Real Madrid – Celta Vigo 7:1 (kon.) | Villarreal – Las Palmas 0:1 (kon.) | Getafe – Sevilla 1:1 (kon.)
La Coruňa – Malaga 3:3 (kon.)
konec
Villarreal CF
0:1 (0:1)
UD Las Palmas
Sobota 05.03.2016, 18:15 • Camp El Madrigal, Villarreal • Španělská LaLiga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Villarreal CF nezvládl domácí utkání s UD Las Palmas, a překvapivě prohrál 0:1!

    Do prvního poločasu dnešního zápasu vstoupil aktivněji překvapivě hostující celek, který svého soka přehrával, avšak žádné velké šance si vytvořit nedokázal. Ve 26. minutě se dostal do úniku Soldado, jehož lob však skončil těsně vedle. O čtyři minuty později se trefil hostující kapitán David García, který poslal svůj tým do překvapivého vedení! Soldado se následně dostal i do další velké šance, avšak do zakončení se nakonec vůbec nedostal...

    Ve druhém poločase měl Villarreal velký tlak, nicméně velké šance si vypracoval až v samotném závěru, kdy zahrozil například Suárez, avšak obrana Las Palmas hubenou výhru udržela!

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (20:10:28)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Denis Suárez dostal míč do vápna, kam si naběhl Soldado. Hlavní rozhodčí však přerušil hru, neboť se španělský forvard nacházel v těsném ofsajdu!
     
    90+2
    Villarreal je pochopitelně nastěhovaný na útočné polovině, a pokouší se ještě srovnat stav. Obrana Las Palmas však pracuje velmi dobře!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    A tak přece jen přišla velká šance domácího celku! Ve středu hřiště dostal prostor Denis Suárez, který vyslal povedenou střelu. Ta však mířila do středu branky, kde Varas dokázal míč vyrazit na rohový kop!
     
    89
    Villarrelu se pomalu čas krátí, a příliš času na vyrovnání již domácí celek nemá!
     
    88
    Na trávníku teď zůstal ležet hostující Ángel Montoro, kterého dohrál Denis Suárez. Las Palmas se však pokouší v každé situaci "tahat" čas ...
     
    86
    Las Palmas se na druhé straně dostalo do protiútoku, a střelou ze střední vzdálenosti zahrozil Araujo, avšak jeho pokus mířil mimo domácí branku.
    85. Souboj Soldada s Garridem
     
    85
    Villarreal opět postupoval na útočnou polovinu, a následně poslal Denis Suárez míč do vápna. K hlavičce se dostával Soldado, nicméně ten spadl po souboji s Bigasem. Penalta se však pískat nebude!
     
    84
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Momo, přichází Ángel López.
     
    83
    Žlutá ponorka svého soupeře tlačí, a pokouší se o vyrovnání! Soldado před vápnem velmi chytře prostrkával míč na Lea Baptistaa, jenže těsně před ním míč odkopl Lemos!
     
    82
    Villarreal opět kombinoval na útočné polovině, nicméně nabíhající Soldado si nedal pozor na ofsajdovou linii, což postřehl pomezní rozhodčí, a hra je přerušena.
     
    81
    Aktivní Mario Gaspar se vydal podpořit své spoluhráče i podruhé, a opět se dostal do zakončení. Tentokrát však jeho rána mířila mimo branku!
     
    80
    Hostující celek se opět dostává pod velký tlak! Villarreal kombinoval na útočné polovině, a ve středu hřiště se otevřel prostor pro Gaspara, jehož rána však mířila pouze do rukavic Varase!
     
    79
    Las Palmas v poklidu rozehrávalo na vlastní polovině, nicméně Villarreal následně velmi agresivně napadal. Lemos si pomohl zpětnou přihrávkou k Varasovi, který raději zvolil dlouhý odkop.
    78. Bakambu ve velké šanci selhal
     
    78
    A další velká šance domácího celku! Střídající Triguerros dokázal na levém křídle uvolnit Denise Suáreze, který povedeným centrem našel ve vápně Bakambua, jehož hlavička mířila mimo!
     
