Buffalo – Ottawa 3:1 (kon.) | Washington – Nashville 4:1 (kon.) | Winnipeg – Chicago 0:4 (kon.)
Calgary – Colorado 3:4 (0:1 po s.n.) | Edmonton – Vancouver 2:0 (kon.) | Anaheim – Boston 4:0 (kon.)
Philadelphia – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Minnesota – Carolina 3:2 (2:1 po s.n.) | San Jose – NY Rangers 4:1 (kon.)
konec
Edmonton Oilers
2:0 (0:0, 1:0, 1:0)
Vancouver Canucks
Sobota 19.03.2016, 02:00 • Rexall Place, Edmonton • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:34
    Matt Bartkowski (VAN) dostal menší trest, 2 minuty držení.
     
    57:40
    Rozhodčí rozdávají tresty a trestná lavice Edmontonu je naplněná k prasknutí. Jedno je jisté, Vancouver to zkouší po potyčce ve hře bez brankáře! Jacob Markström je na střídačce.
     
    57:40
    Jared McCann (VAN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    57:40
    Jared McCann (VAN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    57:40
    Sven Baertschi (VAN) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    57:40
    Patrick Maroon (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    57:40
    Darnell Nurse (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    57:40
    Griffin Reinhart (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hrubost.
     
    56:47
    Radim Vrbata si před pár okamžiky v nevinně vypadajícím souboji rameno na rameno s Jordanem Eberlem poranil pravou nohu a do dnešního utkání už kvůli zranění nezasáhne.
     
    51:25
    Sven Baertschi na levém křídle napřáhl z ostrého úhlu k další nádherné střele, tu ale podruhé v zápase zastavila tyč! Sven Baertschi v dnešním utkání podruhé orazítkoval brankovou konstrukci a není mu zkrátka přáno.
     
    50:47
    Adam Clendening (EDM) dostal menší trest, 2 minuty nedovolené bránění brankáře.
     
    50:39
    Adam Clendening se dostal v blízkosti pravé tyče do zakončení a málem se mu podařilo Jacoba Markströma potřetí překonat, brankář Vancouveru ale předvedl skvělý zákrok a jeho pokus betony vyrazil!
     
    47:45
    Jordan Eberle na pravém křídle vypálil z kruhu pro vhazování a jeho pokus mířil ke vzdálenější levé tyči, Jacob Markström byl ale pozorný a jeho pokus levým betonem vykopl mimo!
    46:03 Matt HENDRICKS - 2:0
     
    46:03
    Edmonton právě vstřelil branku!
    MATT HENDRICKS se prosazuje z dorážky a posílá Oilers do dvoubrankového vedení!! Jordan Oesterle v blízkosti modré čáry vypálil s příklepem a jeho následná střela zápěstím mířila mezi betony Jacoba Markströma, ten je ale včas sevřel a jeho pokus vyrazil, jenže pouze na hůl Matta Hendrickse, který v blízkosti pravé tyče dorazil puk do prázdné brány. Asistence: Jordan Oesterle, Iiro Pakarinen.
     
    40:58
    Mark Fayne (EDM) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    40:33
    Christopher Tanev vypálil z pravého kruhu pro vhazování a byl hodně blízko vstřelení vyrovnávací branky, jeho následná střela se ale od vzdálenější levé tyče odrazila zpět do hry!
    31:10 Jordan EBERLE - 1:0
     
    31:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    JORDAN EBERLE prolamuje na začátku druhé poloviny utkání bezbrankové skóre a posílá domácí Oilers do vedení!! Connor McDavid předvedl skvělý forčeking a poté našel v pravém kruhu pro vhazování volného Jordana Eberleho, který střelou po ledě propasíroval puk mezi betony Jacoba Markströma do sítě. Asistence: Connor McDavid.
     
    25:47
    Ryan Nugent-Kopkins nejprve tvrdou střelou z levého kruhu pro vhazování vyklepal pravý beton Jacoba Markströma a následná střela Naila Jakupova z opačného pravého kruhu pro vhazování orazítkovala bližší pravou tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry!
     
    25:29
    V Rexall Place už je rozhodnuto a gól Brendana Gaunceho po přezkoumání videa nebyl uznán. S největší pravděpodobností kvůli nedovolenému bránění brankáře.
     
    25:29
    Brendan Gaunce se dostal v blízkosti levé tyče do zakončení a na kolenou v pádu dokázal puk tísněn protihráčem propasírovat do brány! Rozhodčí ale gól neuznali a bude se volat do Toronta.
     
    25:11
    Patrick Maroon se ocitl před bránou v obrovské šanci a dostal se ke třem střelám, ani jedna z nich ale na překonání skvěle chytajícího Jacoba Markströma nestačila!
     
    23:41
    Oilers na pravém křídle zavezli puk do útočného pásma a poté napřáhl z pravého kruhu pro vhazování k nebezpečné střele, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Jacob Markström ale předvedl skvělý reflex a pravým betonem puk vykopl mimo!
     
    18:50
    Zach Kassian (EDM) dostal menší trest, 2 minuty sekání.
     
    11:04
    Oilers se na levém křídle ocitli v závěru přesilové hry v obrovské šanci, Jacob Markström ji ale dokázal zneškodnit! Taylor Hall dostal krásnou přihrávku do jízdy a bez přípravy se snažil puk umístit do levého horního rohu, brankář Vancouveru ale předvedl fantastický přesun a pravým ramenem jeho pokus zastavil.
     
    09:09
    Dan Hamhuis (VAN) dostal menší trest, 2 minuty hákování.
     
    08:43
    Iiro Pakarinen nebezpečně vypálil z levého kruhu pro vhazování na přední levou tyč a Jacob Markström jeho střelu vyrazil, stejně jako následnou dorážku Taylora Halla z blízkosti!
     
    03:47
    Hokejisté Edmontonu vstoupili do utkání skvěle a až nyní se dostali k první střele hráči Vancouveru. Alexandre Grenier napřáhl z pravého křídla ke tvrdé střele, která mířila přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Cam Talbot ale vytáhl fantastický zákrok a vyrážečkou puk vyrazil do ochranné sítě!

    Tomáš Reiner

    Branky a nahrávky: 32. Eberle (McDavid), 47. Hendricks (Oesterle, Pakarinen)


    Edmonton Oilers: Talbot (Brossoit) – Sekera, Fayne, Reinhart, Clendening, Nurse, Oesterle – Maroon, McDavid, Eberle (A) – Hall (A), Draisaitl, Pakarinen – Korpikoski, Nugent-Hopkins (A), Jakupov – Hendricks, Letestu, Kassian. Hlavní trenér: Todd McLellan.
    Vancouver Canucks: Markström (Miller) – Hamhuis (A), Bartkowski, Hutton, Tanev, Pedan, Tryamkin – D. Sedin (A), H. Sedin (C), Grenier – Baertschi, Vey, Etem – Gaunce, Horvat, Virtanen – Burrows, McCann, Vrbata. Hlavní trenér: Willie Desjardins.

    Rozhodčí: Tom Kowal, Francis Charron – David Brisebois, Bryan Pancich

    Diváci: 16839
    bahis siteleri