Vítkovice – Zlín 2:3 (kon.) | Kometa Brno – Třinec 3:1 (kon.) | Plzeň – Sparta 3:4 (po pr.)
Litvínov – Chomutov 2:3 (kon.) | Liberec – Pardubice 4:2 (kon.) | K. Vary – Olomouc 3:5 (kon.)
Mountfield HK – Mladá Boleslav 2:3 (1:2 po s.n.)
konec
HC VERVA Litvínov
2:3 (0:2, 2:0, 0:1)
Piráti Chomutov
Úterý 23.02.2016, 17:30 • Zimní stadion Ivana Hlinky • Tipsport extraliga • 48. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
    51:07 Roman ČERVENKA - 2:3
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    51:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Dvojnásobná početní výhoda hostů je využita. Z pravého kruhu vyslal tvrdou ránu ROMAN ČERVENKA, který tak znovu strhává vedení na stranu svého celku. Navíc budou hosté hrát ještě v klasické početní výhodě. Asistence: Jan Rutta.
    32:18 Kamil PIROŠ - 2:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    32:18
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Verva už sice nehrála přesilovou hru, ale dokázala hned záhy po navrácení hostujícího hráče z trestné lavice vyrovnat. KAMIL PIROŠ nahodil z těžkého úhlu puk na branku Pirátů a ten nečekaně propadl do svatyně Strmeně. Hosté tak přicházejí o svůj dvoubrankový náskok a začínat se bude znovu od začátku. Asistence: Kristian Reichel.
    26:23 František GERHÁT - 1:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    26:23
    Litvínov právě vstřelil branku!
    Domácí Verva svou přesilovou hru nakonec využívá. Viktor Hübl střílel z pravého kruhu na Strmeně, ten puk vyrazil pouze před sebe a na dorážku FRANTIŠKA GERHÁTA už byl ale krátký. Puk skončil za jeho zády a Litvínovští jsou tak hostům na dostřel jediného gólu. Asistence: Viktor Hübl.
    18:16 Petr ŠIDLÍK - 0:2
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    18:16
    Piráti právě vstřelili branku!
    Další signalizovaná výhoda pro Piráty končí brankou. Peter Ölvecký našel od pravého mantinelu úplně volného PETRA ŠIDLÍKA na vrcholu kruhů. Hostující obránce poté bez přípravy vystřelil a v brance Vervy propálil doslova vše, co mu stálo v cestě. S jeho přesně mířenou střelou nemohl Janus vůbec nic dělat. Hosté jdou do dvoubrankového náskoku. Asistence: Peter Ölvecký.
    15:42 Jakub SKLENÁŘ - 0:1
    Zdroj: www.tipsport.cz
     
    15:42
    Piráti právě vstřelili branku!
    Jakub Sklenář byl při své akci faulován a sudí signalizovali vyloučení. Po střele hostů se poté puk zastavil na brankové čáře a dlouho ho nikdo z domácích nedokázal vyhodit do bezpečí. Poté se ho snažil trefit Dušek, ale domácí Pavlík si ho srazil nešťastně do vlastní branky svou rukavicí. JAKUB SKLENÁŘ tedy posílá svůj tým do vedení, když mu byla branka připsána, neboť byl jako poslední u puku. Branku ještě potvrdil také videorozhodčí. Bez asistence.
    Marken.cz

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 27. Gerhát (Hübl), 33. Piroš (Reichel) – 16. Sklenář, 19. Šidlík (Ölvecký), 52. Červenka (Rutta)


    HC VERVA Litvínov: Janus (Řehoř) – Kubát, Pavlík, Pavelka, Gula, Frolo, Chaloupka, Sklenička – Lukeš, Hübl, Gerhát – Trávníček, Šimeček, Martynek – Piroš, Reichel, Duda – Doležal, Válek, Jurčík – Střibrný
    Piráti Chomutov: Strmeň (Kristan) – Skinner, Rutta, Tejnor, Valach, Pereťjagin, Šidlík, Mrázek – Tomica, Červenka, Pospíšil – Hřebejk, Kämpf, Květoň – Sklenář, Dušek, Ölvecký – Račuk, Chlouba, Kaše

    Rozhodčí: Hribik, Mrkva – Flegl, Polonyi
    bahis siteleri