    76
    Tak, Nili opravdu není schopen pokračovat ve hře, a musí střídat! Kouč Setién posílá na jeho místo Simóna!
     
    75
    Bruno Soriano dostal povedenou přihrávku na levou stranu, a povedeným centrem našel na přední tyči útočníka Bakambua, který míč lehce tečoval, avšak ten pouze proletěl vápnem!
     
    74
    Hostující Nilli byl na polovině hřiště atakován Triguerosem, a zůstal ležet na trávníku. Nejdříve to vypadalo, že bude muset španělský křídelník střídat, avšak nejspíše bude schopný pokračovat ve hře!
     
    73
    Leo Baptistao je po svém příchodu velmi aktivní! Mladý brazilský útočník se dostal k dalšímu zakončení, avšak jeho střela mířila mimo branku!
     
    71
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Tomás Pina, přichází Manu Trigueros.
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Willian José, přichází Sergio Araujo.
     
    70
    Leo Baptistao opět táhl útočnou akci svého celku po pravé straně. Následně dokázal dostat míč do vápna pro Soldada, jehož střela však mířila mimo branku!
    Momentka z prvního poločasu

     
    69
    Domácí celek provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Adrián López, který v dnešním utkání nepředvedl příliš dobrý výkon. Na jeho pozici přichází forvard Bakambu.
     
    69
    I Bruno Soriano však předvedl na polovině hřiště nepřesné zpracování, a dopředu šel hostující celek. Ve středu hřiště dostal prostor Jonathan Viera, jehož střelu však dokázal Varas lapit!
     
    68
    Domácím pomohlo špatné zprácování Williana Josého, kterému míč uskočil k Ruizovi, a právě domácího stopera následně José fauloval.
     
    67
    Las Palmas po delší době rozehrává z vlastní poloviny! Hráči domácího celku se pokoušejí napadat, avšak zatím se nemohou dostat k míči.
     
    65
    Na druhé straně se pokoušel proniknout vpřed po levé straně El Zhar, který spadl po souboji s Gasparem, i tak stihl přihrát Vierovi. Jeho následný pas měl najít ve vápně Josého, avšak ten nabíhal do zcela jiného prostoru.
     
    64
    Roberto Soldado se dostal k míči na hranici vápna, a následným pasem hledal ve vápna Baptistaa. Aktivní brazilský útočník se však trefil místo míče do nohy Bigase, a hra je přerušena.
     
    63
    Leo Baptistao skvěle přenesl míč na levou stranu, kam si nabíhal Adrián Marín. Jeho následný centr sice našel Soldada, avšak španělský forvard byl v záklonu, a jeho hlavička nebyla příliš povedená.
    Španělský kouč Marcelino zatím nemůže být s výkonem svých svěřenců spokojený

     
    62
    Villarreal vstoupil hodně aktivně do druhého poločasu, nicméně Las Palmas si na rychlé tempo poměrně rychle zvyklo, a momentálně je opět vyrovnaným soupeřem!
     
    60
    Teď už je z toho žlutá karta! Leo Baptistao postupoval po pravé straně, nicméně byl velmi tvrdě dohrán Montorem. Clos Gómez neváhal, a vytáhl žlutou kartu!
     
    59
    Po pravé straně postupoval vpřed Mario Gaspar, který byl následně tvrdým zákrokem poslán k zemi Nilim. Hlavní rozhodčí však tuto situaci nechal bez karetního trestu.
     
    58
    Villarreal lehce polevil v koncentraci, a rázem z toho byl nebezpečný protiútok hostujícího celku. Momo postupoval vpřed středem hřiště, a následně se pokoušel dostat míč na Josého. Přihrávka však byla zablokovaná, a míč skončil u brankáře Varase.
     
    57
    Poprvé ve druhém poločase se vydalo do útoku také Las Palmas. Útočnou akci hostujícího celku táhl William José, který se následně odhodlal ke střele, avšak ta mířila nad branku.
     
