Olomouc – Mountfield HK 2:1 (po pr.) | K. Vary – HC Litvínov 3:7 (kon.) | Kometa Brno – Č. Budějovice 2:3 (kon.)
Zlín – Pardubice 4:1 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
2:3 (1:1, 1:1, 0:1)
HC Motor České Budějovice
Čtvrtek 18.02.2016, 18:00 • DRFG Arena • DHL Extraliga juniorů • 41. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    54:37
    České Budějovice právě vstřelily branku!

    A snaha se Motoru vyplatila. Necelých šest minut před koncem poslal skvělý pas Daniel Klinecný na hůl LUBOŠE ROBA. Ten již neměl se zakončením žádný problém, když přesně trefil levý roh domácí branky.
    Asistence: Klinecký, Šulek
     
    39:44
    České Budějovice právě vstřelily branku!

    A je vyrovnáno. Domácí odolávali náporu Budějovic, náskok jednoho gólu si do kabin neodnesou. Nahrávku Matouška pohotově uklidil do za záda domácího gólmana MICHAL MICHAL, který tak srovnává stav utkání.
    Asistence: Matoušek, Šuhaj
     
    28:36
    Kometa právě vstřelila branku!

    Kometa zužitkovala obrovský tlak, který drtila České Budějovice, když prudkou střelu Horkého hostující brankář vyrazili před sebe, o pohotovu dorážku se ale postaral ROBERT HAVLÁT. Kometa tak otáčí vývoj utkání.
    Asistence: Horký
     
    07:45
    Kometa právě vstřelila branku!
    A je vyrovnáno. V přesilové hře byli domácí aktivní, Budějovice nepustili z obraného pásma a krásnou střelou vyrovnal MICHAL KUPČÍK. Asistence: Filip Dvořák a Petr Kratochvíl.
     
    04:54
    České Budějovice právě vstřelily branku!

    Snaha Motoru se vyplatila, hosté se aktivně drali dopředu. Skvělou nahrávku Matouška dokázal přesnou střelou zužitkovat JAN PIXA. S touhle střelou nemohl Gerža nic udělat. Asistence: Josef Matoušek a Jakub Doktor.

    Jakub Zich

    Branky a nahrávky: 8. Kupčík (Dvořák, Kratochvíl), 29. Havlát (Horký) – 5. Pixa (Matoušek, Doktor), 40. Michal (Matoušek, Šuhaj), 55. Rob (Klinecký, Šulek)


    HC Kometa Brno: Gerža (Slavíček) – Furch, Švejda, Štancl, Sedláček, Kubeš, Kabelka, Kupčík – Havlát, Lunter, Dvořák, Horký, Garčic, Čejka, Havránek, Kratochvíl, Boltvan (C), Grünwald, Hroudný
    HC Motor České Budějovice: Kváča (Spáčil) – Svoboda, Matoušek, Žáček, Klinecký, Michal, Benda, Radoš – Šuhaj, Sloboda, Marcilis, Točík, Šulek, Rob, Pixa, Panáček (C)

    Rozhodčí: Slavka – Čuňočka, Kříž

    Diváci: 95
    bahis siteleri