takže hra bude pokračovat ve formátu čtyři na pět.
     
    14:42
    Z rohu kluziště si do lepší pozice najel Patrik Prymula, jehož střelecký pokus ukrývá Kryštof Ševců do své náruče. Následovat bude vhazování v útočném pásmu hostí.
     
    14:46
    Domácí v plném počtu.
     
    15:30
    Finálové utkání doprovází vynikající atmosféra v chomutovské SD ARÉNĚ, do které si našlo cestu několik škol z Chomutovska.
     
    16:10
    Hra se v závěru první třetiny trochu uklidnila a odehrává se spíše ve středním pásmu. V této pasáži hry nemají brankáři příliš mnoho práce.
     
    17:00
    Je signalizován faul hostí, takže budeme moct sledovat další přesilovou hru domácích.
     
    17:08
    Matouš Najman (PHA) se v souboji dopustil hákování, takže si bude muset odpykat dvouminutový trest, čímž na závěr třetiny oslabí svůj tým.
     
    17:42
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilové hry a v závěru první periody odskakují na dvoubrankový rozdíl. JAKUB RYCHLOVSKÝ, který si vzal kotouč v obranném pásmu a nabral s ním vysokou rychlost. Následně se dostal až do útočného pásma, kde z pravého kruhu pro vhazování, kde střelou přes obránce trefil bližší horní roh branky Jana Škorpíka. Bez asistence.
    Jakub RYCHLOVSKÝ - 2:0
     
    18:57
    Vyloučen Jakub Myška (HKK) na dvě minuty za držení protihráče.
     
    19:05
    Podaří se hostům v závěru první třetiny snížit nepříznivý stav?
     
    19:30
    Hlavní město Praha drží útočné pásmo, ale ke kýženému snížení se jim nedaří dostat.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Za námi je prvních dvacet minut finálového utkání mezi Královéhradeckým krajem a Hlavním městem Praha. Úvodních dvacet minut vyšlo lépe domácímu celku, který si vybojoval dvoubrankový náskok zásluhou Poppela a Rychlovského. V první třetině bylo k vidění také hned několik přesilových her na obou stranách, ale zatím co Hlavní město Praha pohrdlo i přesilovou hrou pět na tři, tak Královéhradecký kraj využil alespoň jednu ze svých početních výhod.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:03.
     
    Týmy jsou zpět na hlavní ploše chomutovské SD ARÉNY, takže druhá třetina finálového utkání se blíží ke svému začátku.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Královéhradecký kraj začíná druhou periodu v početní nevýhodě, takže po vyhrané buly posílá puk za branku Jana Škorpíka.
     
    20:45
    Hlavní město Praha se stále nemůže usadit v útočném pásmu a něco tak vymyslet.
     
    20:57
    Domácí v plném počtu.
     
    21:05
    Hlavní rozhodčí Petružálek píská, jelikož uviděl hru vysokou holí. Vhazovat se bude v útočném pásmu domácích.
     
    21:25
    Do střeleckého zakončení se dostal Jakub Rychlovský, jenž dnes už jednu branku vstřelil, ale tentokrát na Jana Škorpíka nevyzrál.
     
    21:51
    Kryštof Ševců raději kryje nahození od modré čáry, takže se bude vhazovat v útočném pásmu hostí.
     
    22:16
    Nenápadná střela Natanaela Kulmy končí jen těsně mimo tyče domácí branky.
     
    22:43
    Královéhradecký kraj se z proti útoku pokusil ohrozit Škorpíka, ale zaúřadovali obranné řady Hlavního města Prahy.
     
    23:24
    Patrik Prymula zachytil domácí rozehrávku na modré čáře. Následně se snažil probojovat do lepší pozice na středu hrací plochy, ale do zakončení se přes domácí obránce nedostal, ale vybojoval alespoň vhazování v útočném pásmu.
     
    24:03
    Hlavní město Praha byla zatlačená až do svého obranného pásma, kde se snažil vybojovat kotouč Patrik Matlocha, ale neúspěšně.
     