    56
    Žlutá ponorka se opět dostala do nebezpečné kombinace před pokutovým územím. Soldado posílal míč až na Suáreze, nicméně do přihrávky sáhl López, a ten o míč hned poté přišel.
    Las Palmas i nadále drží jednobrankové vedení, nicméně ve druhém poločase jsou hosté pod těžkým tlakem!

     
    54
    Tlak domácího celku se stupňuje! Villarreal měl k dispozici další rohový kop, kterého se ujal opět Denis Suárez. Jeho následný centr měl najít Ruize, avšak obrana Las Palmas se dokázala ubránit.
     
    53
    A Clos Gómez musel udělit první žlutou kartu ve druhém poločas! Stoper Lemos hodně ostře najel do Soldada, a zcela zaslouženě obdržel žlutou kartu!
     
    52
    Tentokrát si vzal rozehrávku na starost Suárez, který poslal míč na Baptistãa, a Villarreal se usazuje na útočné polovině.
     
    51
    Villarreal zatím ve druhém poločase svého soupeře drtí, a po dalším centru Baptistãa z pravé strany z toho bude další rohový kop v krátkém časovém sledu!
     
    50
    Aktivní Baptistão se dostal na pravé straně k dalšímu centru, který byl zblokovaný na rohový kop. Exekuce rohového kopu se ujal Suárez, jehož centr našel na přední tyči Gaspara. Domácí bek však svou hlavičku nasměroval nad branku.
     
    49
    I Žlutá ponorka postupovala do kombinace na útočné polovině. Na pravé straně se otevřel prostor pro Baptistãa, který odcentroval, nicméně v pokutovém území žádného ze svých spoluhráčů nenašel.
     
    48
    Las Palmas postuponě rozehrávalo z vlastní poloviny. Následně se David García rozhodl pro útočný nákop, kterým na pravé straně hledal Niliho. Centr byl však příliš rychlý, a míč skončil v náruči domácího brankáře.
     
    47
    Villarreal vstoupil do druhého poločasu aktivně, což se dalo očekávat. Adrián López se hned na začátku druhé půle pokoušel najít ve vápna Baptiastaa, avšak před ním míč odkopl Bigas.
     
    46
    Jak jsem již avizoval na konci prvního poločasu, Villarreal provádí své první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Castillejo, který v prvním poločase nebyl příliš výrazný. Na jeho místo přichází Leo Baptistao!
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Do prvního poločasu dnešního zápasu vstoupil aktivněji překvapivě hostující celek, který svého soka přehrával, avšak žádné velké šance si vytvořit nedokázal. Ve 26. minutě se dostal do úniku Soldado, jehož lob však skončil těsně vedle. O čtyři minuty později se trefil hostující kapitán David García, který poslal svůj tým do překvapivého vedení! Soldado se následně dostal i do další velké šance, avšak do zakončení se nakonec vůbec nedostal...

    Druhý poločas začne na Camp El Madrigalu přibližně v 19:16!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku ve druhém poločase?

    Tipovat můžete do začátku 2. poločasu.

     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Las Palmas vybojovalo míč na vlastní polovině, a postupovalo do zajímavého protiútoku. José následně dostal míč do středu pro Vieru, jehož následná střela však nebyla vůbec povedená, a míč mířil úplně mimo.
     
    44
    Castillejo nabral rychlost na pravé straně, a pokoušel se dostat s míčem do pokutového území. Obrana Las Palmas ho však zdvojila, a nakonec míč vybojovala.
    Gólová radost hráčů Las Palmas, kteří překvapivě vedou na hřišti Villarrelu

     
    42
    Denis Suárez se uvolnil před pokutovým územím, a následným pasem našel na pravém křídle naběhlého Bruno Soriana. Domácí kapitán poslal před branku ostrý centr, který však dokázala obrana Las Palmas odvrátit!
     
    41
    Španělský kouč Marcelino už dal pokyn Leo Baptistaovi, aby se začal rozcvičovat. Lze očekávat, že mladý brazilský útočník půjde na "plac" již po přestávce!
     
