NY Rangers – Columbus 2:1 (kon.) | Pittsburgh – Arizona 6:0 (kon.) | Toronto – Tampa 1:2 (kon.)
Philadelphia – Calgary 5:3 (kon.) | Dallas – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Montreal 6:2 (kon.)
konec
San Jose Sharks
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
Montreal Canadiens
Úterý 01.03.2016, 04:37 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Ještě tu ale máme jedno vyloučení, za podražení usedne za katr Tomáš Hertl (SJS).
     
    55:16
    Právě Chris Tierney (SJS) nyní podrazil Markova a půjde si odsedět dvouminutový trest.
    54:50 Joe PAVELSKI - 6:2
     
    54:50
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Condon loví puk ze své sítě pošesté! Skvěle to udělal Chris Tierney, který na sebe po vzoru Jaromíra Jágra navázal pozornost všech bránících hráčů Montrealu a poté přesnou zadovkou oslovil volného JOEA PAVELSKIHO, jenž se trefil přesně! Asistence: Chris Tierney, Brent Burns.
     
    48:39
    No a Polák si posléze vymodlil trest, Jacob De La Rose (MTL) totiž českého beka podrazil a putuje na dvě minuty za katr.
    43:37 Nick SPALING - 5:2
     
    43:37
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Domácí se o chvilku později dočkali a tohle se už Habs bude otáčet velmi, velmi těžko. Burns nabil do mezikruží Coutureovi, jehož pokus Condon vyrazil přímo na hůl pohotového NICKA SPALINGA, jenž se nemýlil! Asistence: Logan Couture, Paul Martin.
     
    42:53
    Už mohlo být definitivně rozhodnuto! Joonas Donskoi se řítil sám na Condona, ten ale jeho samostatný únik dokázal eliminovat!
    42:14 Melker KARLSSON - 4:2
     
    42:14
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Ou, tak to byla velká paráda v podání čtvrté lajny domácích! Jednadvacetiletý TIerney parádním obloučkem vyzval ke skórování před branku si sjíždějícího MELKERA KARLSSONA a ten ze vzduchu propálil bezmocného Condona! Asistence: Chris Tierney, Dainius Zubrus.
     
    39:32
    Tomáš Plekanec měl na hokejce vyrovnání, ale jeho střelu z bezprostřední blízkosti dokázal Jones zastavit!
     
    36:11
    Mike Condon přes clonícího Warda s Marleauem vůbec nic neviděl a druhý jmenovaný se navíc po střele od modré dostal k puku, zkušený střelec ho ale nedokázal poslat mimo dosah montrealského gólmana!
    32:32 Torrey MITCHELL - 3:2
     
    32:32
    Montreal právě vstřelil branku!
    A už je to opět jen o gól, Canadiens to rozhodně nevzdávají! Paulu Byronovi střela z mezikruží vůbec nesedla, ale za dezorientovaného Jonese jí baseballovým způsobem doklepl TORREY MITCHELL! Asistence: Paul Byron, Phillip Danault.
    23:11 Brent BURNS - 3:1
     
    23:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Vymyslela gól, DeBoerova parta zvyšuje svůj náskok! BRENT BURNS projel jako nůž máslem do útočného pásma, vyměnil si kotouč s Thorntonem a poté přesně trefil mezírku, kterou mu Condon uvolnil. Asistence: Joe Thornton.
     
    21:26
    Tak teď ale při Žralocích stáli všichni svatí, jelikož bomba z hole Mikea Barberia z vrcholu levého kruhu orazítkovala břevno!
     
    19:42
    Paul Martin (SJS) si půjde odpykat dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    17:19
    Ideální pas do předbrankového prostoru dostal Alex Galchenyuk, který ale tváří v tvář Martinu Jonesovi neuspěl! Strážce domácí svatyně vyrazil puk do rohu.
    15:55 Joe PAVELSKI - 2:1
     
    15:55
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Elitní lajna Sharks opět udeřila a kalifornský celek si zaslouženě bere zpět ztracený náskok! Hertl se vydal clonit Condonovi a Joe Thornton poté fenomenálním pasem našel JOEA PAVELSKIHO v mezikruží, který se trefil ideálně! Asistence: Joe Thornton, Brent Burns.
     
    14:30
    Nick Spaling poslepu našel v mezikruží úplně volného Couturea, který vypálil z první, ale Condon jeho projektil dokázal vyškrábnout!
     
    12:53
    Melker Karlsson se po skvělé Tierneyho přihrávce zpoza branky znenadání zjevil před Condonem, ale překonat jej nedokázal!
     
    10:14
    Victor Bartley (MTL) u hrazení odrazil Karlssona a půjde si odpykat dvouminutový trest.
     
    06:36
    Matt Nieto zničehonic ujel hostujícím zadáků a dostal se až před Condona, na jehož si ale z bezprostřední blízkosti nepřišel!
    05:26 Brendan GALLAGHER - 1:1
     
    05:26
    Montreal právě vstřelil branku!
    Habs ale rychle přispěchali s odpovědí a po kuriózním gólu začínáme opět od nuly! BRENDAN GALLAGHER z rohu kluziště nahodil kotouč na Jonese, který přes clonícího Plekance nic neviděl a omylem si srazil černou pryž do sítě! Asistence: Tomáš Plekanec, Max Pacioretty.
    03:11 Joe THORNTON - 1:0
     
    03:11
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Žraloci se zcela zaslouženě ujímají rychlého vedení! Tomáš Hertl nabil na modrou Braunovi, jehož tečované nahození doletělo až k úplně volnému JOEU THORNTONOVI a Jumbo Joe bez problémů dorazil touš do poloprázdné branky! Asistence: Joe Pavelski, Justin Braun.

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 4. Thornton (Pavelski, Braun), 16. Pavelski (Thornton, Burns), 24. Burns (Thornton), 43. Karlsson (Tierney, Zubrus), 44. Spaling (Couture, Martin), 55. Pavelski (Tierney, Burns) – 6. Gallagher (Plekanec, Pacioretty), 33. Mitchell (Byron, Danault)


    San Jose Sharks: Jones (Dell) – Vlasic, Braun, Martin, Burns, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Marleau, Couture, Donskoi – Nieto, Spaling, Ward – Karlsson, Tierney, Zubrus.
    Montreal Canadiens: Condon (Scrivens) – Markov, Subban, Jemelin, Pateryn, Bartley, Barberio – Pacioretty, Plekanec, Gallagher – Galchenyuk, Eller, Andrighetto – Byron, De La Rose, Danault – Mitchell, McCarron, Brown.

    Rozhodčí: Peel, Luxmore – Rody, Sharrers
    bahis siteleri