Banská Bystrica – Poprad 8:2 (kon.) | Košice – Piešťany 6:2 (kon.) | Skalica – Zvolen 5:3 (kon.)
Žilina – Trenčín 3:4 (0:1 po s.n.) | Nitra – Martin 2:1 (kon.)
konec
HC Košice
6:2 (0:1, 4:0, 2:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 22.01.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tak ani Piešťany nedokázali zastaviť rozbehnutý košický stroj. Majstrovský celok si na svoje konto pripísal už 12. výhru v rade. Zároveň pokračuje jeho neuveriteľná šnúra víťazných zápasov na domácom ľade, neporaziteľnosť Košíc trvá už viac ako 4 mesiace.

    Konečný výsledok: 6:2

    Pomer striel v dnešnom zápase: 44:14

    S týmto konštatovaním sa už s vami lúčim a prajem ešte pekný zvyšok večera. Stretnutím vás sprevádzal Lukáš Pancurák. (19:35:39)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:30
    Beží posledných 30 sekúnd stretnutia, Košice kontrolujú puk, pomaly môžeme začať odpočítavať do absolútneho záveru.
     
    58:43
    Aj domáci miláčik Peter Bartoš by ešte chcel skórovať a ďaleko od toho veru nemal, Košarišťan ale puk dobre zrazil na ochrannú sieť za svojou bránkou.
    Tibor VARGA - 6:2
     
    58:04
    Košice dali gól!
    Prakticky okamžite sa ale Košice rozhodli znegovať moje slová a pridávajú aj šiesty gól do siete súpera. TIBOR VARGA opäť rozjasal domáce tribúny. Asistencia: Richard Lelkeš.
     
    57:35
    Zápas sa pomaly chýli k svojmu koncu, Košice zbierajú cenné sekundy v útočnej tretine, zdá sa, že dnes sa už nič podstatné neudeje.
     
    56:17
    Bortňák osamotený na ľavej strane, jeho ranu z prvej Košarišťan vytesnil mimo priestor troch žrdí!
     
    55:55
    Košarišťan teraz na malý moment hral bez hokejky, keď mu po jednom zo zákrokov vypadla z rukavice, ochotne mu ju ale opäť podal jeho spoluhráč.
     
    55:10
    Bartoš puk zaviezol do útočnej tretiny, kde ho pristavil pre Spilara, jeho prihrávka z otočky ale našla len korčule súpera.
    Edgars BRANCIS - 5:2
     
    54:24
    Piešťany dali gól!
    Napriek tomu dokázali hostia nájsť recept na obranu svojho súpera a pridávajú druhý gól v zápase. Strelecky sa presadil EDGARS BRANCIS. Asistencie: Samuel Petráš, Ondrej Mikula.
     
    54:00
    Napokon si zahral aj Košarišťan,ktorý zbieral puk smerujúci medzi svoje tri žrde. Domáci celok sa bezchybne bráni.
     
    53:30
    Košice sa dobre bráni a svojho súpera vytláčajú do stredného pásma.
     
    52:50
    Oslabenie Košíc mohlo priniesť zavŕšenie hetriku Mateja Češíka, ten chcel strelou z útočnej tretiny využiť zaváhanie súpera, nebezpečný pokus Košarišťan lapačkou zbrzdil!
     
    52:28
    Milý (KOS) – 2 minúty – seknutie.
     
    52:10
    Obrovská šanca Šedivého! Ten si z pozície obrancu nakorčuľoval medzi kruhy, kde sa poriadne oprel do puky, jeho ranu Košarišťan vytesnil.
     
    51:40
    Mikula puk smutne preberá v obrannej tretiny svojho celku, na ľade ale chýbajú jeho spoluhráči, ktorí odišli striedať.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 30. Češík (Deyl, Bicek), 32. Češík (Varga, Lelkeš), 33. Macejko (Spilar, Jenčík), 35. Bartánus (Češík, Bicek), 46. Bicek (Deyl), 59. Varga (Lelkeš) – 20. Saliji (Filip), 55. Brancis (Petráš, Mikula)


    HC Košice: Riečický (Halász) – Deyl, Dudáš, Mikuš, Chovan, Šedivý, Macejko, Cebák – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Jenčík, Spilar – Varga, Češík, Lelkeš – Bortňák, Boltun, Milý – Hrnka
    ŠHK 37 Piešťany: Košarišťan – Gipters, S. Hudec, Hluch, Filip, Trefný, Svetlík, Pokorný – Tibenský, Tomčák, Hrehorčák – Saliji, Holovič, J. Ručkay – Kučera, Brancis, Šimíček – Petráš. Kolena, Mikula

    Rozhodčí: Lokšík – Gajan, Bednár
    bahis siteleri