    40
    Španělský bek Adrián Marín se pokoušel uvolnit na levém křídle, nicméně skvělou práci odvedl zatím jediný střelec dnešního zápasu, David García, který dokázal dostat míč do autu.
     
    39
    Adrián López dostal přihrávku před pokutové území, kde se pokoušel elegantní patičkou dostat do šance Denis Suáreze. Mladý křídelník však špatně pochopil myšlenku svého spoluhráče, a nabíhal do jiného prostoru.
     
    38
    Hostující celek se momentálně pokouší uklidnit hru kombinací na vlastní polovině, nicméně hráči Žluté ponorky velmi aktivně napadají, a pokoušejí se dostat k míči.
    36. Soldado v další velké šanci ani nezakončil
     
    36
    Villarreal pokračuje v aktivní hře, a po dalším centru Denise Suáreze propadl míč až o osamocenému Soldadovi. Zkušený španělský útočník si však míč špatně zpracoval, a do zakončení se vůbec nedostal!
     
    35
    Žlutá ponorka postupovala vpřed po pravé straně. Denis Suárez poslal míč do vápna, kde předvedl efektivní patičku Soldado, a Suárez mohl následně střílet, avšak jeho rána byla zablokovaná!
     
    34
    Domácí kouč Marcelino rozhodně není s výkonem svých svěřenců spokojený, a hodně aktivně běhá kolem postranní čáry, a předává svým svěřencům důležité pokyny.
     
    33
    Celek z Kanárských ostrovů opět skvěle napadal, a po dobré práci Moma se dostal k míči José, který to zkusil ze střední vzdálenosti. Jeho rána mířila mezi tři tyče, nicméně Aréola střelu lapil!
     
    32
    Las Palmas však pokračuje v aktivní hře, a teď se dostalo do další šance. Ve vápně se dostal míč k Josému, který jej prostrčil na Vieru. Ten se však nacházel v ofsajdu, a hra je přerušena!
     
    31
    První žlutou kartu dnešního utkání uděluje hlavní rozhodčí Robertu Soldadovi, který ve vápně soupeře poslal nedovoleným způsobem k zemi stopera Bigase!
    30. David GARCÍA - 0:1
     
    30
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Hostující celek je řádně odměněn za svůj aktivní výkop, a po půl hodině hry se dostává na El Madrigalu do vedení! Nili rozehrál rohový kop na Vieru, který dokázal z levého křídla poslat centr do vápna. Jeho centr se snesl na hlavu DAVIDA GARCÍI, hlavička domácího kapitána skončila v brance!
     
    29
    Las Palmas následně dokázalo vybojovat míč, a zamířilo do protiútoku. Celou akci táhl středem hřiště José, který se dostal i do zakončení. Jeho rána však byla zblokovaná na rohový kop!
     
    28
    Aktivní Denis Suárez posílal další povedený centr za obranu, který měl opět najít za obranou Soldada, avšak tentokrát bývalý forvard Tottenhamu na míč nedosáhl!
    26. Soldado neproměnil velkou šanci
     
    26
    A nyní měl Villarreal první velkou šanci dnešního zápasu! Denis Suárez si udělal prostor ve středu hřiště, a následným krásným pasem dostal do úniku Roberta Soldada. Španělský útočník přeloboval Varase, avšak míč skončil těsně vedle branky!
     
    25
    Aktivní Las Palmas pokračovalo v kombinaci na útočné polovině. Momo se následně pokoušel přenést hru na pravou stranu, kde se nacházel Nili. Centr hostujícího záložníka byl však příliš dlouhý, a míč skončil v zámezí!
     
    24
    Nili se pokoušel uvolnit na pravé straně, nicméně obrana Villarrealu byla dobře postavená, a průnik španělského křídelníka dokázala zastavit.
    Který z týmů se bude radovat po závěrečném hvizdu?

     
    23
    Hostující celekse usadil na útočné polovině, a další nebezpečný centr do pokutového území poslal David García. Kapitán Las Palmas však našel pouze Ruize, který míč odkopl.
     
    22
    Las Palmas se po delší době opět dostalo do kombinace na útočné polovině. Z levé strany odcentroval El Zhar, jehož centr se snášel do prostoru, kde se nacházel José, avšak na poslední chvíli míč odhlavičkoval Bonera!
     
