NY Islanders – Florida 3:2 (kon.) | Chicago – Los Angeles 0:5 (kon.) | Calgary – St. Louis 7:4 (kon.)
Edmonton – Nashville 2:3 (kon.) | Vancouver – Winnipeg 2:5 (kon.) | Anaheim – New Jersey 7:1 (kon.)
po prodl.
HC Dukla Jihlava
5:4 (2:1, 1:2, 1:1 - 1:0) Stav série: 2:0
HC Slovan Ústí nad Labem
Úterý 15.03.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Play-off Chance ligy • Semifinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    67:13 Michal DŮRAS - 5:4
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    67:13
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak tohle jsem neviděl. Opravdu. Ústí tlačilo soupeře, ovšem při přesilové hře nerozhodlo. Poté téměř přes celé pásmo projel Štebih, z mezikruží prostrčil kotouč na pravý kruh pro MICHALA DŮRASE, jenž procedil puk pod brankou smutného Volkeho do sítě. Je pravda, že Důras chtěl provést kličku a puk mu zřejmě sjel z hole. Asistence: Miha Štebih.
     
    66:07
    Roubík měl na holi rozhodnutí, když se po krásné přihrávce Kloze řítil sám na branku. Mířil mezi betony, kde mu Škarek nedal prostor a poté odpálil puk před dojíždějícím Klozem.
     
    63:02
    Ústí svíralo soupeře před brankou. Ve finále celé akce vystřelil Pohl od modré a Roubík přispěchal s rychlou dorážkou, kterou Škarek našel někde na hrudi. Hra je následně přerušena.
     
    62:18
    Roubík z mezikruží těsně minul levou tyčku branky.
     
    62:06
    Hosté zatlačili na pilu a stejně jako včera, také dnes si v prodloužení zahrají přesilovou hru. Vlastimilu Bilčíkovi vyjela hokejka příliš vysoko a domácí bek dostává trest za vysokou hůl.

    Na vyloučení: 9-9.
     
    55:56
    Dukla má puk před brankou soupeře a Tomáš Harkabus, který si přikryl kotouč, si vykoledoval faul na Vladimíru Brožovi – hrubost.

    Na vyloučení: 8-9.
     
    52:49
    Faulu, přesněji vysoké hole, se v útočném pásmu u levého kruhu dopustil Aleš Jergl.

    Na vyloučení: 8-8.
     
    49:20
    Současně jsou potrestáni David Tůma za hrubost a domácí Marek Melenovský také za hrubost. Inkriminovaný okamžik se odehrál u střídaček Dukly.

    Na vyloučení: 7-8.
     
    49:01
    Pokud jsem viděl dobře, tak David Tůma nyní střelou z levého kruhu trefil levou tyčku branky Jakuba Škarka. Obří to šance hostí.
     
    48:15
    Bernad napřáhl z vrcholu pravého kruhu. Jeho dělovka mířila na hruď a následně do masky Škarka, která mu spadla z hlavy a hra je tak přerušena.
     
    46:39
    David Tůma si chtěl položit Škarka, zkusil to s kličkou k pravé tyči gólmana, tedy na lapačku Jakuba Škarka, ovšem jihlavského brankáře nepřehodil a mladíček v domácí brance trestné střílení zneškodnil.
     
    46:39
    No, tohle bylo hodně hraniční. Sám na branku se po jihlavském propadnutí na útočné modré řítil David Tůma, kterému vypíchl puk Aleš Jergl, ovšem sudí nařizuje trestné střílení.
     
    46:04
    Seman přihrál z pravého kruhu na levý pro Tomáše Harkabuse, jenž na nic nečekal, zavřel oči a střílel z první přesně do míst, kde byl připraven přesouvající se Volke.
     
    45:26
    Přesilová hra pro Duklu. Antonín Melka si mezi kruhy podržel soupeře a již odchází na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 6-7.
    42:20 Jan KLOZ - 4:4
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    42:20
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    První lajna Slovanu si dnes připisuje čtvrtou branku, to je až neskutečné. Přesilovka čtyři na tři v podání Slovanu je využita bezezbytku, a to po šestnácti vteřinách. Roubík si na vrcholu pravého kruhu vyměnil puk s Tůmou, který vzápětí našel před brankou volného JANA KLOZE, jenž zamířil do horní části branky. Asistence: David Tůma, Jaroslav Roubík.
     
    42:04
    Domácí hráči dali za brankou příliš prostoru Roubíkovi a Jiřímu Dobrovolnému nezbylo nic jiného, než soupeře zahákovat, aby se nedostal k zakončení.

    Na vyloučení: 6-6.
     
    40:52
    V první minutě třetí třetiny vidíme po gólu ještě vyloučení, a to na obou stranách. V obranném pásmu Dukly se vzájemně postrkali Ladislav Gengel s Vlastimilem Bilčíkem a oba dva jdou ven za krosček.

