Olomouc – Liberec 2:4 (kon.) | Mountfield HK – Sparta 2:4 (kon.) | Kladno – Havlíčkův Brod 3:4 (kon.)
Zlín – Mladá Boleslav 0:1 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 5:2 (kon.) | Kometa Brno – Slavia 3:7 (kon.)
K. Vary – Opava 5:1 (kon.) | HC Litvínov – Poruba 3:4 (0:1 po s.n.) | Třinec – Chomutov 2:6 (kon.)
Letňany – Vsetín 7:1 (kon.) | Pardubice – Havířov 9:1 (kon.)
konec
HC Olomouc
2:4 (2:1, 0:0, 0:3)
Bílí Tygři Liberec
Sobota 06.02.2016, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Extraliga staršího dorostu • 12. kolo
Partner:
     
    58:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Velká chyba Olomouce stojí domácí zřejmě další body. Schejbal se pravděpodobně nepochopil s obránci a vyjel vypíchnout puk Nezbedovi, ten si ale kotouč vzít nenechal a poslal jej ONDŘEJI CHRTKOVI, který neměl problém trefit prázdnou branku. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    52:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže chvíli na to se Liberec raduje z třetí branky, když ONDŘEJ CHRTEK dokázal prostřelit Schejbala. Asistence: Petr Wiencek.
     
    44:42
    Liberec právě vstřelil branku!
    I hosté se radují z využité přesilovky a srovnání. Poskakující puk totiž dokázal kolem levé tyčky srazit až za olomouckého brankáře PETR WIENCEK. Asistence: Vítek Turský.
     
    18:55
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Kohouti udeřili podruhé v přesilové hře a otáčí vývoj utkání, když střela TOMÁŠE DAJČARA prošla až za záda libereckého brankáře. Asistence: Patrik Říčka, Dominik Hajšman.
     
    10:53
    Olomouc právě vstřelila branku!
    O chvíli později se ale Kohouti radují z gólu a srovnání. Dajčarovo nahození dokázal za Žajdlíka doslova dostrkat DOMINIK HAJŠMAN, který tak zároveň využil přesilovou hru Olomouce. Asistence: Tomáš Dajčar.
     
    09:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jsou to ale Tygři, kteří otevírají skóre zápasu, když střela JANA EICHLERA s přispěním tyčky prošla skulinkou mezi Schejbalovým tělem a tyčkou až za brankovou čáru. Asistence: Jan Jeník.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 11. Hajšman (Dajčar), 19. Dajčar (Říčka, Hajšman) – 10. Eichler (Jeník), 45. Wiencek (Turský), 53. Chrtek (Wiencek), 59. Chrtek (Nezbeda)


    HC Olomouc: Schejbal (Galuška) – Dajčar, Murla, P. Mader, Štreit, Beutl, Holiš – M. Urban, M. Zabloudil (C), Husták, Beier, Janků, Pěcha, Skopal, Hajšman, Machálek, Říčka.
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Khun) – Habermann, Krejsa, Eichler, Turský, Charvát, Korecký (C), Velechovský – Maťátko, Čermák, Wiencek, Jeník, Nezbeda, Burda, Průžek, Chrtek.

    Rozhodčí: Vepřek – Novotná, Doleček
    bahis siteleri