Omsk – N.Novgorod 4:1 (kon.) | Čeljabinsk – Chanty-Mansijsk 2:3 (kon.) | Ufa – Barys 5:4 (kon.)
Toljatti – Minsk 2:3 (po pr.) | Nižněkamsk – Jekatěrinburg 3:4 (0:1 po s.n.) | Čerepovec – Riga 1:3 (kon.)
Petrohrad – Jokerit 2:1 (kon.)
po prodl.
Lada Toljatti
2:3 (2:1, 0:1, 0:0 - 0:1)
HC Dinamo Minsk
Pondělí 01.02.2016, 16:00 • Arena Lada • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (18:13:27)
     
    Dinamo nakonec zvládlo důležitý souboj na půdě Togliatti, a i když muselo o svém vítězství rozhodnout až v prodloužení zásluhou Kaljužného, pořád se drží v boji o play-off. Tahle zpráva tak fanoušky Slovanu, s nímž se běloruský celek rve o účast v play-off, potěšila vlastně jen na půl.
     
    Konec zápasu.
    60:51 Alexej KALJUŽNYJ - 2:3
     
    60:51
    Dinamo Minsk právě vstřelilo branku!
    Uběhlo opravdu jen pár desítek vteřin po prodloužení, aby o vítězi tohoto utkání trochu šťastně rozhodl ALEXEJ KALJUŽNYJ. Cheechoo narazil puk o mantinel, ten se dostal k modré čáře ke Znacharenkovi, jehož tečovanou střelu ještě podruhé tečoval před Masalskisem jeho spoluhráč. Rozhodčí se museli poradit, jestli Kaljužnyj měl hokejku v pravidly hokeje povolené úrovni, nakonec ovšem branku uznali. Bylo to ovšem hodně hraniční, tenhle moment se spíše hodil do baseballu. Nahrávka nepřipsána nikomu. Bez asistence.
     
    60:17
    Hosté v plném počtu.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Další branky jsme se v posledním dějství už nedočkali. Pro fanoušky Slovanu dobrá zpráva, že největší konkurent Dinamo v tomhle souboji určitě ztratí – jestli však získá potřebný bod navíc, to se teprve ještě uvidí.
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vyhraje prodloužení?

    Tipovat můžete do začátku prodloužení.

     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
    Jak byste srovnali Utkání hvězd v KHL a v NHL? :-)

    O tomto víkendu zažila NHL velký svátek v podobě #NHLAllStar! P.K. Subban se například převlékl jako Jaromír Jágr, a po...

    Zveřejnil(a) KHL CZ/SK dne 1. únor 2016
     
    59:20
    Čtyřicet vteřin do konce. Lada zatím jako by na početní výhodu kašlala, zřejmě chce dostat utkání hlavně do prodloužení.
     
    58:41
    Lada získala po vzoru amerického fotbalu nějaké ty yardy. Tedy spíše útočné pásmo po zásahu Glasse, kde by mohla rozjet svojí přesilovku.
     
    58:17
    Vyloučení v týmu HC Dinamo Minsk (Cheechoo – 2 min., nafilmovaný pád nebo přehrávání).
     
    58:00
    Zahlášeny poslední dvě minuty 3. třetiny.
     
    56:45
    Bočarov možná opravdu měl nahazovat od modré čáry na branku. Takhle se Lada ukombinovala vlastně až ke své smrti v téhle akci.
     
    55:11
    Linglet nakonec dobře zapresoval a dostal soupeře z pásma. Každopádně Lada se dostala o chvilku později do slibné šance na levé straně, než byl Bělousov nakonec faulován. Tohle si rozhodně žádalo dvě minuty.
     
    53:50
    Oba celky zatím nedokážou na svého soupeře vyvinout nějaký větší tlak. Celá třetina je z obou stran hodně, hodně vyrovnaná. Možná se opravdu dočkáme prodloužení či samostatných nájezdů.
     
    52:18
    Zajímavá kombinace Dinama. Gunderson se odvážně vydal dopředu a přihrál před brankoviště, k puku se chystal Cheechoo, ten byl ovšem domácí obranou nakonec zastaven.

    Patrik Sandev

    Branky a nahrávky: 7. Komarov (Sulejmanov), 12. Bumagin (Mastrjukov, Zaťovič) – 16. Ellison (Kaljužnyj), 24. Ellison (Cheechoo), 61. Kaljužnyj


    Lada Toljatti: Masalskis (Kasutin) – Romanov, Vorobjov, Bolšakov, Viklund, Flood, Gurkin, Volgin – Šenfeld, Krysanov, Bělousov – Bumagin, Mastrjukov, Zaťovič – Komarov, Nikitěnko, Sulejmanov – Achmetov, V. Strelcov, Bočarov
    HC Dinamo Minsk: Glass (Milčakov) – Gunderson, Znacharenko, Goroško, Lisovec, Ustiněnko, Filičkin, Nogačjov – Cheechoo, Ellison, Kaljužnyj – Matěruchin, Szczechura, Linglet – Stěpanov, Drozd, Meleško – Michaljov, Kolcov, Pavlovič

    Rozhodčí: Gamalej, Safiullov – Michel, Strelcov

    Diváci: 3180
    bahis siteleri