Boston – Vancouver 2:4 (kon.) | New Jersey – Ottawa 6:3 (kon.) | Columbus – Calgary 2:4 (kon.)
Pittsburgh – Philadelphia 4:3 (kon.) | Toronto – Carolina 0:1 (po pr.) | Tampa – Chicago 2:1 (kon.)
Winnipeg – Nashville 1:4 (kon.) | Dallas – Edmonton 3:2 (kon.) | Arizona – San Jose 1:3 (kon.)
Los Angeles – Minnesota 0:3 (kon.)
konec
Winnipeg Jets
1:4 (1:1, 0:1, 0:2)
Nashville Predators
Pátek 22.01.2016, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Ode mne je to pro tuto chvíli již úplně vše, přeji Vám krásný start do nového dne. Nashledanou (04:41:13)
     
    Tři hvězdy utkání:

    1. Pekka Rinne (NSH) 26 zák., 1 ink. gól, 96,3%
    2. Ryan Johansen (NSH) 1+1
    3. Nikolaj Ehlers (WPG) 1+0
     
    Statistiky utkání

    Střely na branku: 27 – 28
    Vhazování: 26 – 28
    Vyloučení: 3 – 4, navíc Stuart (WPG) – Bass (NSH) oba 5 minut.
    Využití: 0 – 1
    Hity: 23 – 18
    Zblokované střely: 12 – 15
     
    Hosté přidali v závěru třetí třetiny ještě dvě branky do domácí sítě a po výhře 4:1 se radují z vítězství na ledě Winnipegu. Jets nesehráli špatné utkání, vyrovnaný souboj dnes rozhodlo především proměňování šancí, ve kterém byli hosté prostě a jednoduše úspěšnější.
     
    Konec zápasu.
     
    59:50
    Ben Chiarot vyslal zřejmě poslední střelu dnešního zápasu, jeho tvrdý pokus Rinne dokázal chytit a o vítězi utkání je tak definitivněrozhodnuto!
    58:33 Calle JARNKROK - 1:4
     
    58:33
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak ještě jednu branku viděli diváci v MTS Centru a rozhodně jim nebyla příliš po chuti. Gaustad vybojoval puk na hranici obranného pásma a naslepo ho poslal do útočné třetiny, kde k němu měl nejblíže CALLE JARNKROK, jenž poslal touš backhandem do opuštěné domácí svatyně! Asistence: Paul Gaustad a Roman Josi.
    58:08 James NEAL - 1:3
     
    58:08
    Nashville právě vstřelil branku!
    Zdá se, že je rozhodnuto! Hosté vyhráli buly před Hellebuyckem zásluhou Johansena, který puk poslal přímo na JAMESE NEALA, jehož rána se otřela o pravou tyč, následně do Hellebuycka a od něj již kotouč doplul za brankovou čáru! Asistence: Ryan Johansen.
     
    58:00
    Do konce třetí třetiny zbývají poslední dvě minuty a zbývá zodpovědět jediná otázka. Podaří se domácím ještě vyrovnat nebo už hosté udrží těsný náskok až do konce?
     
    Dnešní utkání sleduje 15.294 diváků.
     
    55:55
    Po dlouhé době se také domácí hokejisté dostali před soupeřova brankáře, jenže děje se tak v době, kdy do konce třetí třetiny zbývá něco málo přes čtyři minuty. S backhandem Perreaulta si ale Rinne vcelku bez potíží poradil.
     
    54:40
    Hosté stále nepouští svého soupeře do závěrečného tlaku, ze kterého by mohl vyrovnat a sami dobře útočí. James Neal to opět zkusil hodně tvrdou střelou, ale i s tímto pokusem kanonýry Nashvillu si Hellebuyck poradil.
     
    53:01
    A znovu je to domácí gólman, který musí zasahovat. Nyní se tak děje po tečovaném pokusu Ribeira, který raději přidržel na své výstroji a přerušil hru.
     
    51:50
    Další úspěšný zákrok přibyl na kontě domácího brankáře, stalo se tak po tvrdé ráně Jamese Neala.
     
    51:10
    I hosté se zapojují do útočné fáze, ačkoliv by se mohli jen soustředit na bránění těsného náskoku, Smith ale pálil pouze do připraveného Hellebuycka.
     
    50:30
    Hosté v plném počtu.

    Daniel Kubelka

    Branky a nahrávky: 5. Ehlers (Armia, Perreault) – 17. Johansen (Neal, Ribeiro), 26. Smith (Granberg, Ekholm), 59. Neal (Johansen), 59. Jarnkrok (Gaustad, Josi)


    Winnipeg Jets: Hellebuyck (Hutchinson) – Trouba, Byfuglien, Enstrom, Myers, Stuart, Chiarot – Ladd, Little, Wheeler – Armia, Perreault, Ehlers – Thorburn, Burmistrov, Halischuk – Lipon, Copp, Peluso.
    Nashville Predators: Rinne (Hutton) – Josi, Weber, Ekholm, Ellis, Bitetto, Jackman – Fiala, Johansen, Neal – Forsberg, Ribeiro, Smith – Salomaki, Fisher, Jarnkrok – Nystrom, Gaustad, Bass.

    Rozhodčí: L’Ecuyer, Dwyer – Galloway, Amell

    Diváci: 15.294
    bahis siteleri