Vsetín – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.) | Mountfield HK – Třinec 5:3 (kon.) | Opava – Kladno 4:3 (kon.)
Havířov – Jihlava 1:4 (kon.) | Chomutov – Zlín 1:6 (kon.) | Sparta – Mladá Boleslav 5:1 (kon.)
Slavia – Liberec 5:7 (kon.) | Pardubice – HC Litvínov 8:4 (kon.) | Poruba – Č. Budějovice 2:8 (kon.)
HC Plzeň – Olomouc 7:2 (kon.) | Kometa Brno – Vítkovice 9:3 (kon.) | Letňany – K. Vary 1:3 (kon.)
konec
Piráti Chomutov
1:6 (0:1, 1:3, 0:2)
Berani Zlín
Sobota 20.02.2016, 12:30 • SD ARÉNA • Extraliga staršího dorostu • 14. kolo
Partner:
     
    58:35
    Zlín právě vstřelil branku!
    Šestý hřebíček do chomutovské rakve zatlouká opět DANIEL DLABAJA, který se prosazuje z brejku dva na jednoho. Asistence: Štěpán Fryšara, Patrik Kotek.
     
    56:08
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak nakonec to Zlínu vyšlo i popáté. Kapitán hostů DANIEL DLABAJA dostal z ostrého úhlu puk se štěstím za Pavlátova záda a zvýšil už na 5:1. Asistence: Patrik Kotek, Štěpán Fryšara.
     
    36:42
    Zlín právě vstřelil branku!
    Místo snížení ale přichází pohroma pro Chomutov! Hosté se trefují v oslabení díky zmatkům v domácí rozehrávce. Perfektní příležitost připravil Kotek ŠTĚPÁNU FRYŠAROVI, který pohotově zakončil a slaví tak hattrick! Asistence: Patrik Kotek, Jan Dluhoš.
     
    33:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak přeci jen domácí přesilovku využili. Matyáš svoboda na ose hřiště poslal krátkou přihrávku do lepší pozice DANIELU ŠILAROVI, který dostal svižnou střelou zápěstím puk za Hufova záda. Asistence: Matyáš Svoboda, Ladislav Dejmek.
     
    22:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Další rána pro Piráty! Puk po střele zvonil o brankovou konstrukci a než se domácí gólman stačil rozkoukat, dorazil kotouč za jeho záda ŠTĚPÁN FRYŠARA. Asistence: Robert Sedláček.
     
    21:18
    Zlín právě vstřelil branku!
    Hosté přesilovku rychle využívají. Budilova střela od modré mířila vysoko nad, ale od plexiskla se puk odrazil k levé tyči Pavlátovy brány, kde číhal JONÁŠ KOČICA. Doklepnout kotouč pod víko už pro něj nebyl problém. Asistence: Radim Budil.
     
    15:48
    Zlín právě vstřelil branku!
    Jsou to nakonec hosté, kteří otevírají skóre. Trpělivě čekali na svou příležitost a nakonec se dostali do brejku dva na jednoho, který díky skvělé přihrávce Dlabaji proměnil střelou na bližší tyč ŠTĚPÁN FRYŠARA. Asistence: Daniel Dlabaja, Robert Sedláček.

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 34. Šilar (M. Svoboda, Dejmek) – 16. Fryšara (Dlabaja, Sedláček), 22. Kočica (Budil), 23. Fryšara (Sedláček), 37. Fryšara (Kotek, Dluhoš), 57. Dlabaja (Kotek, Fryšara), 59. Dalabja (Fryšara, Kotek)


    Piráti Chomutov: Pavlát – Buchtela, Bukač, Dvořák, Smutný, Hajič – Köver, Kulich Chlán, Palička, M. Svoboda, Navrátil, Hřebíček, Dejmek, J. Svoboda, Koblížek, Šilar.
    Berani Zlín: Huf – Dluhoš, Gába, Dřímal, Budil, Kowalczyk, Marek, Frydrych – Fryšara, Mikulec, Kočica, Sedláček, Fajkus, Zmeškal, Kotek, Kenša, Dlabaja.

    Rozhodčí: Malota – Jelínek, Šimán

    Diváci: 75
    bahis siteleri