    Na vyloučení: 5-6.
    40:23 Aleš JERGL - 4:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    40:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní střílí bleskovou branku Dukla. ALEŠ JERGL se do dnešního zápasu v play-off střelecky neprosadil, nyní dává již druhý gól, když mu puk naservíroval před branku jako na zlatém podnose Důras a štírek z Kroměříže snad ani nemohl minout. Asistence: Michal Důras, Josef Skořepa.
     
    38:41
    Bernad po pasu Pohla napřáhl od modré a vyslal na Škarka dělovku s velkým D, proti které gólman Dukly nastavil lapačku a má puk bezpečně ve své moci.
     
    36:13
    Od modré to zkusil Bernad, viděl totiž, že Škarek nemá ideální výhled. Mířil na jeho lapačku, kde také domácí gólman našel kotouč.
     
    32:21
    Tohle byla doslova obří šance. Po Dobrovolného střele se kotouč Volkeho zásahem odrazil k pravé straně, kde byl zcela volný Aleš Jergl, jenž netrefil prázdnou klec. Někteří domácí už zvedali ruce nad hlavu.
    31:08 Josef SKOŘEPA - 3:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    31:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní domácí vyhráli buly. Důras předal puk na modrou pro Kalába, který jej předal podél lajny na Štebiha. Slovinský bek vypálil, Volke jen vyrazil kotouč před sebe a JOSEF SKOŘEPA měl s dorážkou také poměrně snadnou úlohu, trefil odkrytou branku. Asistence: Miha Štebih, Tomáš Kaláb.
     
    30:22
    Že by se lámal chleba? Dukla bude hrát 54 vteřin přesilovku pět na tři po tom, co Bilčík zavážel puk a na útočné modré jej podrazil Vladimír Brož.

    Na vyloučení: 4-5.
     
    29:16
    Melenovský nahazoval kotouč z pravého rohu před branku, kde jej tečoval Březina. Stejný hráč se k němu chtěl poté propracovat, ale bylo mu zabráněno po hákování Ondřeje Holomka.

    Na vyloučení: 4-4.
     
    28:15
    Tomáš Harkabus vybojoval kotouč na modré a z prav strany si sjel k brance. Zblízka mířil na lapačku Volkeho, jenž stačil puk ztlumit a koncem svého náčiní vyrazit za branku.
    27:36 Jan KLOZ - 2:3
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    27:36
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Slovan hraje v naprosté pohodě a nyní se dostává do vedení. Po vyhraném buly vystřelil z pravém kruhu hodně vedle levé tyčky Škarka Roubík, ovšem kotouč se od mantinelu odrazil k jeho pravé tyčce, kde byl zcela volný JAN KLOZ a s uklizením puku do sítě neměl sebemenší problém. Asistence: Jaroslav Roubík.
     
    25:14
    První lajna hostí zlobí i ve čtyřech. David Tůma si najel na pravý kruh a zkusil to bekhendem, který poslal vedle vzdálenější tyče. No, zas tak moc puku k cestě do branky nescházelo, Škarek ovšem spíše kontroloval kotouč.
     
    24:10
    Petr Tenkrát u mantinelu poblíž pravé strany své útočné modré v souboji o puk sekl Aleše Jergla, jenž jej pro změnu krosčekoval. Oba dva tak usedají na trestnou lavici.

    Na vyloučení: 4-3.
     
    21:53
    Jihlava měla k dispozici akci tři na jednoho. Odpovědnost vzal na svá bedra Zadražil, jenž si sjel před branku a zkusil zakončit, ovšem Volke jej vychytal. Nyní si nejsem přesně jistý, zda gólmanu Ústí nepomohla i levá tyčka. Nicméně tohle byla slibná šance domácích.
    20:33 Jaroslav ROUBÍK - 2:2
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    20:33
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Potřetí během dvou zápasů dostává Dukla gól v krátkém časovém sledu po tom, co začala třetina, nebo co vstřelila branku. Nyní platí první případ. JAROSLAV ROUBÍK dostal od Tůmy puk na modrou, vystřelil a Škarek byl bezmocný, neboť při střele ústeckého rutinéra mu před brankou přejel spoluhráč. Asistence: David Tůma.
     
    19:48
    Další šance, nyní na druhé straně. Kdo jiný než Roubík se po přejetí modré natlačil před branku, kde ještě nezištně posunul kotouč na Tůmu, jenž zblízka poslal puk přes dva hráče těsně vedle pravé tyčky.
     
    19:21
    Jergl přebral parádní přihrávku do jízdy a řítil se sám na gólmana. Zkusil se jej rozhýbat a zasunout puk pod jeho betony do sítě, ovšem Volke zastavil puk doslova na brankové čáře.
    18:16 David BŘEZINA - 2:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    18:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hodně šťastný gól, ale ty kolikrát platí dvojnásob. Diviš dával kotouč na modrou pro Dobrovolného. Kapitán Dukly vystřelil, kotouč byl ztlumen na pravém kruhu, kde k němu měl nejblíž DAVID BŘEZINA a jihlavský forvard jej napůl v pádu poslal bekhendovou dorážkou za záda překvapeného Volkeho. Asistence: Jiří Dobrovolný, Richard Diviš.
     
