Kraj Vysočina – Praha 0:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Moravskoslezský kraj 3:2 (kon.) | Ústecký kraj – Jihočeský kraj 4:5 (1:2 po s.n.)
Kraj Vysočina – Moravskoslezský kraj 1:3 (kon.) | Královéhradecký kraj – Praha 4:5 (kon.)
konec
Královéhradecký kraj
4:5 (2:0, 1:1, 1:4)
Hlavní město Praha
Čtvrtek 21.01.2016, 12:15 • SD ARÉNA • Olympiáda dětí a mládeže • Finále
Partner:
    57:43 Ondřej PŠENIČKA - 4:5
     
    57:43
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané fantastickým výkonem otáčí vývoj utkání z 1:4 na 5:4! Čížek našel Prymulu, jehož střela se k brankáři nedostala, puk ovšem sebral ONDŘEJ PŠENIČKA, který se štěstím dostal puk do sítě! Asistence: Patrik Prymula a Marcel Čížek.
    55:59 Jakub JANČA - 4:4
     
    55:59
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nesmírně napínavý finálový duel dostává nový rozměr! JAKUB JANČA se natlačil před obránce, ve správný moment dostal přihrávku od Vitoucha a bekhendem překonal bezmocného brankáře! Asistence: David Vitouch.
    51:01 Simeon GLUZMAN - 4:3
     
    51:01
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Pražané se dotahují! Střelu od modré čáry dokázal dorazit ještě Janča, proti kterému dokázal Ševců skvěle zasáhnout, puk se ovšem dostal ještě k SIMEONU GLUZMANOVI, který už neměl problém zamířit do odkryté klece! Asistence: Jakub Janča.
    47:50 Marcel ČÍŽEK - 4:2
     
    47:50
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Haš dostal kotouč na modrou čáru, odkud ihned vypálil. Ševců si připsal dobrý zákrok, puk ovšem jen vyrazil před sebe, kde stál MARCEL ČÍŽEK, kterému se podařilo nadvakrát poslat kotouč do sítě! Asistence: Martin Hugo Haš.
    41:29 Matěj MORONG - 4:1
     
    41:29
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    MATĚJ MORONG hledal v rychlém protiútoku lépe postaveného spoluhráče, přihrávku si ale v pádu srazil do vlastní sítě Bureš! Bez asistence.
    Ondřej PŠENIČKA - 3:1
     
    36:01
    Pražský výběr právě vstřelil branku!
    Hlavní město Praha přichází z rychlou odpovědí. Marcel Čížek posunul kotouč na ONDŘEJE PŠENIČKU, který rychle odpovídá na třetí obdrženou branku a vrací Hlavní město Praha na dostřel dvou branek. Asistence: Marcel Čížek.
    Vojtěch SÍLA - 3:0
     
    35:21
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Zdá se jakoby triumf na Olympiádě dětí a mládeže Hlavnímu městu Praha někdo nepřál. Královéhradecký kraj zvyšuje svůj náskok na tři branky. Po kombinace se do zakončení dostal VOJTĚCH SÍLA, jenž se svou střelou nemýlil. Asistence: Jan Klodner a Jakub Myška.
    Jakub RYCHLOVSKÝ - 2:0
     
    17:42
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Domácí využívají přesilové hry a v závěru první periody odskakují na dvoubrankový rozdíl. JAKUB RYCHLOVSKÝ, který si vzal kotouč v obranném pásmu a nabral s ním vysokou rychlost. Následně se dostal až do útočného pásma, kde z pravého kruhu pro vhazování, kde střelou přes obránce trefil bližší horní roh branky Jana Škorpíka. Bez asistence.
    Petr POPPEL - 1:0
     
    10:24
    Královéhradecký kraj právě vstřelil branku!
    Královéhradecký kraj se dostává do vedení, když PETR POPPEL využil zaváhání v obraně Hlavního města Prahy, po kterém se dostal do samostatného úniku a svou střelou pod vyrážečku otevírá skóre finálového utkání. Asistence: Vojtěch Síla.

    Jan Thöma

    Branky a nahrávky: 11. Poppel (Síla), 18. Rychlovský, 36. Síla (Klodner, Myška Jakub), 42. Morong – 37. Pšenička (Čížek), 48. Čížek (Haš), 52. Gluzman (Janča), 56. Janča (Vitouch), 58. Pšenička (Prymula, Čížek)


    Královéhradecký kraj: Ševců (Novotný) – Řehák, Bárta, Junek, Šebek, Klodner, Kašpar, Myška – Mikysa, Naar, Matloch, Soukup, Nedomlel, Poppel, Síla, Brejcha, Rychlovský, Záliš, Červíček, Morong
    Hlavní město Praha: Škorpík (Dusil) – Kučera, Klapka, Haš, Bureš, Kumpošt, Najman, Bláha, Fleishman – Janča, Petrák, Křenek, Prymula, Čížek, Pšenička, Gluzman, Vitouch, Vlček, Najman, Obadal, Kulma

    Rozhodčí: Petružálek, Krob – Kokrment, Špringl
    bahis siteleri