Ural – Dynamo 1:1 (kon.) | Machačkala – Perm 0:1 (kon.)
konec
Anži Machačkala
0:1 (0:1)
FK Amkar Perm
Pondělí 07.03.2016, 15:00Ruská Premier Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Dnešní utkání je u konce! Anži Machačkala v domácím prostředí nepodala špatný výkon, nicméně s Amkarem Perm prohála 0:1!

    Do dnešního zápasu vstoupil lépe hostující Perm, který se dostal do vedení hned ve třetí minutě, kdy se s velkým štěstím dokázal prosadit Georgi Peev. Hra byla následně velmi vyrovnaná, avšak na nějaké velké šance jsme čekali marně ...

    Ani ve druhém poločase jsme nesledovali ofenzivní koncert. Domácí Abdulov zahrozil střelou ze střední vzdálenosti, avšak Selichov zasáhl! Následně střílel ze střední vzdálenosti také Ebecilio, avšak Selichov i v tomto případě zasáhl.

    To je z mé strany vše, a u dalšího textového přenosu se těším brzy nashledanou! (16:55:35)
     
    90+4
    Konec zápasu.
     
    90+4
    Exekuce standardní situace se ujal Maximov, který poslal ostrý centr před branku, avšak obrana Permu míč dokázala odkopnout!
     
    90+3
    Už se opět hraje, nicméně Machačkale již příliš času nezbývá! Ve středu hřiště navíc fauloval opět Džikija, a Anži má k dispozici standardní situaci.
     
    90+2
    Hostující Džikija velmi ostře dohrál ve středu hřiště Maximova, nicméně při skluzu si zjevně sám ublížil, a momentálně je ošetřován!
     
    90+1
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem tři minuty nad rámec základní hrací doby!
     
    90
    Machačkala měla k dispozici standardní situaci, která se však nepovedla ideálně rozehrát, a Perm mířil do protiútoku. Prudnikov dostal přihrávku za obranu, avšak si míč příliš píchl před sebe, a první u něj byl Jurčenko!
     
    89
    Exekuce rohového kopu se ujal Maximov, jehož nebezpečný centr se snesl do středu pokutového území. Následně se však míče zmocnil Zanev, který míč odkopl.
     
    88
    Machačkala vedla svůj útok po pravé straně, a Abdulavov se pokoušel prodrat do pokutového území. Přes Bělorukova sice neprošel, nicméně alespoň vybojoval rohový kop!
     
    87
    Na levé straně komibnoval obránce Jonathan Mensah, který se pokoušel prodrat do pokutového území. Míč mu však následně utekl, a domácí bek fauloval.
     
    86
    Machačkala pokračovala v kombinaci na útočné polovině, nicméně předávka mezi Abdulavovem a Berishou nevyšla, míč se dostal k Zajcevovi, který jej odkopl na polovinu soupeře.
     
    84
    Obránce Jonathan Mensah se pokoušel uvolnit na levé straně, jenže narazil na Šavajeva, který se dostal k míči, a postupoval vpřed. Střídající hráč však následně nepřešel přes Laziće, a u míče jsou opět domácí.
     
    83
    Skvělou práci ve středu hřiště odvedl Berisha, který se krásně uvolnit ze souboj s Jovičićem, a postupoval vpřed. Následně našel Abdulavova, ten však o míč rázem přišel.
     
    82
    Anži Machačkala stupňuje svůj tlak, nicméně Perm zatím zvládá závěr zápasu opravdu skvěle, a svého soupeře pouští pouze k střelám ze střední vzdálenosti.
     
    81
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Pavel Komolov, přichází Alichan Šavajev.
     
    80
    Domácí Majewski si udělal prostor před pokutovým územím, a vyslal povedenou přízemní střelu. Brankář Selichov byl však na zemi včas, a střelu lapil!
     
    78
    Machačkala je v posledních minutách velmi aktivní, a pokouší se v závěru srovnat stav. Obrana Permu však v dnešním zápasu pracuje velmi dobře!
     
