Vsetín – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 5:3 (kon.) | Opava – Kladno 4:3 (kon.)
Havířov – Jihlava 1:4 (kon.) | Chomutov – Zlín 1:6 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
Slavia – Liberec 5:7 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 8:4 (kon.) | Poruba – Č. Budějovice 2:8 (kon.)
HC Plzeň – Olomouc 7:2 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 9:3 (kon.) | Letňany – K. Vary 1:3 (kon.)
konec
Mountfield HK
5:3 (1:1, 1:1, 3:1)
HC Oceláři Třinec
Sobota 20.02.2016, 12:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Extraliga staršího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    59:54
    Hradec právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Přes půl hřiště nahozený kotouč na prázdnou třineckou klec nejprve orazítkoval jednu a následně i druhou tyč, avšak svůj hlad po gólu prokázal DOMINIK MATOUŠ. Ten dobruslil třineckého obránce a lvím skokem dorazil puk ležící na čáře do hostující klece. Tato branka dokonale dokumentuje průběh celého duelu, kdy Východočeši hráli na samotné hraně sebeobětování! Asistence: Filip Moník.
     
    58:35
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradecká FORTUNA aréna je na nohou! Vyrovnávací brankou rozžhavenou třineckou ocel dokonale zchladila východočeská kombinace. Dominik Matouš ujížděl s PATRIKEM MAŠÍNEM dva na jednoho a druhý jmenovaný krásnou střelou pod víko vrátil vedení zpět na hradecké hole. Asistence: Dominik Matouš, Jakub Muška.
     
    53:08
    Třinec právě vstřelil branku!
    Třinečtí však přeci jen srovnávají stav utkání a je zaděláno na drama až do posledních minut! Z mezikruží se prudkou střelou prosazuje MICHAL KVASNICA, stále ještě mladší dorostenec. Jak velkou radost ze vstřelené branky tento mladík má, je vidět na následné oslavě gólu, kdy Kvasnica společně se svými spoluhráči předvedl ukázkové vlčí vytí! Asistence: Tomáš Vochozka, Jakub Adámek.
     
    49:17
    Hradec právě vstřelil branku!
    Mountfield korunuje svůj tlak třetím vstřeleným gólem! V nepřehledné situaci na brankovišti se nejlépe zorientoval DOMINIK MATOUŠ a posílá tak Lvi podruhé v zápase do vedení. Asistence: Martin Hejna, Filip Moník.
     
    35:46
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z nenápadné akce srovnají Oceláři stav utkání. Klockovu střelu Vomáčka vyrazil pouze před sebe a na následnou dorážku DOMINIKA MOLINA byl již zákonitě krátký. Asistence: Kamil Klocek, Lukáš Kaukič.
     
    23:26
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi se prosazují v přesilové hře a ujímají se vedení! Gasparovu dělovku od modré šikovně tečoval PATRIK MAŠÍN a Ovčaří již nedokázal na změnu směru letícího kotouče zareagovat. Asistence: Michael Gaspar, Martin Hejna.
     
    19:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Lvi vyrovnávají stav utkání po 48 vteřinách! Velkou bojovností se na brankovišti prezentoval ŠTĚPÁN MATĚJČEK a odměnou mu budiž vyrovnávací gól. Asistence: Mikuláš Pohl, Dominik Matouš.
     
    18:30
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři se ujímají zaslouženého vedení při hře 4 na 4. K odraženému kotouči se dostal TOMÁŠ VOCHOZKA a střelou z mezikruží jej propasíroval za záda Vomáčky. Asistence: René Najsar, Filip Krzak.

    Radek Kozel

    Branky a nahrávky: 20. Matějček (Pohl, D. Matouš), 24. Mašín (Gaspar, Hejna), 50. D. Matouš (Hejna, F. Moník), 59. Mašín (D. Matouš, Muška), 60. D. Matouš (F. Moník) – 19. Vochozka (Najsar, Krzak), 36. Molin (Klocek, Kaukič), 54. Kvasnica (Vochozka, Adámek)


    Mountfield HK: Vomáčka (Kouba) – Muška, Brádler, Gaspar, Pohl, Martinec, Fanderlik – D. Matouš "C", Mašín, Matějček, Pažourek, M. Matouš, Dvořák, Štohanzl, F. Moník, Pokorný, Hejna, Maršík.
    HC Oceláři Třinec: Ovčaří (Ochman) – Hrachovský "C", Krzak, Radzienciak, Klocek, Brabec, Marguš, Adámek, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Vochozka, Mach, Przybyla, Kvasnica, Kalus, Najsar, Molin.

    Rozhodčí: Barek – Zeman, Vepřovský.
    bahis siteleri