Columbus – Pittsburgh 2:3 (kon.) | Tampa – Philadelphia 1:3 (kon.) | St. Louis – Anaheim 5:2 (kon.)
Dallas – Chicago 5:2 (kon.) | Calgary – Arizona 1:4 (kon.) | Boston – NY Islanders 3:1 (kon.)
Buffalo – Carolina 3:2 (po pr.) | Detroit – NY Rangers 3:2 (po pr.)
konec
Dallas Stars
5:2 (1:0, 3:1, 1:1)
Chicago Blackhawks
Sobota 12.03.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Tomáš FLEISCHMANN - 5:2
     
    59:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ FLEISCHMANN se přece jen prosazuje a střílí nádherný gól!! Tomáš Fleischmann předvedl v pravém kruhu pro vhazování nádhernou stahovačku a poté střelou zápěstím vymetl přesně vzdálenější levý horní roh brány. Lépe, už to trefit nešlo! Asistence: Dale Weise, Niklas Hjalmarsson.
    55:29 Aleš HEMSKÝ - 5:1
     
    55:29
    Dallas právě vstřelil branku!
    ALEŠ HEMSKÝ uklízí puk do prázdné brány a zvyšuje na 5:1!! Scott Darling se na chvíli vrátil do své svatyně a v okamžiku, kdy ji opustil, Aleš Hemský z obranného pásma napřáhl mezi dvěma hráči Chicaga k střele po ledě, která zamířila k levé tyči odkryté brány. Asistence: Johnny Oduya.
    33:01 Teuvo TERÄVÄINEN - 4:1
     
    33:01
    Chicago právě vstřelilo branku!
    TEUVO TERÄVÄINEN skóruje a připravuje doposud bezchybného Kariho Lehtonena o čisté konto!! Tomáš Fleischmann sice nedokázal puk v blízkosti levé tyče poslat na bránu, vzápětí ale našel na vzdálenější pravé tyči krásnou přihrávkou Teuva Teräväinena, který z blízkosti zamířil do prázdné brány a vymetl bližší horní roh brány. Asistence: Tomáš Fleischmann, Erik Gustafsson.
    30:42 Jamie BENN - 4:0
     
    30:42
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí kapitán JAMIE BENN využívá přesilovou hru a Chicago je v totálním rozkladu!! Tyler Seguin v levém kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a poté na vzdálenější pravé tyči našel s přispěním teče Patricka Eavese kapitána Jamieho Benna, který z blízkosti dorazil puk do prázdné brány. Asistence: Patrick Eaves, Tyler Seguin.
    25:06 Tyler SEGUIN - 3:0
     
    25:06
    Dallas právě vstřelil branku!
    TYLER SEGUIN navazuje na góly Jasona Spezzi s Antoinem Rousselem a posílá Dallas do tříbrankového vedení!! Tyler Seguin sice napoprvé Coreyho Crawforda nepřekonal, po přihrávce Jasona Spezzi zpoza brány ale dostal druhou šanci a po krásné stahovačce zamířil střelou po ledě mezi jeho betony. Asistence: Jason Spezza.
    21:09 Antoine ROUSSEL - 2:0
     
    21:09
    Dallas právě vstřelil branku!
    ANTOINE ROUSSEL potvrzuje střílí během posledních pěti zápasů svůj třetí gól a posílá Stars v úvodu druhé třetiny do dvoubrankového vedení!! Radek Faksa odvedl fantastickou práci, když podél střídaček vyvezl puk z obranného pásma do zóny Chicaga a poté ho předložil Alešovi Hemskému. Poslední jmenovaný hráč poté našel Alexe Goligoskiho, který přihrávkou zpoza brány našel u pravé tyče Antoina Roussela, a ten se z blízkosti nemýlil. Asistence: Alex Goligoski, Aleš Hemský.
    11:08 Jason SPEZZA - 1:0
     
    11:08
    Dallas právě vstřelil branku!
    JASON SPEZZA využívá přesilovou hru a posílá Stars do vedení!! Jamie Benn se dostal na pravém křídle k puku, když zastavil vyhození Blackhawks podél mantinelu, a poté ho předložil Jasonovi Spezzovi, který od modré čáry napřáhl ke krásné táhlé střele s příklepem a zamířil přesně k levé tyči. Asistence: Jamie Benn.

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 12. Spezza (Jamie Benn), 22. Roussel (Goligoski, Hemský), 26. Seguin (Spezza), 31. Jamie Benn (Eaves, Seguin), 56. Hemský (Oduya) – 34. Teräväinen (Fleischmann, Gustafsson), 60. Fleischmann (Weise, Hjalmarsson)


    Dallas Stars: Lehtonen (Niemi) – Russell, Goligoski (A), Oduya, Johns, Nemeth, Oleksiak – Jamie Benn (C), Eakin, Eaves – Ničuškin, Spezza, Seguin – Roussel, Faksa, Hemský – Sceviour, Fiddler (A), Ritchie. Hlavní trenér: Lindy Ruff.
    Chicago Blackhawks: Crawford (31. Darling) – Keith (A), Hjalmarsson, Gustafsson, Seabrook (A), van Riemsdyk, Ehrhoff – Ladd, Toews (C), Hossa – Panarin, Anisimov, Kane – Desjardins, Teräväinen, Fleischmann – Pánik, Shaw, Weise. Hlavní trenér: Joel Quenneville.

    Rozhodčí: Gord Dwyer, Trevor Hanson – Lonnie Cameron, Scott Cherrey

    Diváci: 18532
    bahis siteleri