    77
    Aktivní Boli je v dnešním utkání hodně nebezpečný! Domácí záložník nejdříve na hranici vápna prostrčil míč na Berishu, ten však neprošel. Následně se dostal ke střele sám Bolí, avšak jeho pokus vyrazil Selichov!
     
    76
    Perm se pokoušel něco kloudného vymyslet na útočné polovině, kde operoval s míčem Prudnikov. Ruského útočníka však přelstil stoper Lazić, který ho obral o míč, a míří vpřed!
    74. Povedená rána Ebecilia gólem neskončila
     
    74
    Machačkala se po delší době dostala do nějaké větší gólové příležitosti! Před pokutovým územím dostal přihrávku Boli, který uvolnil Ebecilia. Nizozemský záložník se opřel do míče, avšak jeho pokus dokázal Selichov vyrazit!
     
    73
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Georgi Peev, přichází Branko Jovičić.
     
    72
    Střídající Berisha je po svém příchodu velmi aktivní, avšak tentokrát nedokázal udržet míč na pravé straně, a následně fauloval.
     
    70
    Machačkala se velmi rychle přesunula na útočnou polovinu, kde se pokoušel něco kloudného vymyslet Berisha. Střídající hráč však o míč přišel, a poté ještě fauloval Bělorukova.
     
    69
    Perm táhl svou útočnou akci přes levou stranu, kde operoval s míčem Balanovič. Běloruský záložník následně spadl po souboji s Lazićem, avšak hra pokračuje dál!
     
    68
    Srbský stoper se následně pokoušel postupovat s míčem na útočnou polovinu. Na Laziće si však počkal polský záložník Gol, který ho poslal k zemi.
     
    67
    Komolov podržel míč na polovině hřiště, a následnou přihrávkou našel za obranou Prudnikova. Ruský útočník se však nechal doistihnout stoperem Lazićem, který následně dokázal míč vybojovat.
     
    65
    Následná rozehrávka standardní situace se domácím příliš nepovedla, alespoň Machačkala vybojovala rohový kop. Exekuce se ujal Ebecilio, jehož centr letěl na zadní tyč. Zanev však dokázal míč odhlavičkovat!
     
    64
    Střídající Berisha předvedl ve středu hřiště pohledný průnik, kterým dostal míč na Abdulavova. Ruského útočníka následně poslal k zemi Balanovič, který dostává žlutou kartu!
    Momentka z úvodní branky dnešního utkání. Brankář Jurčenko stihl vyrazit míč těsně za brankovou čárou!

     
    63
    Hostující Perm následně velmi rychle rozehrál, nicméně ve středu hřiště rázem ztratil míč Balanovič, který poté fauloval Ebecilia, a u míče zůstane Machačkala.
     
    62
    Ve středu hřiště svedl tvrdý souboj stoper Bělorukov s Bolim. Na trávníku zůstal ležet právě hostující stoper, a hra je přerušena!
     
    60
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Batraz Chadarcev, přichází Berisha.
     
    60
    I v tomto případě se ujal rohového kopu Georgi Peev, kterému se však centr vůbec nepovedl, a pozorný Lazić míč odhlavičkoval.
     
    59
    Amkar následně pokračoval v kombinaci na útočné polovině, a Balanovič se před vápnem snažil prodrat do pokutového území, což se málem povedlo, nicméně domácí obrana poslala míč na další rohový kop!
     
    58
    Perm vybojoval další rohový kop, kterého se zhostil Georgi Peev. Centr bulharského záložníka našel na zadní tyči Bělorukova, jehož slabá hlavička však mezi tři tyče nemířila.
     
    56
    Machačkala následně postupovala do protiútoku, a Komolov se pokoušel najít Prudnikova. Ruský útočník byl však při náběhu pomalý, a u míče byl první brankář Selichov.
     
