Dortmund – Ingolstadt 2:0 (kon.) | Leverkusen – Hannover 3:0 (kon.) | Augsburg – Frankfurt 0:0 (kon.)
W. Brémy – Hertha 3:3 (kon.) | Darmstadt – Schalke 0:2 (kon.) | Stuttgart – Hamburg 2:1 (kon.)
konec
Werder Brémy
3:3 (0:2)
Hertha BSC
Sobota 30.01.2016, 15:30 • Weserstadion, Bremen • Německá Bundesliga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
    77. Ulisses GARCIA - 3:3
     
    77
    Werder právě vstřelil branku!
    Tohle je neuvěřitelné dámy a pánové! Domácí tým vyrovnává stav utkání na 3:3. Po rohovém kopu se přesnou hlavičkou k vzdálenější tyči prosadil ULISSES GARCIA. Asistence: Zlatko Junuzović.
    75. Claudio PIZARRO - 2:3
     
    75
    Werder právě vstřelil branku!
    CLAUDIO PIZARRO bez potíží proměňuje pokutový kop. Hostující gólman sice vystihl směr jeho rány, ale na takto umístěnou střelu prostě neměl nárok.
    71. Salomon KALOU - 1:3
     
    71
    Hertha právě vstřelila branku!
    Pár minut po kontaktní brance přichází nejlepší možná odpověď na druhé straně. Van den Bergh našel nádherným přízemním centrem nabíhajícího SALOMONA KALOUHO, který bez větších potíží posílá balon za záda domácího gólmana. S tímhle si mohla obrana Brém poradit, ale opětovně to nezvládla. Asistence: Johannes van den Bergh.
    67. Fin BARTELS - 1:2
     
    67
    Werder právě vstřelil branku!
    Tak tohle si hostující obrana za rámeček rozhodně nedá. FIN BARTELS proběhl středem hřiště jako nůž máslem a když už se dostal na dostřel hostující bráně, technickou ranou překonal Jarsteina k bližší tyči. Brémy se tak dostávají zpátky do utkání.
    40. Marvin PLATTENHARDT - 0:2
     
    40
    Hertha právě vstřelila branku!
    A taky že ano! MARVIN PLATTENHARDT napálil míč přesně pod horní tyčku domácí brány. Felix Wiedwald neviděl přes zeď hráčů vůbec nic, takže nedokázal na poslední chvíli zareagovat. Nádherná branka hostujícího obránce!
    30. Vladimír DARIDA - 0:1
     
    30
    Hertha právě vstřelila branku!
    Fotbalisté domácího celku si ale při rozehrávce vůbec nerozuměli. Nepřesná přihrávka skončila pouze u Skjelbreda, který našel volného českého záložníka VLADIMÍRA DARIDU, který napřáhl z hodně slušné vzdálenosti. Rána ve vzduchu poměrně zaplachtila a zapadla přesně k bližší tyči domácí brány. Felix Wiedwald byl na tuhle střelu krátký! Asistence: Per Ciljan Skjelbred.

    Štěpán Hladký

    Branky: 67. Bartels (Junuzović), 75. C. Pizarro (pen.), 77. U. Garcia (Junuzović) – 30. Darida (Skjelbred), 40. Plattenhardt, 71. Kalou (van den Bergh)

    Karty:   38. U. Garcia (BRM), 49. Fritz (BRM), 54. Djilobodji (BRM) – 8. Haraguči (HER), 48. Skjelbred (HER), 68. Weiser (HER)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 2:3. Střely mimo: 3:1. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 8:8.
    Werder Brémy: Wiedwald – Gebre Selassie, Vestergaard, Djilobodji, Santiago García – Öztunali (46. Bartels), Fritz, Junuzović (90+2. Fröde), Grillitsch (62. Kleinheisler) – C. Pizarro, Ujah.
    Náhradníci: Tremmel – Bartels, Eggestein, Fröde, U. Garcia, Hüsing, Kleinheisler.

    Hertha BSC: Almenning Jarstein – Weiser, Langkamp, Brooks, Plattenhardt – Lustenberger, Skjelbred (90+2. Hegeler) – Haraguči (69. van den Bergh), Darida, Kalou – Ibišević (86. Stark).
    Náhradníci: Körber – Pekarík, Stark, Baumjohann, Ben-Hatira, Hegeler, van den Bergh.

    Rozhodčí: B. Dankert – H. Osmers, R. Rohde

    Diváci: 40141
    bahis siteleri