    24:42
    Máme tu první vyloučení druhé části hry. Na lavici hanby usedá Daniel Fleischman (PHA), který si odsedí dvouminutový trest za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    25:06
    Královéhradecký kraj sice vyhrál buly v útočném pásmu, čímž získal puk, ale následně jeden z domácích hráčů zahrál vysokou holí, takže rozhodčí vykázal hru do středního pásma.
     
    25:19
    Hlavní město Praha drží kotouč daleko od své branky. Nyní donutila k přikrytí nahození Kryštofa Ševců.
     
    25:33
    Patrik Prymula vybojoval kotouč v útočném pásmu a navíc si vynutil faul na svou osobu. Hlavní město Praha má signalizovanou výhodu.
     
    25:57
    Patrika Prymulu fauloval Jakub Myška (HKK), který si odpyká dvouminutový trest za hákování. Síly na ledě se srovnají.
     
    26:27
    Královéhradecký kraj se dostal do útočného pásma, kde se po kombinaci dostal k zakončení Jan Klodner, jehož střelecký pokus od modré čáry byl zablokován.
     
    26:42
    Hosté v plném počtu, takže začíná zkrácená přesilová hra Hlavního města Prahy.
     
    27:21
    Ta však netrvala příliš dlouho, jelikož fauloval David Vitouch (PHA), který je vyloučen na dvě minuty za hákování. Trend častého vylučování ve finálovém utkání tak trvá nadále.
     
    27:55
    Hlavní město Praha přehnala svou snahu o vybojování útočného pásma – je pískán ofsajd.
     
    27:57
    Domácí v plném počtu a začíná jejich zkrácená přesilová hra.
     
    28:42
    Domácí vybojovali útočného pásmo, kde dostali hosty pod tlak. Do obrovské šance se dostal Jan Klodner, jenž měl před sebou po obdržené přihrávce zcela odkrytou klec, kterou však nedokázal trefit.
     
    29:21
    Hosté v plném počtu.
     
    30:00
    Máme za sebou první polovinu utkání, která vyzněla lépe pro domácí Královéhradecký kraj, jenž ve finálovém utkání vede 2:0. Optickou převahu v utkání má však Hlavní město Praha, která ale doplácí na svou "produktivitu". Utkání přerušuje časté vylučování, které hru doprovází.
     
    31:19
    Hlavní město Praha zavřela svého soka v jejich obranném pásma vyčkává ke střelecké příležitosti, aby se mohla pokusit o kýžené snížení.
     
    31:27
    Jan Klodner (HKK) nabídne Hlavnímu městu Praha další přesilovou hru, jelikož si bude muset odpykat dvouminutový trest za držení protihráče. Dokáží hosté využít svou přesilovou hru a snížit na rozdíl jedné branky?
     
    32:08
    Tlak hostí vyustil k zákroku Kryštofa Ševců, jenž v této chvíli drží svůj tým bez inkasované branky.
     
    32:18
    Hlavní město Praha si zahraje minutovou přesilovku pět na tři, jelikož je vyloučen Tomáš Bárta (HKK) na dvě minuty za hákování.
     
    32:43
    Ondřej Pšenička měl po dobré přihrávce před sebou napůl odkrytou branku, ale jeho střelu na bližší horní tyč zneškodnil brankář Kryšfot Ševců, který předvádí ve finálové bitvě zatím bezchybný výkon.
     
    33:27
    Konec trestu Jan Klodnera, takže Královéhradecký kraj hraje ve čtyřech, avšak přesilová hra hostí dále trvá.
     
    34:04
    Domácí se osvobozují a mohou odjet střídat. Přesilová hra Hlavního města Prahy se blíží ke svému konci.
     
    34:18
    I tato přesilová hra hostí zůstane nevyužita. Neproduktivita v přesilových hrách může hostující hodně mrzet vzhledem k nepříznivému stavu a ubývajícímu času.
     
    34:31
    Na ledě po tvrdém hitu zůstal ležet jeden z domácích hráčů.
     
    Šimon Junek se za lékařského doprovodu zvedá z ledové plochy a odjíždí na střídačku.
     
