Omsk – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 5:4 (kon.)
Toljatti – Minsk 2:3 (po pr.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 3:4 (0:1 po s.n.) | Čerepovec – Riga 1:3 (kon.)
Petrohrad – Jokerit 2:1 (kon.)
konec
SKA Petrohrad
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Jokerit Helsinky
Pondělí 01.02.2016, 17:30 • Ice Palace • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to pro dnešní den vše. Těším se na Vás u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne. (19:58:37)
     
    Je dobojováno! Petrohrad nakonec dokázal otočit nepříznivě se vyvíjejí utkání s Jokeritem a vítězí 2:1! První třetina nabídla pohledný hokej. O něco více šancí si vybojoval domácí Petrohrad, ale v závěru první periody poslal Jokerit do vedení Larsen! Ve druhé třetině hosté Petrohradu hru značně ulehčili, jelikož se nechávali zbytečně vylučovat. Jednu z nabídnutých přesilovek využil Moses, jež se trefil parádní střelou! Ve třetí třetině se na šance dlouho čekalo. Až pět minut před koncem tečoval kotouč za Karlssonova záda Koskiranta, který stanovil konečné skóre. Jokerit sice ještě v závěru zkusil hru bez brankáře, ale Koskinen skvěle podržel domácí tým a podtrhl svůj fantastický výkon.
     
    Konec zápasu.
    Jak byste srovnali Utkání hvězd v KHL a v NHL? :-)

    O tomto víkendu zažila NHL velký svátek v podobě #NHLAllStar! P.K. Subban se například převlékl jako Jaromír Jágr, a po...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 1. únor 2016
     
    59:41
    A málem bylo vyrovnáno! Aaltonen se natahoval po odraženém kotouči a jen kvůli skvělému zákroku jednoho z obránců a včasné reakci Koskinena nedopravil kotouč za brankovou čáru!
     
    59:02
    Mohlo být rozhodnuto, ale fantastický brankářský zákrok předvedl jeden z hostujících beků, který na čáře zastavil nahození z rohu kluziště!
     
    58:48
    Hosté zkoušejí štěstí ve hře bez brankáře! Jokerit má sice jednoho hráče vyloučeného, ale díky power-play se bude hrát 5 na 5!
     
    Oddechový čas pro hosty.
     
    58:00
    Probíhají poslední 2 minuty třetí třetiny!
     
    57:37
    Petrohradu se zatím v přesilové hře příliš nedaří, naopak na druhé straně si musel Koskinen dávat pozor na nepříjemnou teč!
     
    56:47
    Petrohrad si zahraje další přesilovou hru! Za píchnutí holí do Jakovleva je vyloučen Larsen! Larsen dostává dokonce pětiminutový trest! Autor první branky utkání navíc dostává ještě desetiminutový osobní trest!
     
    Dnešní utkání sleduje 12055 diváků.
     
    56:34
    Larsen se prosmýkl kolem obránce za modrou čáru a prudkou střelou švihem prověřil soupeřova brankáře. Koskinen byl i nyní pozorný a drží akcie svého celku nad vodou.
     
    56:09
    Další snahu Petrohradu o postup do útočného pásma zastavuje zdvižená ruka čárového arbitra, ofsajd.
     
    55:30
    Karlsson se po nepříjemné střele z ostrého úhlu svalil na brankovou čáru a dlouho nevěděl, kde má kotouč! Rozhodčí ukazují, že tentokrát puk brankovou čáru nepřekročil!
     
    54:56
    Petrohrad ani po vstřelené brance nepolevuje v aktivní hře a nadále zaměstnává Karlsson nebezpečnými útoky.
    53:20 Jarno KOSKIRANTA - 2:1
     
    53:20
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad se dostává do vedení! Hosté propadli ve středním pásmu, kotouč se dostal na hůl Kovalčuka, jež jej prudkou přihrávkou předložil před branku, kde kotouč ještě tečoval JARNO KOSKIRANTA! Rozhodčí se ještě radili u videa, ale nakonec branku uznali! Asistence: Alexander Barabanov,Ilja Kovalčuk.
     
    52:30
    Čudinov si dlouho hrál s pukem za vlastní brankou, natáhl na sebe protihráče, kterému předvedl technickou finesu a ještě stihl rozehrát kotouč.

    Tomáš Kubečka

    Branky a nahrávky: 30. Moses (Koskiranta, Širokov), 54. Koskiranta (Barabanov, Kovalčuk) – 20. Larsen (Maki, Rita)


    SKA Petrohrad: Koskinen (Ježov) – Jakovlev, Vojnov, Čudinov (A), Bělov, Zubarev, Judin, Rykov – Dadonov, Buknevič, Kovalčuk (C) – Širokov, Kadějkin, Gusev – Barabanov, Koskiranta, Moses – Ketov, Kablukov, Ponikarovskij, Děrgačev
    Jokerit Helsinky: Karlsson (Helenius) – Jensen, Larsen, Jaakola, Ohtamaa, Lajunen (A), Kulda – Rita, Regin (A), Joensuu – Aaltonen, Sallinen, Kennedy – Todd, Kapanen (C), Pelletier – Gymer, Maki, M. Makinen, A. Makinen

    Rozhodčí: Bělov, Sergejev – Zacharenkov, Sivov

    Diváci: 12055
    bahis siteleri