Real Madrid – Celta Vigo 7:1 (kon.) | Villarreal – Las Palmas 0:1 (kon.) | Getafe – Sevilla 1:1 (kon.)
La Coruňa – Malaga 3:3 (kon.)
konec
Villarreal CF
0:1 (0:1)
UD Las Palmas
Sobota 05.03.2016, 18:15 • Camp El Madrigal, Villarreal • Španělská LaLiga • 28. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem čtyři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    A tak přece jen přišla velká šance domácího celku! Ve středu hřiště dostal prostor Denis Suárez, který vyslal povedenou střelu. Ta však mířila do středu branky, kde Varas dokázal míč vyrazit na rohový kop!
    85. Souboj Soldada s Garridem
     
    85
    Villarreal opět postupoval na útočnou polovinu, a následně poslal Denis Suárez míč do vápna. K hlavičce se dostával Soldado, nicméně ten spadl po souboji s Bigasem. Penalta se však pískat nebude!
     
    84
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Momo, přichází Ángel López.
     
    83
    Žlutá ponorka svého soupeře tlačí, a pokouší se o vyrovnání! Soldado před vápnem velmi chytře prostrkával míč na Lea Baptistaa, jenže těsně před ním míč odkopl Lemos!
    78. Bakambu ve velké šanci selhal
     
    78
    A další velká šance domácího celku! Střídající Triguerros dokázal na levém křídle uvolnit Denise Suáreze, který povedeným centrem našel ve vápně Bakambua, jehož hlavička mířila mimo!
     
    76
    Tak, Nili opravdu není schopen pokračovat ve hře, a musí střídat! Kouč Setién posílá na jeho místo Simóna!
     
    75
    Bruno Soriano dostal povedenou přihrávku na levou stranu, a povedeným centrem našel na přední tyči útočníka Bakambua, který míč lehce tečoval, avšak ten pouze proletěl vápnem!
     
    71
    Střídání v týmu Villarreal CF: ze hřiště odchází Tomás Pina, přichází Manu Trigueros.
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Willian José, přichází Sergio Araujo.
     
    69
    Domácí celek provádí své druhé střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází Adrián López, který v dnešním utkání nepředvedl příliš dobrý výkon. Na jeho pozici přichází forvard Bakambu.
     
    60
    Teď už je z toho žlutá karta! Leo Baptistao postupoval po pravé straně, nicméně byl velmi tvrdě dohrán Montorem. Clos Gómez neváhal, a vytáhl žlutou kartu!
     
    53
    A Clos Gómez musel udělit první žlutou kartu ve druhém poločas! Stoper Lemos hodně ostře najel do Soldada, a zcela zaslouženě obdržel žlutou kartu!
     
    46
    Jak jsem již avizoval na konci prvního poločasu, Villarreal provádí své první střídání v tomto zápase. Ze hřiště odchází Castillejo, který v prvním poločase nebyl příliš výrazný. Na jeho místo přichází Leo Baptistao!
    36. Soldado v další velké šanci ani nezakončil
     
    36
    Villarreal pokračuje v aktivní hře, a po dalším centru Denise Suáreze propadl míč až o osamocenému Soldadovi. Zkušený španělský útočník si však míč špatně zpracoval, a do zakončení se vůbec nedostal!
     
    31
    První žlutou kartu dnešního utkání uděluje hlavní rozhodčí Robertu Soldadovi, který ve vápně soupeře poslal nedovoleným způsobem k zemi stopera Bigase!
    30. David GARCÍA - 0:1
     
    30
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Hostující celek je řádně odměněn za svůj aktivní výkop, a po půl hodině hry se dostává na El Madrigalu do vedení! Nili rozehrál rohový kop na Vieru, který dokázal z levého křídla poslat centr do vápna. Jeho centr se snesl na hlavu DAVIDA GARCÍI, hlavička domácího kapitána skončila v brance!
    26. Soldado neproměnil velkou šanci
     
    26
    A nyní měl Villarreal první velkou šanci dnešního zápasu! Denis Suárez si udělal prostor ve středu hřiště, a následným krásným pasem dostal do úniku Roberta Soldada. Španělský útočník přeloboval Varase, avšak míč skončil těsně vedle branky!
     
    20
    Žlutá ponorka opět směřovala do zajímavé šance, , kterou táhl po pravé straně Denis Suárez. Jeho následný centr hledal ve vápně Adriána Lópeze, nicméně tomu kousek chyběl, aby mohl zakončovat!

    Jan Havlovic

    Branky: 30. David García (Viera)

    Karty:   31. Soldado (VLR) – 53. Lemos (LPA), 60. Montoro (LPA)


    Držení míče: 56 % : 44 %.
    Střely na branku: 6:6. Střely mimo: 7:6. Rohy: 6:2. Ofsajdy: 4:2. Fauly: 9:8.
    Villarreal CF: Aréola – M. Gaspar, Bonera, V. Ruiz, Marín – Denis Suárez, B. Soriano (C), Pina (71. Trigueros), Castillejo (46. Baptistão) – Adrián López (69. Bakambu), Soldado.
    Náhradníci: Asenjo – Baptistão, Trigueros, Bakambu, Antonio Rukavina, Bailly, Leiva.

    UD Las Palmas: Varas – David García (C), Bigas, Lemos, Garrido – Montoro, Momo (84. Ángel López) – Nili (76. Simón), Viera, El Zhar – José (71. Araujo).
    Náhradníci: Lizoain – Simón, Ángel López, Araujo, Valerón, Tana.

    Rozhodčí: Clos Gómez – Javier Aguilar, Luis Marco (vš. Španělsko)
    bahis siteleri