    35:21
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Zdá se jakoby triumf na Olympiádě dětí a mládeže Hlavnímu městu Praha někdo nepřál. Královéhradecký kraj zvyšuje svůj náskok na tři branky. Po kombinace se do zakončení dostal VOJTĚCH SÍLA, jenž se svou střelou nemýlil. Asistence: Jan Klodner a Jakub Myška.
    Vojtěch SÍLA - 3:0
     
    36:01
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Hlavní město Praha přichází z rychlou odpovědí. Marcel Čížek posunul kotouč na ONDŘEJE PŠENIČKU, který rychle odpovídá na třetí obdrženou branku a vrací Hlavní město Praha na dostřel dvou branek. Asistence: Marcel Čížek.
    Ondřej PŠENIČKA - 3:1
     
    36:50
    Hra se přerušuje. Důvodem he zakázané uvolnění Královéhradeckého kraje. Buly se bude vhazovat před Kryštofem Ševců.
     
    37:02
    Další zakázané uvolnění domácích.
     
    37:19
    Ondřej Pšenička, autor první branky Hlavního města Prahy, se snažil připsat další přesný zásah, když se tlačil do zakončení, ale jeho střelecký pokus zamířil jen těsně mimo domácí branku.
     
    37:47
    Ondřej Pšenička (PHA) ukončuje tlak Hlavního města Prahy svým faulem. Bude se muset odpykat dvouminutový trest.
     
    38:48
    Hosté svou početní nevýhodu brání velmi dobře. Svého soupeře k ničemu nepouští.
     
    39:19
    Patrik Prymula vyváží kotouč do útočného pásma, takže Hlavní město Praha může odjet vystřídat. Hostující útočník navíc šetří čas.
     
    39:47
    Hosté v plném počtu.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Stejně jako v prvních dvaceti minutách jsem mohli vidět dvě branky, ale tentokrát se prosadili obě mužstva. Nejdřív navýšil skóre za Královéhradecký kraj Vojtěch Síla, ale čtyřicet vteřin na to se prosadil Ondřej Pšenička.
     
    Další třetina začne přibližně v 13:52.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:17
    Mikysa se natlačil mezi kruhy, odkud ale nemířil přesně.
     
    41:08
    Pšenička nedokázal prostrčit puk před branku, kde byl zcela volný Čížek.
     
    41:29
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    MATĚJ MORONG hledal v rychlém protiútoku lépe postaveného spoluhráče, přihrávku si ale v pádu srazil do vlastní sítě Bureš! Bez asistence.
    41:29 Matěj MORONG - 4:1
     
    42:42
    Praha se ještě nevzdává, tentokrát ale dlouhá přihrávka na útočnou modrou nebyla přesná.
     
    43:34
    Pšenička našel Prymulu, který ale z první nedokázal prostřelit dobře postaveného brankáře.
     
    44:35
    Brejcha si nabruslil do středu hřiště, odkud prověřil Škorpíka. Ten si připsal lehký zákrok.
     
    45:38
    Janča se snažil několikrát prosunout puk přes dva ležící protihráče, to se mu ale nakonec nepovedlo.
     
    45:59
    Haš pálil z pravého kruhu, Ševců se ovšem vyznamenal skvělým zákrokem vyrážečkou.
     
    46:39
    Praha si vytvořila velký tlak, do žádné vyložené šance se ale nedostali.
     
    47:25
    Karel Brejcha (HKK) je potrestán za hákování.
     
    47:33
    Po dobrém zákroku brankáře se puk odrazil k Pšeničkovi, který okamžitě pálil do odkryté klece. Ševců se ovšem dokázal rychle natáhnout a puk včas zastavil!
     
    47:50
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Haš dostal kotouč na modrou čáru, odkud ihned vypálil. Ševců si připsal dobrý zákrok, puk ovšem jen vyrazil před sebe, kde stál MARCEL ČÍŽEK, kterému se podařilo nadvakrát poslat kotouč do sítě! Asistence: Martin Hugo Haš.
    47:50 Marcel ČÍŽEK - 4:2
     
    48:45
    Pokus Bureše od modré dokázal Ševců vytěsnit do rohu.
     