    55
    Hostující Perm vybojoval svůj první rohový kop ve druhém poločase, kterého se ujal Komolov. Jeho centr našel na přední tyči Zajceva, kterému se však hlavička příliš nepovedla, a Jurčenko v pohodě zasáhl!
    53. Rána Abdulova mířila těsně nad branku
     
    53
    Na pravé straně se dostal k míči Chadarcev, který byl tísněn protihráčem, avšak míč dokázal udržet, a následně našel před vápnem Abdulavova. Domácí útočník nebezpečně vystřelil, avšak mířil těsně nad branku!
     
    52
    Machačkala vstoupila do druhého poločasu opravdu velmi aktivně, a svého soupeře zatím k ničemu nepouští. Momentálně Anži kombinuje na útočné polovině!
     
    51
    Domácí celek se dostal do kombinace na útočné polovině, a z levé strany odcentroval Mensah. Jeho centr hledal ve vápně Abdulavova, nicméně pro míč si došel Selichov.
     
    49
    Ebelicio si ve středu hřiště obhodil Komolova, a mohl postupovat vpřed. Nizozemského záložníka však právě Komolov fauloval, a Machačkala zůstane u míče.
     
    48
    Perm se dostal do postupného útoku, a na konci celé akce měl být útočník Prudnikov, kterého hledal centrem Butko. Domácí obrana si však dokázala poradit!
     
    46
    Hlavní rozhodčí právě zahájil druhý poločas. Úvodní výkop měli k dispozici fotbalisté Anži, kteří se dostávají do kombinace na útočné polovině.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    Do dnešního zápasu vstoupil lépe hostující Perm, který se dostal do vedení hned ve třetí minutě, kdy se s velkým štěstím dokázal prosadit Georgi Peev. Hra byla následně velmi vyrovnaná, avšak na nějaké velké šance jsme čekali marně ...

    Doufejme, že ve druhém poločase, který začne přibližně v 16:03, nabídne více gólových příležitostí.
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Hlavní rozhodčí nastavuje celkem jednu minutu nad rámec základní hrací doby!
     
    44
    Na levé straně svedl těžký souboj domácí útočník Abdulavov s Zajcevem. Oba hráči se následně postrkovali, nicméně hlavní rozhodčí včas uklidnil situaci!
     
    43
    Maximov postupoval po levé straně, a následně poslal míč do středu pro Ebecilia. Hned poté byl však ruský záložník dohrán Komolovem, a bude z toho standardní situace.
     
    42
    Domácí stoper Lazić poslal dlouhou přihrávku za obranu, na kterou si naběhl Bolí. Aktivní záložník se následně dostal ke střele, avšak ta nebyla přesná!
     
    41
    Záložník Boli dokázal před vápnem sklepnout míč péro Abdulavova, který se pokoušel dostat ke střele, avšak k té ho nepustil polský záložník Gol.
     
    40
    Domácí celek je v posledních minutách aktivnějším týmem, a momentálně kombinuje na útočné polovině. Dokáže Anži vyrovnat před koncem poločasu?
    Fotografie domácích hráčů z příjezdu do Anži-Arény

     
    38
    Aktivní Machačkala vybojovalo další rohový kop, kterého se opět zhostil Chadarcev. Jeho centr se snesl na přední tyč, kde však míč odhlavičkoval stoper Bělorukov!
     
    37
    Domácí celek následně vybojoval rohový kop, kterého se ujal Batraz Chadarcev, jehož centr však příliš povedený nebyl, a obrana Permu si dokázala poradit.
     
    36
    Machačkala následně vhazovala z levé strany, odkud odcentroval obránce Jonathan Mensah. Jeho centr se snesl až před branku, kde zasáhl Zajcev, a jeho nepříliš jistý odkop skončil těsně vedle hostující branky!
     
    35
    Aktivní záložník Boli dostal přihrávku mezi obránci, a pokoušel se proniknout do pokutového území. Bělorukov se Zanevem si však dokázali poradit, a míč dostali do zámezí!
     
