NY Rangers – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Arizona 6:0 (kon.) | Toronto – Tampa 1:2 (kon.)
Philadelphia – Calgary 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Montreal 6:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
Montreal Canadiens
Úterý 01.03.2016, 04:37 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    Carey Price se již prohání po ledové ploše.

     
    To je z mé strany vše, brzy zase na počtenou! (07:14:09)
     
    ČESKOSLOVENSKÁ STOPA:

    Roman Polák (SJS) 0+0, +0, 1 střela, čas na ledě 19:47
    Tomáš Hertl (SJS) 0+0, +3, 2 střely, čas na ledě 17:08
    Tomáš Plekanec (MTL) 0+1, +0, 2 střely, čas na ledě 17:44
     
    TŘI HVĚZDY ZÁPASU:

    1. Joe Thornton (SJS) 1+2
    2. Joe Pavelski (SJS) 2+1
    3. Brent Burns (SJS) 1+2
     
    Je hotovo, San Jose vítězí! Čekání Montrealu na výhru v SAP Center se protahuje už na devět zápasů, jelikož Habs se dlouho drželi na dostřel, ale ve třetí třetině jim došly síly a Sharks góly Karlssona, Spalinga a Pavelskiho definitivně rozhodli o svém vítězství.
     
    Konec zápasu.
     
    59:55
    Martin Jones pro jistotu ukryl pokus z ostrého úhlu ve své lapačce, ještě nás tedy čeká jedno vhazování v útočném pásmu Habs.
     
    59:20
    Ještě tu ale máme jedno vyloučení, za podražení usedne za katr Tomáš Hertl (SJS).
     
    59:03
    Právě se nám rozběhla poslední minuta základní hrací doby a vlastně i celého zápasu. Utkání už se jen dohrává a Žraloci kráčejí za další výhrou!
     
    58:09
    Sharks se dostali do přečíslení tří proti dvěma a Tomáš Hertl to vzal na sebe, s jeho projektilem z vrcholu levého kruhu si ale Condon bez problémů poradil.
     
    57:16
    Tierney už je na ledě a svěřenci Petera DeBoera hrají necelé tři minuty před koncem v plném počtu.
     
    57:07
    Jones opět v permanenci! Baseballovým způsobem na hranici vysoké hole teď vystřelil jeden z montrealských hráčů z mezikruží, ale strážce svatyně Sharks opět zasáhl!
     
    56:22
    Teď si ale Markov nedokázal zpracovat prudký Paciorettyho pas na modré čáře a kotouč se poté dokutálel až ke Condonově svatyni.
     
    55:30
    Subban se svým nahozením postaral o pořádný závar před Martinem Jonesem, ale nikdo v bílém dresu se nakonec k dorážce nedostal.
     
    55:16
    Právě Chris Tierney (SJS) nyní podrazil Markova a půjde si odsedět dvouminutový trest.
    54:50 Joe PAVELSKI - 6:2
     
    54:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Condon loví puk ze své sítě pošesté! Skvěle to udělal Chris Tierney, který na sebe po vzoru Jaromíra Jágra navázal pozornost všech bránících hráčů Montrealu a poté přesnou zadovkou oslovil volného JOEA PAVELSKIHO, jenž se trefil přesně! Asistence: Chris Tierney, Brent Burns.
     
    54:15
    Teď už se to DeBoerově partě podařilo, hráči San Jose opět neohroženě kombinují ve svém útočném pásmu a Habs k ničemu nepouštějí.
     
    53:34
    Domácí drží puk ve vlastním pásmu a nedaří se jim ho vyvézt do bezpečí, jelikož svěřenci Michela Therriena se uchýlili k agresivnímu napadání.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 4. Thornton (Pavelski, Braun), 16. Pavelski (Thornton, Burns), 24. Burns (Thornton), 43. Karlsson (Tierney, Zubrus), 44. Spaling (Couture, Martin), 55. Pavelski (Tierney, Burns) – 6. Gallagher (Plekanec, Pacioretty), 33. Mitchell (Byron, Danault)


    San Jose Sharks: Jones (Dell) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Donskoi – Nieto, Spaling, Ward – Karlsson, Tierney, Zubrus.
    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Markov, Subban, Jemelin, Pateryn, Bartley, Barberio – Pacioretty, Plekanec, Gallagher – Galchenyuk, Eller, Andrighetto – Byron, De La Rose, Danault – Mitchell, McCarron, Brown.

    Rozhodčí: Peel, Luxmore – Rody, Sharrers
    bahis siteleri