Banská Bystrica – Skalica 5:2 (kon.) | Košice – Poprad 3:2 (2:1 po s.n.) | Žilina – Zvolen 2:3 (0:2 po s.n.)
Nitra – Trenčín 4:3 (kon.) | Piešťany – Martin 2:4 (kon.)
po s.n. (2:1)
HC Košice
3:2 (1:0, 0:2, 1:0 - 0:0)
HK Poprad
sk Pátek 29.01.2016, 17:30 • Steel aréna, Košice • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
    Peter BARTOŠ - 3:2
     
    V samostatných nájazdoch zvíťazil tím HC Košice. Rozhodol o tom domáci miláčik PETER BARTOŠ!
     
    Ani v predĺžení sa o víťazovi nerozhodlo, po krátke úprave ľadovej plochy tak budú nasledovať samostatné nájazdy.
     
    63:45
    Tak napokon sa do šance v predĺžení predsa len dostal aj Poprad, konkrétne to bol Fabian, kto stál v bezprostrednej blízkosti Halásza, prekonať ho ale nedokázal.
     
    61:08
    Ku gólu mali zatiaľ bližšie Košice, ktoré svojho súpera zovreli v obrannej tretine, kde prišlo aj k niekoľkým zaujímavým streleckým pokusom, puk v sieti ale neskončil.
     
    Skončila sa riadna hracia doba, po ktorej toto stretnutie víťaza nepozná. Približne o 19:33 tak budeme pokračovať predĺžením.
     
    59:53
    Napokon ešte jedna dobrá strela v podaní Biceka, ten to mieril skúsene po ľade, keďže puk chcel pred bránkou tečovať Suja. Nanešťastie pre Košice ostalo len pri úmysle.
     
    58:07
    Bartánus mohol preklopiť misky váh na stranu Košíc, kapitán domácich sa na ľavej strane dostal po krížnej prihrávke k puku, jeho strela švihom za Kostúrov Chrbát neprepadla.
     
    56:35
    Suchý bude našťastie v poriadku a odíde po vlastných na striedačku.
     
    56:25
    Po súboji s Bartánusom sa Suchý len veľmi ťažko zdvíha z ľadu, to je pre skúseného útočníka Popradu veľmi nepríjemný moment!
     
    53:40
    Košice posilnené gólom Češíka, majster naďalej aktívne okupuje bránku svojho súpera spod Tatier!
    Matej ČEŠÍK - 2:2
     
    52:56
    Košice dali gól!
    Už to tam ale padnúť jednoducho muselo! MATEJ ČEŠÍK pred niekoľkými dňami bojoval s črevnou virózou a napokon sa môže stať hrdinom tohto stretnutia! Asistencie: Jiří Bicek, Eduard Šedivý.
     
    52:00
    Aj napriek tomu sa ale stále dokáže dostať aj hosťujúci celok do vyloženej príležitosti, čo potvrdil aj v tejto chvíli, kedy si vytvoril prečíslenie 2 proti 1.
     
    50:45
    Vargovo zakončenie z otočky, skúsený útočník domáceho celku pálil na slepo, napriek tomu musel dezorientovaný Kostúr puk vykopnúť.
     
    49:10
    Tam napokon prišlo k dobrému zakončeniu Biceka z ľavého kruhu na vhadzovanie, Poprad teraz ani nevie, ako celú situáciu ustál. Pre hostí je ale dôležité, že sa skóre nemení.
     
    48:00
    Jenčík si ešte vylepšoval strelecký uhol, následne vypálil do protipohybu Kostúra, ktorý sa presúval k pravej žrdi, puk skončil na zadnom mantineli.
     
    46:41
    Domáci hokejisti to teraz skúšajú zo všetkých možných i nemožných pozícii, puk ale do siete Kostúra nie a nie padnúť. Nedostal sa tam ani po zrazenej strele Hrnku.
     
    43:36
    Gaborčík (POP) – 2 minúty – vrazenie na mantinel.
     
    42:15
    Dokázal to aj Martin Dudáš, ktorý sa do puku nebojácne oprel z otočky, trajektória strely sa ešte zmenila po dotyku nohy hosťujúceho hokejistu, aby napokon strela skončila na bočnej sieti.
     
    42:00
    Košičania v úvode tretej tretiny veľmi aktívni, domáci celok bude chcieť toto stretnutie minimálne vyrovnať.
     