    34
    Machačkala se dostala opět do kombinace na útočné polovině, nicméně ta neměla dlouhého trvání! Majewski hledal na levé straně Chadarceva, jenže ten nedokázal míč zpracovat.
     
    32
    Stoper Lazić však chyboval při rozehrávce, a Perm se rázem hrnul do protiútoku. Komolov se pokoušel prostrčit míč na Peeva, před kterého se však dokázal dostat Tagirbekov.
    Do Anži-Arény si dnes našla cestu spousta diváků, kteří zatím tvoří velmi dobrou atmosféru!

     
    31
    Amkaru se však následná rozehrávka nepovedla, a útočný nákop Bělorukova skončil u domácí obrany. Machačkala momentálně rozehrává z vlastní poloviny.
     
    30
    Domácí celek se opět dostal do kombinace na útočné polovině. Ve středu hřiště dostal prostor záložník Boli, který se dostával do šance. Následně však spadl po souboji s Golem, avšak za nafilmovaný pád dostává žlutou kartu!
     
    29
    Machačkala následně míč ztratila, a dopředu mohl jít Perm. Ani hostující celek se však u míče příliš dlouho neudržel, a poté navíc ještě fauloval polský záložník Gol.
     
    28
    Chadarcev dostal na levé straně dostatek prostoru, nicméně k centru se neodhodlal. Ruský záložník raději poslal míč zpět na polovinu hřiště!
     
    26
    Anži z levé strany vhazovala, a dlouhý aut Jonathana Mensaha našel ve vápně Bolí. Útočník z Pobřeží slonoviny si však míč špatně zpracoval, a ten mu utekl do zámezí.
     
    25
    Amkar se dostal k postupné kombinaci na útočné polovině, a pokoušel se dostat do vápna přes pravou stranu. Komolov poslal přihrávku na Butka, který mohl postupovat vpřed, avšak se nacházel v ofsajdu.
     
    23
    Dlouhý odkop brankář Selichova hledal na útočné polovině Abdulavova, který se však nedokázal dostat před Bělorukova, a ten dostal míč k Balanovičovi, který otáčí hru.
     
    22
    Amkar vybojoval první rohový kop v tomto zápase, kterého se ujal Peev. Centr bulharského záložníka se snesl před branku, kde však míč odkopl Lazić!
     
    20
    Anži je v posledních minutách aktivnějším týmem, a nyní mohla mít k dispozici standardní situaci. Pád Ebecilia ve středu hřiště však hlavní rozhodčí neposoudil jako nedovolený!
     
    19
    Na druhé straně se dokázal pohledně uvolnit domácí Ebecilio, který si navedl míč na střelu. Následný pokus nizozemského útočníka však příliš přesný nebyl, a míč skončil mimo branku.
     
    17
    Perm následně rychle rozehrál, a velmi rychle se přesunul na útočnou polovinu. Ve středu hřiště dokázal vypíchnout míč Džikija, který se následně dostal ke střele, avšak ta mířila nad branku.
     
    16
    Domácí Machačkala se opět dostala do ojedinělého útoku, který táhl po levé straně Boli. Africký záložník následně odcentroval, nicméně jeho pokus zblokoval do zámezí Zanev. Hlavní rozhodčí však ukazuje na odkop od branky!
    Pohled na barevné kombinace dresů, ve kterých dnes oba týmy nastoupily

     
    14
    Perm velmi rychle rozehrál, a pokoušel se jít do protiútoku. Střídající Džikija se pokoušel přenést hru na Komolova, ten byl však obsazený Lazićem, a k míči se dostat nedokázal.
     
    13
    Anži se po delší době dokázalo dostat do kombinace na útočné polovině. Na levé straně operoval s míčem Maximov, kterého si však dokázal pohlídat hostující Balanovič.
     
    12
    Amkar táhl svou akci přes pravou stranu, odkud odcentroval Komolov. Jeho centr hledal ve vápně útočníka Prudnikova, avšak brankář Jurčenko si pro míč velmi jistě došel.
     