    20
    Žlutá ponorka opět směřovala do zajímavé šance, , kterou táhl po pravé straně Denis Suárez. Jeho následný centr hledal ve vápně Adriána Lópeze, nicméně tomu kousek chyběl, aby mohl zakončovat!
     
    19
    Poprvé v dnešním zápase se do hry zapojil také Adrián López, který se pokoušel narazit míč Soldadovi do běhu. Španělský forvard byl však v náběhu příliš rychlý, a přihrávku neobdržel.
     
    16
    V posledních minutách jsou oba týmy velmi aktivní, a sledujeme velmi atraktivní fotbal. Tentokrát zahrozil Villarreal, to když na hranici vápna zakombinoval Suárez s Soldadem, nicméně po jejich kombinaci přišla ztráta.
     
    15
    Las Palmas se následně vydal do protiútoku, a na pravé straně se otevřel prostor pro Niliho. Španělský křídelník následně vystřelil z pravé části vápna, nicméně jeho střela mířila nad branku domácích!
     
    14
    Žlutá ponorka pokračovala v aktivní hře, a vybojovala úvodní rohový kop. Exekuce se ujal Denis Suárez, jehož centr však nebyl příliš povedený, a obrana Las Palmas si dokázala poradit.
    Do Villarrealu dorazila i početná skupinka fanoušků Las Palmas

     
    13
    Aktivní Denis Suárez následně zabojoval, a dokázal vybojovat míč zpět. Jeho následný centr hledal před brankou Bruna Soriana, avšak ten se do zakončení nedostal.
     
    12
    Villarreal velmi rychle rozehrál na vlastní polovině, a celou akci zrychlil dobrou přihrávkou Marín, který našel Denis Suáreze. Mladý křídelník následně hledal mezi stopery Soldada. Toho sice našel, avšak španělský forvard následně míč ztratil!
     
    11
    Žlutá ponorka špatně rozehrávala, a José dokázal vybojovat míč pro Vieru. Španělský záložník se následně dostal ke střele z hranice pokutového území, avšak jeho pokus zblokoval Ruiz!
     
    10
    Las Palmas postupovalo do dalšího zajímavého protiútoku. Viera dostal míč na levé křídlo, odkud odcentroval El Zhar. Centr marockého křídelníka však nikoho z hostů v pokutovém území nenašel.
     
    9
    Aktivní stoper Bigas rozsekl pomalou kombinaci na útočné polovině, a dlouhým nákopem se pokoušel dostat míč na Josého. Hostující útočník se však k míči nedokázal dostat.
     
    8
    Hostující celek je zatím v dnešním utkání aktivnějším týmem. Las Palmas se postupnou kombinací přesunulo na útočnou polovinu, kde se pokouší dostat do pokutového území.
    Předzápasové focení základní jedenáctky Las Palmas, která nastoupila do dnešního zápasu

     
    6
    Las Palmas se dokázalo postupnou kombinací dostat na útočnou polovinu, a Nili se pokoušel vysunout útočníka Josého do úniku. Před toho se však dostal Bonera, který poslal míč ke svému brankáři.
     
    5
    Žlutá ponorka rozehrávala z vlastní poloviny, a stoper Víctor Ruiz se pokoušel najít dlouhým nákopem na pravé straně Denis Suáreze. Španělský křídelník však míč nestihl na hrací ploše.
     
    3
    Hostující stoper Bigas hodně zariskoval při rozehrávce, a dostal se pod tlak napadajícího Soldada. Nakonec však situaci zvládl, a Las Palmas pokračuje v rozehrávce.
     
    2
    Las Palmas chybovalo při rozehrávce, a dopředu zamířil domácí celek. Na pravé straně však nezafungovala spolupráce mezi Denisem Suárezem a Mario Gasparem, a u míče jsou hosté!
     
