Jihlava – Kometa Brno 2:4 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:4 (0:1, 1:2, 1:1)
HC Kometa Brno
Pátek 29.01.2016, 11:30 • Tréninková hala HZS, Jihlava • Žákovská liga - mladší žáci • 26. kolo
Partner:
     
    59:58
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava ještě koriguje stav zápasu. Báťa vyslal do úniku JONÁŠE JUNGWIRTHA, který zamířil přesně pod beton k levé tyči gólmana Brna. Tento gól již na výhře Komety nemůže nic změnit. Asistence: Šimon Báťa.
     
    52:54
    Kometa právě vstřelila branku!
    Využívání šancí je hlavním rozdílem dnešního zápasu. Jihlava své šance nevyužívá, Kometa ano. Linka přihrál kotouč na BRONISLAVA DANĚČKA, který zblízka z levé strany zamířil pod beton k bližší tyči gólmana. Asistence: Štěpán Linka.
     
    37:06
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavě se podařilo odčinit nulu z konta vstřelených branek. Fabry poslal puk na modrou do jízdy JONÁŠI JUNGWIRTHOVI, který se s tím nepáral a vymetl levý horní roh branky nad ramenem Schnattingera. Asistence: Andrej Fabry.
     
    23:34
    Kometa právě vstřelila branku!
    Předchozí přesilovou hru Dukla nevyužila a ještě při ní faulovala. Nyní je to s domácími ještě horší. ŠTĚPÁN LINKA ujel do samostatného nájezdu a únik zakončil překonáním Sigmunda zblízka. Bez asistence.
     
    22:42
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté se ujímají dvougólového vedení. Šalé přihrál před branku pro ŠIMONA ŠROMA, který zamířil k prostředku levé tyče Sigmunda. Ač se jihlavský gólman natáhl v brance a máchl po puku lapačku, kotouč těsně nezachytil. Asistence: Eduard Šalé, Štěpán Linka.
     
    01:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Brno přesilovou hru využívá po sotva minutě hry. Šalé nahodil puk na branku, kde se nejlépe zorietoval VIKTOR NESVADBA a doklepl puk zblízka do sítě. Asistence: Eduard Šalé.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 38. Jungwirth (Fabry), 60. Jungwirth (Báťa) – 2. Nesvadba (Šalé), 23. Šrom (Šalé, Linka), 24. Linka, 53. Daněček (Linka)


    HC Dukla Jihlava: Sigmund (32. Tesař) – Vovsík, Číhal, Augusta, Hrbek, Port – Jungwirth, Peš, Kudrna, Bačkovský, Machovský, Novák, Matějíček, Báťa, Kříž, Fabry. Trenér: Martin Pykal
    HC Kometa Brno: Schnattinger (Korček) – Mareček, Holec, Krásný, Cienciala, Zavřel, Roznos – Daněček, Nesvadba, Kutý, Oliva, Šalé, Mišiak, Linka, Šrom. Trenér: Roman Meluzín

    Rozhodčí: A. Ryšavý – Paur
    bahis siteleri