Real Madrid – Celta Vigo 7:1 (kon.) | Villarreal – Las Palmas 0:1 (kon.) | Getafe – Sevilla 1:1 (kon.)
La Coruňa – Malaga 3:3 (kon.)
konec
Villarreal CF
0:1 (0:1)
UD Las Palmas
Sobota 05.03.2016, 18:15 • Camp El Madrigal, Villarreal • Španělská LaLiga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Villarreal CF nezvládl domácí utkání s UD Las Palmas, a překvapivě prohrál 0:1!

    Do prvního poločasu dnešního zápasu vstoupil aktivněji překvapivě hostující celek, který svého soka přehrával, avšak žádné velké šance si vytvořit nedokázal. Ve 26. minutě se dostal do úniku Soldado, jehož lob však skončil těsně vedle. O čtyři minuty později se trefil hostující kapitán David García, který poslal svůj tým do překvapivého vedení! Soldado se následně dostal i do další velké šance, avšak do zakončení se nakonec vůbec nedostal...

    Ve druhém poločase měl Villarreal velký tlak, nicméně velké šance si vypracoval až v samotném závěru, kdy zahrozil například Suárez, avšak obrana Las Palmas hubenou výhru udržela!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:10:28)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Denis Suárez dostal míč do vápna, kam si naběhl Soldado. Hlavní rozhodčí však přerušil hru, neboť se španělský forvard nacházel v těsném ofsajdu!
     
    90+2
    Villarreal je pochopitelně nastěhovaný na útočné polovině, a pokouší se ještě srovnat stav. Obrana Las Palmas však pracuje velmi dobře!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    A tak přece jen přišla velká šance domácího celku! Ve středu hřiště dostal prostor Denis Suárez, který vyslal povedenou střelu. Ta však mířila do středu branky, kde Varas dokázal míč vyrazit na rohový kop!
     
    89
    Villarrelu se pomalu čas krátí, a příliš času na vyrovnání již domácí celek nemá!
     
    88
    Na trávníku teď zůstal ležet hostující Ángel Montoro, kterého dohrál Denis Suárez. Las Palmas se však pokouší v každé situaci "tahat" čas ...
     
    86
    Las Palmas se na druhé straně dostalo do protiútoku, a střelou ze střední vzdálenosti zahrozil Araujo, avšak jeho pokus mířil mimo domácí branku.
    85. Souboj Soldada s Garridem
     
    85
    Villarreal opět postupoval na útočnou polovinu, a následně poslal Denis Suárez míč do vápna. K hlavičce se dostával Soldado, nicméně ten spadl po souboji s Bigasem. Penalta se však pískat nebude!
     
    84
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Momo, přichází Ángel López.
     
    83
    Žlutá ponorka svého soupeře tlačí, a pokouší se o vyrovnání! Soldado před vápnem velmi chytře prostrkával míč na Lea Baptistaa, jenže těsně před ním míč odkopl Lemos!
     
    82
    Villarreal opět kombinoval na útočné polovině, nicméně nabíhající Soldado si nedal pozor na ofsajdovou linii, což postřehl pomezní rozhodčí, a hra je přerušena.
     
    81
    Aktivní Mario Gaspar se vydal podpořit své spoluhráče i podruhé, a opět se dostal do zakončení. Tentokrát však jeho rána mířila mimo branku!
     
    80
    Hostující celek se opět dostává pod velký tlak! Villarreal kombinoval na útočné polovině, a ve středu hřiště se otevřel prostor pro Gaspara, jehož rána však mířila pouze do rukavic Varase!
     
    79
    Las Palmas v poklidu rozehrávalo na vlastní polovině, nicméně Villarreal následně velmi agresivně napadal. Lemos si pomohl zpětnou přihrávkou k Varasovi, který raději zvolil dlouhý odkop.
    78. Bakambu ve velké šanci selhal

    Jan Havlovic

    Branky: 30. David García (Viera)

    Karty:   31. Soldado (VLR) – 53. Lemos (LPA), 60. Montoro (LPA)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:8.
    Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Bonera, V. Ruiz, Marín – Denis Suárez, B. Soriano (C), Pina (71. Trigueros), Castillejo (46. Baptistão) – Adrián López (69. Bakambu), Soldado.
    Náhradníci: Asenjo – Baptistão, Trigueros, Bakambu, Antonio Rukavina, Bailly, Leiva.

    UD Las Palmas: Varas – David García (C), Bigas, Lemos, Garrido – Montoro, Momo (84. Ángel López) – Nili (76. Simón), Viera, El Zhar – José (71. Araujo).
    Náhradníci: Lizoain – Simón, Ángel López, Araujo, Valerón, Tana.

    Rozhodčí: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco (vš. Španělsko)
    bahis siteleri