    1
    Hlavní rozhodčí Clos Gómez právě zahájil dnešní utkání. Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté hostující Las Palmas, kteří zahajují dnešní zápas kombinací na vlastní polovině.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Oba týmy jsou již nastoupeny na trávníku Camp El Madrigal, a za malou chvilku začínáme!
     

    Tipovací soutěž

    Hrajte s Tipsportem každý týden o 3000 Kč.
    Který z týmů vstřelí první branku v prvním poločase?

    Tipovat můžete do začátku 1. poločasu.

     
    Úvodní sestavy:

    Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Bonera, V. Ruiz, Marín – Denis Suárez, B. Soriano (C), Pina, Castillejo – Adrián López, Soldado.
    Náhradníci: Asenjo – Baptistão, Trigueros, Bakambu, Antonio Rukavina, Bailly, Leiva.

    UD Las Palmas: Varas – David García, Bigas, Lemos, Garrido – Montoro, Momo – Nili, Viera, El Zhar – José.
    Náhradníci: Lizoain – Simón, Ángel López, Araujo, Valerón, Tana.

    Rozhodčí: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco (vš. Španělsko).
     
    Příjemný sobotní podvečer všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Španělská Primera Division má dnes na programu zápasy 28. kola. My se společně zaměříme na souboj Villarrealu CF s UD Las Palmas. Úvodní výkop je naplánován v 18:15, a u textového přenosu se na vás bude těšit Jan Havlovic.
     
    VILLARREAL CF
    Žluté ponorce se v letošním roce poměrně daří, a momentálně si velmi pevně drží svou čtvrtou pozici v tabulce. Na svém kontě má 53 bodů, a na pátou Sevillu má luxusní devítibodový náskok. Villarreal se navíc drží i v Evropské lize, kde dokázal na začátku play-off přejít přes silnou Neapol, a může se těšit na souboj s německým Leverkusenem.

    V posledních zápasech Villarreal předvádí dobré výkony, avšak má trochu problémy v zakončení. V domácím zápasech s Levante si však svěřenci Marcelina dokázali zvítězit 3:0. V posledním zápase se Villarreal představil na půdě Celty Vigo, kde se však žlutá ponorka prosadit nedokázala, a utkání skončilo bezbrankovou remízu. Do dnešního utkání vstupuje Villarreal v pozici velkého favorita, který by měl zvítězit větším gólovým rozdílem.
     
    UD LAS PALMAS
    Klub sidlící na Kanárských ostrovech zažívá také poměrně dobrou sezonu, a momentálně se drží na patnáctém místě tabulky se ziskme 27 bodů. Las Palmas má však pouze jednobodový náskok na první sestupovou pozici, a potřebuje tedy bodovat v každém zápase. Dnes to však budou mít hosté hodně těžké!

    V posledních dvou zápasech však Las Palmas předvedlo velmi dobrou formu. Nejdříve dokázalo překvapit hubenou výhrou 1:0 na půdě Eibaru, který v letošní sezoně podává skvělé výkony. Svěřenci trenéra Quique Setiéna navíc excelovali také v posledním ligovém zápase, když v domácím prostředí porazili Getafe 4:0! Nyní má Las Palmas před sebou velmi těžký los, neboť v příštím kole se představí v domácím zápase proti Realu Madrid!

    Jan Havlovic

    Branky: 30. David García (Viera)

    Karty:   31. Soldado (VLR) – 53. Lemos (LPA), 60. Montoro (LPA)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:8.
    Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Bonera, V. Ruiz, Marín – Denis Suárez, B. Soriano (C), Pina (71. Trigueros), Castillejo (46. Baptistão) – Adrián López (69. Bakambu), Soldado.
    Náhradníci: Asenjo – Baptistão, Trigueros, Bakambu, Antonio Rukavina, Bailly, Leiva.

    UD Las Palmas: Varas – David García (C), Bigas, Lemos, Garrido – Montoro, Momo (84. Ángel López) – Nili (76. Simón), Viera, El Zhar – José (71. Araujo).
    Náhradníci: Lizoain – Simón, Ángel López, Araujo, Valerón, Tana.

    Rozhodčí: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco (vš. Španělsko)
    bahis siteleri