Česko – Francie 4:0 (kon.)
konec
Česko
4:0 (1:0, 3:0, 0:0)
Francie
Sobota 19.03.2016, 12:00 • Zimní stadion Ludvíka Koška, Turnov • Reprezentace žen
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Češky si v Turnově získaly srdce fanoušků a místním stadionem se zcela právem nese "Holky, děkujem!" Ode mě to je pro dnešek i pro tuto sezónu ze zápasů naší ženské reprezentace bohužel všechno.

    Držte děvčatům palce na mistrovství světa elitní skupiny v kanadském Kamloops. V pondělí odlétají, další pondělí pak šampionát zahájí soubojem proti Švédsku. Mějte se fajn! (14:08:57)
     
    Je konec! Ženská reprezentace v přípravě na mistrovství světa poráží Francii po výsledku 4:1 tentokrát 4:0. I tentokrát jsme sledovali drtivou převahu našich děvčat, ani tentokrát nestačila k vyššímu skóre. Nedá se nic dělat!
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Z levé strany to ještě zkusila Katka Bukolská. Ale všechno je marné.
     
    59:07
    A zase obrovská škoda! Bára Patočková dostala puk v přečíslení, jenže ani její zakončení neskončilo za zády Lambertové.
     
    58:54
    Nepřesná rozehrávka našeho výběru končí na zakázaném uvolnění. Dočká se Bára Dvořáková ještě nějakého symbolického zákroku?
     
    58:15
    Dvě tutovky české reprezentace! Vanišová ujela do dalšího nájezdu, ale bekhendem potom kotouč netrefila. No a Polenská si marně pokoušela rozhýbat gólmanku!
     
    57:39
    Anna Zíková odchází do kabiny a leduje si naraženinu. Poslední minuty zápasu neuvidí, ale stejně jako Přibylová bude v pořádku.
     
    57:26
    Aurardová celkem dobře hledala Fohrerovou. Naši obránkyni musela přelobovat, jenže potom ani Fohrerová nedokázala puk zastavit.
     
    56:55
    Francie je kompletní, naše dobývání francouzské obrany bylo zase neúspěšné.
     
    56:08
    Lambertová ho ale dopustit nechce, teď do Herzigová zkusila takovým padáčkem. Nevím, zda ho gólmanka vytáhla maskou, nebo jí ještě pomohl břevno!
     
    55:10
    Polenská Lambertovou nepropálila. Už jsem vyjmenoval skoro všechny členy našeho realizačního týmu, ale samozřejmě nesmím zapomenout ani na dlouholetou dobrou duši české kabiny, kustoda Martina Vaška, a také kondičního trenéra Radka Výtiska. Oba si teď mocně přejí ještě pátý gól ve francouzské síti.
     
    54:41
    Gwendoline Gendarmeová (FRA) celkem zbytečně přibrousila před brankou a povalila Kláru Hymlárovou. Dvě minuty za nedovolené bránění a osmá přesilovka českého týmu.
     
    54:25
    Zíková bohužel nemůže pokračovat ve hře. Nevím, kam ránu pukem schytala, buď taky do ruky, nebo do těla.
     
    54:14
    Češky jsou kompletní.
     
    53:42
    Ale už ten strach sklepala a Rozierová dorážela hodně nebezpečně! Dvořáková musela pohotově zakročit. Ještě předtím schytala další ránu pukem Anna Zíková.
     
    53:32
    Francie se v přesilovce zatím opravdu bojí střílet.
     
    52:54
    Kombinace skončila nepovedenou střelou Bouetz Andrieuové, kterou Herzigová s Hymlárovou a tečující soupeřkou dopravily na českou střídačku.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 13. Polenská (Manhartová), 24. Vanišová (Herzigová, Přibylová), 30. Pejzlová (Bukolská), 31. Přibylová (Vanišová, Lédlová)


    Česko: Dvořáková (Peslarová) – Tejralová, Zíková, Herzigová, Horálková, Zedníková, Pacalová – Manhartová, Hymlárová, Polenská "C" – Lédlová, Přibylová, Vanišová – Patočková, Bukolská, Pejzlová. Trenér: Jiří Vozák.
    Francie: Lambertová (Baldinová) – Villiotová, Gendarmeová, Parmentová, Boucheová "C", Bouetz Andrieuová, Lager Lacombeová, Goncalvesová, Lisa Delcroixová – Escuderová, Jouannyová, Vixová – Aurardová, Rozierová, Fohrerová – Cuasnetová, Rihetová, Obreová – Lucie Delcroixová, Coeuruová. Trenér: Grégory Tarle.

    Rozhodčí: Malá – Novotná, Štefková.
    bahis siteleri