Ural – Dynamo 1:1 (kon.) | Machačkala – Perm 0:1 (kon.)
konec
Anži Machačkala
0:1 (0:1)
FK Amkar Perm
Pondělí 07.03.2016, 15:00Ruská Premier Liga • 19. kolo
Předzápasové kurzy
     
    90
    Machačkala měla k dispozici standardní situaci, která se však nepovedla ideálně rozehrát, a Perm mířil do protiútoku. Prudnikov dostal přihrávku za obranu, avšak si míč příliš píchl před sebe, a první u něj byl Jurčenko!
     
    81
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Pavel Komolov, přichází Alichan Šavajev.
    74. Povedená rána Ebecilia gólem neskončila
     
    74
    Machačkala se po delší době dostala do nějaké větší gólové příležitosti! Před pokutovým územím dostal přihrávku Boli, který uvolnil Ebecilia. Nizozemský záložník se opřel do míče, avšak jeho pokus dokázal Selichov vyrazit!
     
    73
    Střídání v týmu FK Amkar Perm: ze hřiště odchází Georgi Peev, přichází Branko Jovičić.
     
    64
    Střídající Berisha předvedl ve středu hřiště pohledný průnik, kterým dostal míč na Abdulavova. Ruského útočníka následně poslal k zemi Balanovič, který dostává žlutou kartu!
     
    60
    Střídání v týmu Anži Machačkala: ze hřiště odchází Batraz Chadarcev, přichází Berisha.
    53. Rána Abdulova mířila těsně nad branku
     
    53
    Na pravé straně se dostal k míči Chadarcev, který byl tísněn protihráčem, avšak míč dokázal udržet, a následně našel před vápnem Abdulavova. Domácí útočník nebezpečně vystřelil, avšak mířil těsně nad branku!
     
    36
    Machačkala následně vhazovala z levé strany, odkud odcentroval obránce Jonathan Mensah. Jeho centr se snesl až před branku, kde zasáhl Zajcev, a jeho nepříliš jistý odkop skončil těsně vedle hostující branky!
     
    30
    Domácí celek se opět dostal do kombinace na útočné polovině. Ve středu hřiště dostal prostor záložník Boli, který se dostával do šance. Následně však spadl po souboji s Golem, avšak za nafilmovaný pád dostává žlutou kartu!
     
    10
    Jak jsem již avizoval, hostující celek provádí své první střídání v tomto zápase. Nigerijský záložník Ogude si přivodil nějaké zranění, ktreré mu nedovoluje pokračovat ve hře, a tak ho nahrazuje Džikija.
    3. Georgi PEEV - 0:1
     
    3
    Amkar Perm právě vstřelil branku!
    A Amkar se dostává také hned ve třetí minutě do vedení, a připravil si pro domácí fanoušky velký šok! Z levé strany odcentroval obránce Zanev, jehož centr směřoval k brankáři Jurčenkovi, ten však míč nedokázal lapit. A ten se s velkou porcí štěstí dostal k GEORGI PEEVOVI, který poslal míč za brankovou čáru!

    Jan Havlovic

    Branky: 3. Peev

    Karty:   30. Boli (MCK) – 64. Balanovič (AMP)


    Držení míče: 53 % : 47 %.
    Střely na branku: 4:4. Střely mimo: 4:2. Rohy: 6:6. Ofsajdy: 0:0. Fauly: 19:13.
    Anži Machačkala: D. Jurčenko – Majewski, Lazić, Tagirbekov, Žirov, Jonathan Mensah – Maximov, Ebecilio, Boli, Chadarcev (60. B. Berisha) – Abdulavov.
    Náhradníci: Šafinskij, Dženetov – Gadžibekov, Agalarov, B. Berisha, Moutari, Gasanov, Musalov, Gazimagomedov, Dibirgadžijev.

    FK Amkar Perm: Selichov – Butko, Zajcev, Bělorukov, Zanev – Gol, Ogude (10. Džikija) – Komolov (81. Šavajev), Peev (73. Jovičić), Balanovič – Prudnikov.
    Náhradníci: Gerus, Chomič – Anene, Gigołajew, Džikija, Idowu, Šavajev, Čerenčikov, Jovičić, Salugin, Miščenko.
    bahis siteleri