Tisková konference před startem Synot ligy (kon.) | Tisková konference FC Baník Ostrava (kon.)
Tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.) | Tisková konference FC Fastav Zlín (kon.)
Tisková konference SK Slavia Praha (kon.) | Tisková konference FK Teplice (kon.)
konec
Tisková konference SK Slavia Praha

Čtvrtek 11.02.2016, 13:00Tiskové konference
     
    Tisková konference byla ukončena. (13:53:19)
     
    "Nevím, zda je perfetní, ale cítím se dobře."
     
    Poslední otázka míří na Martina Latku. Jaký je váš zdravotní stav?
     
    "Cíle jsou pro nás důležité. Když jsem přicházel, chtěl jsem hrát o poháry. Mužstvo se posílilo, což samozřejmě nic neznamená. Hráči mají naši důvěru a pokud budou makat tak, jako na podzim, jistě to dobře dopadne. Pikantní nadsázkou je bodový zisk šedesát bodů. Máme naplánované prémie pro hráče a bylo by nám ctí, abychom je vyplatili.
     
    Jiří Vrba vyzývá ke třem posledním otázkám.
     
    "Finanční uzávěrku ještě nemáme, ale ta čísla budou irelevantní. Klub jsme převzali před jeho prvoligovým zánikem, tudíž má Slavie za sebou velmi špatné období. Můžu vám říct, jaký je současný stav. V letošním roce je naše finanční kondice velmi dobrá," odpovídá Tvrdík.
     
    Jaká je finanční kondice Slavie za minulý rok?
     
    "Není to o statistice, ale o srdci. Takže věříme, že kdo má slávistické srdce, bude v sobotu na stadionu," dodal Jaroslav Tvrdík.
     
    "Návštěva by měla přesáhnout deset tisíc. Vycházíme z počtu prodaných vstupenek a z průměrného prodeje v den zápasu. Takže víme, že přesáhneme deset tisíc, ale není jasné, zda to bude jedenáct nebo třináct tisíc."
     
    Kolik je nyní prodaných lístků na zápas s Brnem?
     
    "Je to náš cíl. S Josefem Jinochem máme osobní sázku. Má u mě vypsanou prémii. Končícím přestupovým obdobím klesá šance na to, že bychom ho získali již pro jaro. Každopádně Švento se chce do klubu vrátit, takže je velká pravděpodobnost, že k přestupu dojde v létě."
     
    Otázka na Jaroslava Tvrdíka. Jaká je situace ohledně Dušana Šventa?
     
    "Přivítali bychom je tu rádi a hned. Ale není to reálné, oni své hráče prodávají jinam a za vysoké peníze. Třeba takový Vlasic, kterému je osmnáct let a dává góly. Spolupráce bude probíhat spíše na úrovni mládeže. Asi by to bylo spíš tak, že by do Hajduku šel hráč Slavie, kterého budeme chtít prodat za vyšší částku, než teď."
     
    Může v budoucnu pan Uhrin přivítat v mužstvu hráče Hajduku?
     
    "Zájem máme, jsme moderní klub, který myslí na budoucnost. Ale záleží na podmínkách, musí to být za adekvátní cenu. Takže zájem z naší strany je a rádi bychom vám co nejdříve řekli pozitvní zprávu."
     
    Probíhají jednání o odkoupení stadionu?
     
    "S Milanem jsme mluvili osobně, nebylo lehké mu to vysvětlit. Měl nabídku smlouvy, která mu zajišťovala za rok a pů šedesát milionů na ruku. Co se týče Zmrhala, neuvažovali jsme, že bychom ho prodali. Pokud přijde v létě adekvátní nabídka a budeme si jisti, že seženeme dobrou náhradu, můžeme se o tom bavit. A to se týká i Škody, který pokud se probojuje na Euro a bude hrát, může jít jeho cena nahoru."
     
    Odmítli jste nabídky na Milana Škodu a Jaromíra Zmrhala. Jak těžké bylo jejich odmítání?
     
    Otázka na Šimáněho

    Jakub Janoušek

    bahis siteleri