    17:55
    Tenkrát to zkoušel ránou z mezikruží, která šla znovu na vyrážečku Škarka do jeho levého horního rohu. Tentokrát vytáhl šestnáctiletý talent výborný zákrok.
     
    16:09
    Po prakticky totožné situaci mířil od modré Kaláb. Před brankou se dvěma dorážkami prezentoval Skořepa, ovšem Volke opět kotouč udržel, stejně jako proti dorážce Jergla, jenž mířil zblízka k jeho levé tyči.
    14:22 Jan POHL - 1:1
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    14:22
    Ústí nad Labem právě vstřelilo branku!
    Zbraň Slovanu v podobě přesilových her se naplno projevuje, i když nyní nechali Jihlavští mezi kruhy hned dva hráče soupeře zcela volné. Kloz přesně na toto místo přihrál pro JANA POHLA, jenž si počkal a zamířil nad vyrážečku domácího gólmana, který byl naprosto bezmocný. Asistence: Jan Kloz.
     
    14:13
    Vlastmil Bilčík v souboji o puk na obranné modré nechal hůl mezi nohami soupeře, který toho mazácky využil k vykoledování si trestu. Podražení.

    Na vyloučení: 3-2.
     
    13:10
    Antonín Melka si to z levého rohu nebojácně namířil až před branku, kde se snažil prodrat puk pod betony Škarka za čáru. Nepovedlo se mu to a ihned poté domácí gólman doslova zasedl kotouč.
     
    06:41
    Martin Čurda se po buly prodral mezi kruhy k puku. Zkusil zakončit. Škarek v obtížné pozici vyrazil puk před sebe, kde se k dorážce sápal Merta, jenž byl zahákován Tomášem Kalábem. Přesilovka také na straně hostí.

    Na vyloučení: 2-2.
     
    03:10
    Bude se hrát ve čtyřech. Vlastimil Bilčík dostává trest za nedovolené bránění, ve stejném čase putuje na lavici trestů i Petr Tenkrát za sekání.

    Na vyloučení: 1-2.
    02:08 Aleš JERGL - 1:0
    Celé utkání můžete sledovat živě na www.hzstv1.cz
     
    02:08
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak tohle bylo hodně rychlé. První rána Štebiha ještě prolétla vedle branky. Ústí vzápětí nevyhodilo puk. Důras ve spolupráci se Štebihem jej zastavili na modré, druhý jmenovaný vypálil, Volke pouze vyrazil puk před sebe a ALEŠ JERGL byl před brankou ve správný čas na správném místě, pohotově doklepl puk do branky. Asistence: Miha Štebih, Michal Důras.
     
    01:36
    Pořádně rušno bylo před svatyní hostí. Harkabus s Kohoutem doráželi, Volke je vychytal, poté se před prázdnou klecí nedostal k puku Seman. Vyšlo to až Harkabusovi, jenž byl u levého kruhu hákován Antonínem Melkou.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Jergl (Štebih, Důras), 19. Březina (Dobrovolný, Diviš), 32. Skořepa (Štebih, Kaláb), 41. Jergl (Důras, Skořepa), 68. Důras (Štebih) – 15. Pohl (Kloz), 21. Roubík (Tůma), 28. Kloz (Roubík), 43. Kloz (Tůma, Roubík)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Honzík) – Grebenyuk, Štebih, Dobrovolný, Kaláb, Zadražil, Bilčík, Parýzek – Jergl, Skořepa, Důras – Beránek, Diviš, Kolář – Harkabus, Seman, Kohout – Anděl, Melenovský, Březina. Trenér: Petr Vlk
    HC Slovan Ústí nad Labem: Volke (Soukup) – Bernad, Pohl, Vágner, Brož, Smetana, Holomek, Macek – Kloz, Roubík, Tůma – Kuchler, Melka, Tenkrát – Merta, Gengel, Navarra – Čurda, Křivohlávek. Trenéři: Tomáš Mareš a Miroslav Mach

    Rozhodčí: Přikryl, Trombík – Reich, Měkýš

    Diváci: 3241
    Jihlava 4 1 Ústí n/L
    #1 Pondělí 14.03.2016 • 17:30
    Jihlava - Ústí n/L 4:3 po s.n. (1:0)
    #2 Úterý 15.03.2016 • 17:30
    Jihlava - Ústí n/L 5:4 po prodl.
    #3 Pátek 18.03.2016 • 18:00
    Ústí n/L - Jihlava 4:1
    #4 Sobota 19.03.2016 • 17:00
    Ústí n/L - Jihlava 0:3
    #5 Pondělí 21.03.2016 • 17:30
    Jihlava - Ústí n/L 7:2
    bahis siteleri