Tisková konference před startem Synot ligy (kon.) | Tisková konference FC Baník Ostrava (kon.)
Tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.) | Tisková konference FC Fastav Zlín (kon.)
Tisková konference SK Slavia Praha (kon.) | Tisková konference FK Teplice (kon.)
konec
Tisková konference FK Teplice

Čtvrtek 11.02.2016, 14:45Tiskové konference
     
    Tisková konference FK TEPLICE skončila. (15:11:17)
     
    Pavel Šedlbauer: "Za majitele klubu můžu říct, že je pro nás důležité osamostatnění ligy. Stále pokračujeme v myšlenkách, které jsme již deklarovali dříve. Věc také záleží na panu předsedovi Peltovi. Pro mě je důležité osamostatnění ligy."
     
    Petr Hynek, ředitel FK Teplice.

    Hynek: "Neřeknu vám, kolik přesně jsme za nové hráče dali, někdo také odešel. Ale držíme se ve finanční linii, kterou jsme si určili."

    Hynek stále u slova: "Řeší se také odchod stopera Jablonského. Trénuje s juniorkou a brzy se rozhodne, kam půjde. V Teplicích pokračovat nebude."
     
    Dotaz na nového gólmana Martina Chudého.

    Trenér David Vavruška: "Martin splnil naše očekávání. Je to profesionál. Na tréninku i v zápasech pracoval dobře."
     
    Vavruška o zraněném brankáři Grigarovi:

    "Zapojil se do tréninku, snad se brzy vrátí, ale ještě do hry určitě není připraven."
     
    "Konkurence v týmu je dobrá. Ne každý hráč si každý týden uvědomuje o co hraje. Tlak je potřeba na každého hráče."
     
    Vavruška: "Mužstvo je nyní více konkurenceschopné, máme na jednotlivé posty více variant. Je to zajímavější i pro mě."
     
    První kolo hrají Teplice v sobotu s Příbramí.

    Vavruška: "Potrénovali jsme, provedli jsme změny v kádru. Mám představu o soupisce, soupeře z Příbrami dobře znám. Uvidíme, jak na hřišti budeme vypadat."
     
    Jednali jste o návratu Mahmutoviče?

    Ředitel Petr Hynek: "S Plzní jsme jednali o návratu Mahmutoviče. Ale ztroskotalo to na vyjednávání o částce a zda přijde na přestup či hostování. Ale zájem jsme měli. Ovšem jsme nechtěli extrémně napínat naše finanční zdroje."
     
    Otázka na posilu Zuraba Tsiskaridzeho z Gruzie.

    Trenér David Vavruška: "Trénuje s námi celý týden. Vypadá dobře. Uvidíme, jestli bude pro první zápas připraven nebo ne. I pro něj je to otázka konkurence."
     
    Vavruška na posílení kádru:

    "S posílením kádru jsem spokojen. Získali jsme devět hráčů, což je hodně. Vytvořilo to konkurenci v týmu. Po podzimu chyběla psychická odolnost, dělali jsme hrubé individuální chyby. Nebylo to jen o střílení gólů. Na podzim jsme hráli s úzkým kádrem a někteří hráči věděli, že stejně hrát budou, protože za ně nebyla náhrada."
     
    David Vavruška: "Post útočníka si každý klub hlídá. Je to velmi důležitý post. Bohužel momentálně nejsme v situaci, že bychom koupili hotového útočníka za 15 milionů. Buď si ho vychováme nebo se někdo v útoku prosadí ze stávajícího kádru. Otázka útočníka nás trápí, ale na trhu volní nejsou."
     
    Nyní se dostává ke slovu trenér David Vavruška.

    Vavruška: "Teplice patří do první poloviny tabulky. To, co jsme předvedli na konci podzimu, to byla urážka jména FK Teplice. S umístěním po podzimu a hlavně jeho závěrem nejsem spokojen. Dvanácté místo je velmi málo."
     
    Hynek ještě u slova: "Od nové sezóny také namontujeme turnikety. S tím přijde změna podoby vstupenek. Ty budou mít podobu ve tvaru digitálních kreditních karet."
     
    Hynek ještě k velkoplošné obrazovce. "I naše obrazovka na stadionu už je za zenitem. Jsme u konce s výběrovým řízením s dodavatelem nové velkoplošné obrazovky. Bude mít obraz 16:9 a bude už zase technologicky kvalitnější, než ta stávající."
     
    Ředitel Hynek stále u slova: "Máme už také zastaralý trávník, travnatou plochu po sezóně vyměníme. Už jsme s jistou firmou domluveni a 12. května začneme s rekonstrukcí trávníku."
     
    Hynek pokračuje: "Chceme mít i klubový autobus. Doposud jsme využívali služeb různých autobusových dopravců. Do konce března předtavíme vlastní klubový autobus v barvách FK Teplice."
     
    Ředitel Petr Hynek: "Spouštíme nové webové stránky klubu. Naše stávající stránky už byly zastaralé. Marketing pracoval několik měsíců na novém webu. Bude i v angličtině a němčině. Bude tam možnosti virtuální 3D prohlídky stadionu a zázemí. Bude tam i "Bonusový klub Teplic". Bude to aplikace pro naše partnery a pernamentkáře, kteří budou moct čerpat různé bonusy."
     
    Šedlbauer: "Finančně jsme do konce sezóny zabezpečeni. Horší to je s naším postavením v tabulce. To samozřejmě není dobré. Trenér mi říkal, že změna herního projevu může přinést horší výsledky. Do konce sezóny se ale chceme dostat do první poloviny tabulky. Nejhůře chceme skončit do 8. místa. Ale míříme výše."

    Martin Pešout

    bahis siteleri