Tisková konference před startem Synot ligy (kon.) | Tisková konference FC Baník Ostrava (kon.)
Tisková konference FC Zbrojovka Brno (kon.) | Tisková konference FC Fastav Zlín (kon.)
Tisková konference SK Slavia Praha (kon.) | Tisková konference FK Teplice (kon.)
konec
Tisková konference FC Fastav Zlín

Čtvrtek 11.02.2016, 12:30Tiskové konference
     
    Tím tato tisková konference končí, děkuji za pozornost. Mějte se hezky. (13:00:46)
     
    Mgr. Bohumil Páník – trenér "A" týmu: "Dame Diop je první africký hráč, který má chuť trénovat a také umí trénovat. Proto jsem vytvořil tlak na vedení, aby tohoto hráče přivedlo."
     
    Jakub Holcman – ředitel klubu:: "Utkání bereme z bezpečnostního hlediska na stejnou váhu jako utkání s Baníkem nebo se Slováckem. Hostující fanoušci nezaberou celou severní tribunu, budou pouze v sektoru hostů."
     
    Mgr. Bohumil Páník – trenér "A" týmu: "Nemyslím si, že by bylo naší devizou, že bude chytat Stanislav Dostál. Má výborné reakční schopnosti a dokázal to výkonem na Spartě."
     
    Mgr. Bohumil Páník – trenér "A" týmu: "Všichni hráči jsou zdravotně v pořádku."
     
    Tomáš Poznar – kapitán "A" týmu: "Na sobotní utkání se moc těšíme a budeme chtít být Davidem, který skolí Goliáše."
     
    Mgr. Bohumil Páník – trenér "A" týmu: "Terén by měl být pro sobotu na velmi dobré úrovni. Sníh utkání promočil, ale už dneska je trávník v o mnoho lepší podobě."
     
    Zdeněk Grygera – manažer "A" týmu: "Sázkové kanceláře nás před sezonou pasovaly na největší adepty na sestup. Viděl jsem na týmu, jak chtěl tyto předpoklady vyvrátit."
    Právě probíhá tisková konference.

     
    Jakub Holcman – ředitel klubu: "Na sobotní utkání se Spartou zbývá zhruba 300 vstupenek na severní tribunu. Dnes probíhá poslední předprodej."
     
    Mgr. Bohumil Páník – trenér "A" týmu: "Utkání v Turecku jste neviděli, ale první zápas byl velmi náročný, ve druhém utkání zase rozhodly síly střídajícíh hráčů. V posledním utkání jsme hráli proti Braunschweigu "U23", který hrál velmi obstojně a výsledku si opravdu vážíme."
     
    Mgr. Bohumil Páník – trenér "A" týmu: "Během Tipsport Cupu jsme ještě měli kondiční blok, tudíž jsme sestavu měnili po poločase. Mužstvo se projevuje velmi dobře a výsledky v přípravě tomu nasvědčují. Oproti minulé zimní přípravě jsme v mnohem lepší psychické pohodě."
     
    Mgr. Bohumil Páník – trenér "A" týmu: "Jsem velice rád, že zůstali hráči, kteří se osvědčili. Doufám, že se domluvíme i s ostatními hráči v létě. Těší mě také prodloužení hostování Tomáše Holého, který je u nás velmi spokojený. Kopečný leze pořád výkonostně nahoru, ale jelikož jsme podepsali smlouvu s Fantišem, uvolnili jsme ho do špičkového druholigového týmu. Potřebujeme, aby Kopečný hrál. V létě se k nám opět připojí. Diop má obrovský potenciál. Věřím, že nám bude přínosem.
     
    Zdeněk Grygera – manažer "A" týmu: "První se vyjádřím k pohybům v kádru. Odešel Železník, přišel Vukadinovič, Fantiš (oba Jablonec), tento týden jsme dotáhli příchod Dame Diopa. Stanislav Dostál, Robert Bartolomeu, Miloš Kopečný podepsali nové smlouvy na tři roky. Po vzájemné dohodě odchází Kopečný na půlroční hostování do Sokolova."
     
    Účastníci tiskové konference:
    Mgr. Bohumil Páník – trenér "A" týmu
    Jakub Holcman – ředitel klubu
    Zdeněk Grygera – manažer "A" týmu
    Tomáš Poznar – kapitán "A" týmu
     
    FC Fastav Zlín uspořádal na dnešní den tiskovou konferenci před zahájením jsrní části sezony, kterou ševci začnou v sobotu od 14:00 proti pražské Spartě.
    Jedinou zlínskou posilu potvrdil zlínský celek včera, jedná se o příchod dvaadvacetiletého senegalského fotbalisty Dame Diopa.
    Ševci absolvovali velmi úspěšnou zimní přípravu, ve které se jí nejprve podařilo vyhrát prestižní Tipsport Cup a následně odletěli na týdenní soustředění do Turecka, kde si připsali tři výhry.
    Generálku sehráli ševci v sobotu proti Senici, kterou přesvědčivě porazili 4:1 po dvou brankách Poznara, Vukadinoviče a Holíka.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 12:30.

    Jan Kobylík

    bahis siteleri