    41:10
    To už neplatilo pri ďalšej situácii, kedy sa v dobrej šanci zjavil Deyl, jeho ranu Kostúr dokázal vytesniť na bočnú sieť svojej bránky.
     
    37:56
    Obrovská šanca domáceho celku! Lelkeš sa po skvelej kombinácii ocitol vo vyloženej príležitosti na skórovanie, Kostúr zákrokom večera zneškodnil súperov pokus!
     
    33:35
    Mikuš okamžite vysunul Biceka, ktorý si ešte nakorčuľoval medzi kruhy a vylepšil si tak strelecký uhol, jeho ranu ale Kostúr dokázal zraziť do bezpečnej zóny.
    Radomír HEIZER - 1:2
     
    31:53
    Poprad dal gól!
    Prečíslenie Popradu 2 proti 1, Halász síce skvelým zákrokom prvú strelu vyrazil, avšak len k voľnému RADOMÍROVI HEIZEROVI. Ten doklepol do prázdnej bránky. Asistencie: Patrik Koyš, Ľuboš Bartečko.
     
    24:50
    Obrovská šanca Popradu, Koyš v samostatnom úniku, hráč hostí si chcel vychutnať Halásza, ten jeho úmysel ale dokázal prečítať a puk ukryl pod svojou lapačkou.
     
    24:30
    Češík puk pri modrej čiare prenechal Vargovi, ten stál síce len na jednej nohe, aj napriek tomu sa ale do „kotúča“ dokázal poriadne oprieť a ten tesne preletel ponad bránku Popradu.
    Matúš PALOČKO - 1:1
     
    23:21
    Poprad dal gól!
    MATÚŠ PALOČKO sa na malý moment ocitol v dobrej pozícii pred Halászom a vo vyloženej šanci sa už pomýliť nemohol. Asistencie: Arne Kroták, Štefan Fabian.
     
    14:03
    Na druhej strane to zaváňalo gólom, Jenčík čakal na puk pred bránkou, Poprad napokon celú situáciu aj s trochou šťastia ustál.
     
    13:15
    Suchý našiel na pravej strane Heizera, ten následne dobre vypálil na Halásza, ktorý si puk musel spracovať hruďou a mierne tak vystrašil prítomných divákov.
     
    07:50
    Situácia dvoch proti dvom nebola pre Poprad vôbec pohodlnou, na prvý pohľad bezpečná strela Mikuša totiž poriadne zamestnala Kostúra, našťastie pre hostí, pred bránkou nestál nik v modrom.
     
    07:00
    Spilar sa tlačil do zakončenia, technicky mimoriadne vyspelý hráč ale z bezprostrednej blízkosti Kostúra priestor troch žrdí vážnejšie nezasiahol.
    Tibor VARGA - 1:0
     
    04:55
    Košice dali gól!
    Teraz to už ale neplatí! Češík puk zaviezol do útočnej tretiny, následne bekhendom vypálil na Kostúra, ktorý strelu zrazil len na úplne voľného TIBORA VARGU, ktorý ponúknutú príležitosť využil. Asistencie: Matej Češík, Miroslav Macejko.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 5. Varga (Češík, Macejko), 53. Češík (Bicek, Šedivý), rozh. náj. Bartoš – 24. Paločko (Kroták, Fabian), 32. Heizer (Koyš, Bartečko)

    Samostatné nájezdy:

    1. série:
    1:0   Peter Bartoš (KOS)
    1:0   Bajaruns (POP)
    2. série:
    1:0   Spilar (KOS)
    1:1   Štrauch (POP)
    3. série:
    1:1   Bicek (KOS)
    1:1   Paločko (POP)
    4. série:
    1:1   Koyš (POP)
    1:1   Jenčík (KOS)
    5. série:
    1:1   Kroták (POP)
    2:1   Bartoš (KOS)


    HC Košice: Halász – Deyl, Dudáš, Mikuš, Cebák, Šedivý, Macejko – Bartánus, Suja, Bicek – Bartoš, Jenčík, Spilar – Varga, Češík, Lelkeš – Chovan, Hrnka, Milý – Hričina, Boltun
    HK Poprad: Kostúr (Svoboda) – Dinda, Suchý, Fabian, Gaborčík, D. Šterbák, Malina – Koyš, Heizer, Bartečko – Paločko, Bajaruns, Kroták – Štrauch, Paukovček, Števuliak – Achs, Toma, Briják

    Rozhodčí: J. Konc – Gajan, Smrek
    bahis siteleri