Helas Brno – Zruč n/S 1:4 (kon.) | Rádio Krokodýl Brno – Hradec Králové 5:1 (kon.) | Slavia – Tango Brno 1:5 (kon.)
Chrudim – Sparta 8:2 (kon.) | Interobal Plzeň – Česká Lípa 10:5 (kon.) | Kladno – Vysoké Mýto 1:7 (kon.)
konec
SK Slavia Praha
1:5 (0:2)
FC Tango Brno
Pátek 22.01.2016, 20:001. Futsal liga • 16. kolo
Předzápasové kurzy
     
    40
    Jiří Novotný v závěru úřadoval, brankou to však neskončilo! Nejprve krásným obloučkem našel hlavu Lištvána, který podruhé síť rozvlnit nedokázal. Za dalších dvacet vteřin pak samotný Novotný nadvakrát ve velikánské šanci neprostřelil hrdinu dnešního duelu Zrzavého!
     
    38
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Brankář hostů LUKÁŠ ZRZAVÝ dneska zažívá výborný zápas! Kromě skvělých zákroků a asistence na druhou branku svého týmu, nyní dokonce střílí i branku do prázdné svatyně pražské Slavie! Tango Brno se ujímá vedení 5-1!
     
    36
    Slavia právě vstřelila branku!

    Bude tu ještě drama? JAN LIŠTVÁN nevěděl co s míčem, tak vystřelil a i když si brankář Brna na míč sáhl, nedokázal brance zabránit! Slavia Praha snižuje na 1-4!
     
    35
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Nyní si dovolím tvrdit, že je již definitivně rozhodnuto! Domácí celek si tvořil hru a měl tlak, z brejku však udeřil brněnský BOHUMÍŘ DOUBRAVSKÝ, jenž našel místo mezi nohami brankáře! Tango navyšuje vedení na 4-0!
     
    33
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Ve futsale je sice možné cokoliv, ale Brno má k výhře v dnešním duelu již velmi blízko! Slavia hraje power play, které využil kapitán hostů DIMOSTENIS CHADZIDIS. Ten míč sice spíše odkopával, každopádně trefil odkrytou branku velice přesně! Tango tak vede 3-0!
     
    29
    Hosté, konkrétně Čeněk Cenek, měli opětovně obrovskou šanci, ale hráči s číslem sedm tato střela ale vůbec nesedla!
     
    25
    Střelec druhé branky zápasu Milan Svoboda z Brna se v obrovské příležitosti dostal sám před brankáře Slavie Praha, ale nepochopitelně branku nevstřelil! Veliká škoda pro hosty, kteří již mohli vést o tři branky!
     
    20
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    No tak to je neuvěřitelné! MILAN SVOBODA z Brna na pravé straně převzal míč po nahrávce brankáře Zrzavého a snad se zazněním sirény konce první půle vystřelil na branku. Tato střela nakonec i prošla do brány, i když se musí uznat, že nyní hrály roli ne vteřiny, ale snad desetiny sekundy! Tango Brno vede 2-0!
     
    20
    Domácí Lištván nyní vcelku zbytečně zajel do autora první branky Buršíka a zcela po zásluze vidí žlutou kartu.
     
    20
    Střela hostujícího hráče mířila těsně vedle brány!
     
    20
    Do konce první půle zbývá 37 vteřin a domácí, kteří jsou nyní usazeni v obranném pásmu hostů, si vyžádali oddechový čas.
     
    17
    S velkými šancemi se snad roztrhl pytel! Jeden z hostujících hráčů se dostal do velmi slibné pozice a dokonce i překonal brankáře, střela však mířila tak 30 centimetrů od pravé tyče!
     
    17
    I domácí měli obrovskou příležitost, Petr Oliva mířil pouze mimo tři tyče!
     
    15
    Tango Brno právě vstřelilo branku!

    Konečně jsme se dočkali! Domácí obrana trestuhodně zaspala a toto nedorozumění dokázal bez problémů využít TOMÁŠ BURŠÍK! Tango Brno vede 1-0!
     
    12
    A další velice solidní příležitost jihomoravského celku! Lukáš Černek se snad natřikrát snažil propasírovat míč přes bránící hráče i brankáře, ale ani on neposlal Brno do vedení!
     
    12
    Tohle už ale byla obrovská šance, do které se dostal Doubravský z Brna. Jeden z bránicích domácích hráčů na poslední chvíli ale stačil vykopnout míč před brankovou čárou!

    Radek Štohl

    Branky: 36. Lištván (Homola) – 15. Buršík, 20. Svoboda (Zrzavý), 33. Chadzidis, 35. Doubravský (Hudáček), 38. Zrzavý

    Karty:   20. Lištván (SLA)


    SK Slavia Praha:
    FC Tango Brno:
    bahis siteleri