Kometa Brno – Žďár n/S 2:3 (po pr.)
po prodl.
HC Kometa Brno
2:3 (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1)
SKLH Žďár nad Sázavou
Pátek 12.02.2016, 17:30 • DRFG Arena, Brno • ELIOD extraliga mladšího dorostu
Partner:
     
    63:03
    Žďár právě vstřelil branku!
    Druhý bod si z dnešního klání odvezou hosté ze Žďáru. Rozhodl o tom ONDŘEJ POUL, který se rozjel do útočného pásma, díky důrazu se dostal přes obránce Komety a následnou střelou z úhlu, která zaplachtila pod víko brány domácího celku, překvapil gólmana Pletichu. Asistence: Ondřej Tobiáš.
     
    59:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obrovská radost na straně Komety, která dokázala velkou příležitost v podobě přesilové hry v této fázi hry využít a srovnává stav zápasu! Vacka prostřelil JAKUB KONEČNÝ. Asistence: Radek Kučeřík, Matěj Svoboda.
     
    36:36
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté podobně jako před chvílí domácí využívají přesilovou hru a vrací se do vedení. Tobiáš nabil DAVIDU MATĚCHOVI, jenž svou střelou od modré propálil vše před sebou včetně gólmana Pletichy. Asistence: Ondřej Tobiáš.
     
    30:39
    Kometa právě vstřelila branku!
    Domácí dlouho v přesilové hře kombinovali a když se odhodlali ke střele, dočkali se vyrovnávací branky. A to poněkud kuriózní, Svoboda vystřelil před bránu, přičemž trefil clonícího MICHALA KUNCE, čímž kotouč naprosto změnil směr, na což již Vacek nedokázal zareagovat. Kunc následně dostal kotouč za žďárského gólmana. Asistence: Matěj Svoboda, Robert Věžník.
     
    13:44
    Žďár právě vstřelil branku!
    Hosté otevírají skóre utkání. Jeden z hráčů Komety na modré čáře nezachytil kotouč, následně u něj sice byl první, ovšem nahrál jej naslepo za sebe na najíždějícího Šuteru, jenž ještě z dobré pozice Pletichu nepřekonal, MICHAL TREJBAL ovšem z následné skrumáže dostal puk za záda brněnského gólmana. Asistence: Daniel Šutera.

    Václav Petrů

    Branky a nahrávky: 31. Kunc (Svoboda, Věžník), 60. Konečný (Kučeřík, Svoboda) – 14. Trejbal (Šutera), 37. Matěcha (Tobiáš), 64. Poul (Tobiáš)


    HC Kometa Brno: Pleticha (Kašpar) – Masár, J. Sedláček, Věžník, Vašíček, Gloz, T. Sedláček – Čajkovič, Konečný, Novák, Kučeřík, Hubáček, Svoboda, Vašíček, Kunc, Lašák.
    SKLH Žďár nad Sázavou: Vacek (Nadvěd) – Melichar, Matěcha, Pachl, Kukla – Trejbal, Křehlík, Jindra, Šutera, Pytlík, Brejcha, Nedomlel, Poul, Tobiáš.

    Rozhodčí: Měkýš – Bernard, Lainka
    bahis siteleri