Česko U16 – Česko U16 bílí 3:4 (kon.)
konec
Česko U16
3:4 (1:1, 2:1, 0:2)
Česko U16 bílí
Úterý 26.01.2016, 14:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Reprezentace do 16 let
Partner:
     
    55:26
    Česko U16 bílí právě vstřelilo branku!
    Když vtom přichází gól, který může být rozhodující. Bílí se necelých pět minut před koncem zápasu vůbec poprvé ujímají vedení! TOMÁŠ KOBLÍŽEK dojel přečíslení z druhé vlny a jeho první střelu ještě Dvořák zastavil, ale když se pak dlouho bojovalo o puk těsně před jeho brankovištěm, na Koblížkovu dorážku už nestačil – 3:4! Asistence: Adam Gajarský.
     
    42:12
    Česko U16 bílí právě vstřelilo branku!
    No a zničehonic máme potřetí vyrovnáno! A taky máme prvního dvougólového střelce zápasu. VOJTĚCH DOBIÁŠ ujížděl sám po pravé straně, ale neměl nikoho do kombinace, tak z rohu pásma nahodil puk na Dvořáka. Černý kus gumy k překvapení všech, i samotného střelce, skončil v síti – 3:3. Bez asistence.
     
    37:34
    Česko U16 červení právě vstřelilo branku!
    Potřetí v zápase je o gól napřed červená polovina české šestnáctky. Střelu Petra Hada z levé strany nenápadně, ale o to šikovněji tečoval JAN JENÍK a kotouč zapadl k bližší tyčce překvapeného Daniela Dvořáka – 3:2! Asistence: Petr Had.
     
    34:48
    Česko U16 bílí právě vstřelilo branku!
    I tenhle náskok červených se brzy rozplynul, tentokrát stačilo bílým pouhých 42 sekund! Adam Gajarský dojel na poslední chvíli puk u mantinelu a dobře věděl o rozjetém JAKUBU LAUKOVI. Ten se s ničím nepáral a skvělou přihrávku poslal ke druhé tyčce – 2:2! Asistence: Adam Gajarský, Jakub Adámek.
     
    34:06
    Česko U16 červení právě vstřelilo branku!
    Červení si osm sekund před koncem přesilovky berou zpátky ztracené vedení! Matěj Blümel si na pravé straně vytáhl Dvořáka z branky, načež vrátil puk před ní. Tam šermovalo několik hráčů a byl to ZACK MALÍK, kdo se prosadil ke střele do prázdné branky – 2:1! Asistence: Matěj Blümel.
     
    08:46
    Česko U16 bílí právě vstřelilo branku!
    A vzápětí přichází trest. Krásnou individuální akcí se blýskl VOJTĚCH DOBIÁŠ, který si nabruslil do útočného pásma a rozhodl se střílet. To byla moc dobrá volba, neboť zlínský útočník přesně trefil druhý růžek branky Radka Haase – 1:1! Asistence: Jakub Lauko, Ondřej Bláha.
     
    04:43
    Česko U16 červení právě vstřelilo branku!
    Územní převahu z úvodních minut dokázal červený tým přetavit ve vedoucí gól! Vojtěch Kropáček parádně vyslal dopředu MATĚJE BLÜMLA, který byl sice faulován a jel by trestné střílení, přesto si s brankářem poradil krásným bekhendovým blafákem – 1:0! Asistence: Vojtěch Kropáček.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 5. Blümel (Kropáček), 35. Malík (Blümel), 38. Jeník (Had) – 9. Dobiáš (Lauko, Bláha), 35. Lauko (Gajarský, Adámek), 43. Dobiáš, 56. Koblížek (Gajarský)


    Česko U16: Haas (21. Dostál, 41. Dvořák) – Malík, Bernáth, Kowalczyk, Dluhoš, Novák, Had, Kropáček, Arnošt, Blümel, Matiášek, Pokorný, Šedivý, Klapka, Střondala, Jeník.
    Česko U16 bílí: Dostál (21. Dvořák, 41. Haas) – Zábranský, Bálik, Adámek, Seemann, Hadamczik, Martinec, Gajarský, Lauko, Koblížek, Plášek, Pavel, Kvasnica, Dobiáš, Půček, Bláha.

    Rozhodčí: Fraňo, Krob – Gabriel, Klouček.
    bahis siteleri