    48:50
    Následně vyhodili hráči Královéhradeckého kraje puk na zakázané uvolnění.
     
    49:50
    Morong posílal puk do brankoviště na teč a Škorpík vůbec netušil, kde kotouč skončil. Nakonec ho našel pod svým betonem.
     
    51:01
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané se dotahují! Střelu od modré čáry dokázal dorazit ještě Janča, proti kterému dokázal Ševců skvěle zasáhnout, puk se ovšem dostal ještě k SIMEONU GLUZMANOVI, který už neměl problém zamířit do odkryté klece! Asistence: Jakub Janča.
    51:01 Simeon GLUZMAN - 4:3
     
    51:36
    Vyloučení v týmu Hlavní město Praha (Haš – 2 min., podražení).
     
    52:06
    Královéhradecký kraj se drží v útočném pásmu.
     
    52:39
    Praha se ale nakonec dokázal dostat z obranné třetiny, Fleischmann ale jen trefil clonícího obránce.
     
    53:36
    Haš se vrátil na ledovou plochu.
     
    53:45
    Prymula se dokázal natlačit před obránce, následně ale mířil těsně vedle.
     
    54:29
    Čížek objel dva obránce, třetího protihráče, který se mu postavil do cesty, ale trefil. Ševců tak nemusel vůbec zasahovat.
     
    55:13
    Šimon Junek (HKK) loktem zasáhl Gluzmana do obličeje, musí tak na trestnou lavici.
     
    55:26
    Počet hráčů na ledě se srovná, Jan Bureš (PHA) je potrestán za podražení.
     
    55:36
    Nahození ze středního pásma raději Ševců udržel v lapačce.
     
    55:59
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nesmírně napínavý finálový duel dostává nový rozměr! JAKUB JANČA se natlačil před obránce, ve správný moment dostal přihrávku od Vitoucha a bekhendem překonal bezmocného brankáře! Asistence: David Vitouch.
    55:59 Jakub JANČA - 4:4
     
    56:35
    Pšeničkova střela skončila v náruči královéhradeckého brankáře.
     
    57:13
    Junek je na ledě.
     
    57:26
    Na led se vrátil i Bureš.
     
    57:43
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané fantastickým výkonem otáčí vývoj utkání z 1:4 na 5:4! Čížek našel Prymulu, jehož střela se k brankáři nedostala, puk ovšem sebral ONDŘEJ PŠENIČKA, který se štěstím dostal puk do sítě! Asistence: Patrik Prymula a Marcel Čížek.
    57:43 Ondřej PŠENIČKA - 4:5
     
    59:15
    Královéhradecký kraj hraje bez brankáře!
     
    59:32
    Královéhradecký kraj si vzal oddechový čas.
     
    59:47
    Vhazování ve středním pásmu, Praha je kousek od vítězství!
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    Je konec! Praha po fantastickém výkonu ve třetí třetině otočila skóre a slaví obrovský úspěch. Nejlepší hokejisté z pražských klubů ukázali v konkurenci hráčů z celé republiky největší touhu a v závěru turnaje obrovskou vůli. (14:32:09)
    Radost Pražanů po výhře ve finále!

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 11. Poppel (Síla), 18. Rychlovský, 36. Síla (Klodner, Myška Jakub), 42. Morong – 37. Pšenička (Čížek), 48. Čížek (Haš), 52. Gluzman (Janča), 56. Janča (Vitouch), 58. Pšenička (Prymula, Čížek)


    Královéhradecký kraj: Ševců (Novotný) – Řehák, Bárta, Junek, Šebek, Klodner, Kašpar, Myška – Mikysa, Naar, Matloch, Soukup, Nedomlel, Poppel, Síla, Brejcha, Rychlovský, Záliš, Červíček, Morong
    Hlavní město Praha: Škorpík (Dusil) – Kučera, Klapka, Haš, Bureš, Kumpošt, Najman, Bláha, Fleishman – Janča, Petrák, Křenek, Prymula, Čížek, Pšenička, Gluzman, Vitouch, Vlček, Najman, Obadal, Kulma

    Rozhodčí: Petružálek, Krob – Kokrment, Špringl
    bahis siteleri