    11
    Hráči Permu jsou v kombinaci velmi kreativní, avšak od domácích borců nedostávají příliš prostoru. Hráči Anži se také velmi často uchylují k nedovoleným zákrokům.
     
    10
    Jak jsem již avizoval, hostující celek provádí své první střídání v tomto zápase. Nigerijský záložník Ogude si přivodil nějaké zranění, ktreré mu nedovoluje pokračovat ve hře, a tak ho nahrazuje Džikija.
     
    8
    Hostující Ogude opět zůstal ležet na trávníku po jednom ze soubojů, a nyní už to vypadá, že nigerijský záložník bude muset střídat...
     
    7
    Útočnou akci hostující celku tentokrát táhl po pravé straně Komolov. Ruský křídelník se však netroufl na průnik přes Mensaha, a tak raději vrátil míč k obráncům.
     
    5
    Hostující Perm pokračuje v aktivní hře, a svého soupeře příliš do hry nepouští. Nyní je však hra přerušena, neboť Ogude byl faulován ve středu hřiště Jonathanem Mensahem, a zůstává ležet na trávníku.
    3. Georgi PEEV - 0:1
     
    3
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    A Amkar se dostává také hned ve třetí minutě do vedení, a připravil si pro domácí fanoušky velký šok! Z levé strany odcentroval obránce Zanev, jehož centr směřoval k brankáři Jurčenkovi, ten však míč nedokázal lapit. A ten se s velkou porcí štěstí dostal k GEORGI PEEVOVI, který poslal míč za brankovou čáru!
     
    2
    Do dnešního utkání vstoupil lépe hostující celek, který je zatím aktivnější, a momentálně kombinuje na útočné polovině!
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Příjemné pondělní odpoledne všem fotbalovým fanouškům a fanynkám! Ruská Premier Liga má dnes na programu dvě dohrávky 19. kola. My se společně zaměříme na souboj Anži Machačkala s FK Amkarem Perm. Úvodní výkop je naplánován v 15:00, a u textového přenosu se těším brzy nashledanou!
     
    ANŽI MACHAČKALA
    Machačkale se v podzimní části soutěže příliš nedařilo, a momentálně se nachází na čtrnáctém místě se ziskem patnácti bodů. Klub, který měl v nedávné minulosti velké ambice, reálně bojuje o záchranu, neboť poslední dva týmy mají stejný počet bodů! Anži sehrála poslední utkání na konci února, kdy se v přátelském zápase střetla s norským Stavangerem, a dokázala zvítězit 1:0. Vstoupí Machačkala vítězně i do jarní fáze soutěže?
     
    FK AMKAR PERM
    Perm je na tom o něco lépe, neboť se nachází na desátém místě tabulky. Amkar má však pouze tříbodový náskok na třináctou Ufu, která drží poslední místo, které zaručuje baráž! Amkar Perm sehrál v týdnu již jedno soutěžní utkání, a to s Dinamem Moskva. V rámci ruského poháru se Perm radoval z cenného vítězství 3:1!

    Jan Havlovic

    Branky: 3. Peev

    Karty:   30. Boli (MCK) – 64. Balanovič (AMP)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 19:13.
    Anži Machačkala: D. Jurčenko – Majewski, Lazić, Tagirbekov, Žirov, Jonathan Mensah – Maximov, Ebecilio, Boli, Chadarcev (60. B. Berisha) – Abdulavov.
    Náhradníci: Šafinskij, Dženetov – Gadžibekov, Agalarov, B. Berisha, Moutari, Gasanov, Musalov, Gazimagomedov, Dibirgadžijev.

    FK Amkar Perm: Selichov – Butko, Zajcev, Bělorukov, Zanev – Gol, Ogude (10. Džikija) – Komolov (81. Šavajev), Peev (73. Jovičić), Balanovič – Prudnikov.
    Náhradníci: Gerus, Chomič – Anene, Gigołajew, Džikija, Idowu, Šavajev, Čerenčikov, Jovičić, Salugin, Miščenko.
    bahis siteleri