Finále SP - slalom žen, 1. kolo. St. Moritz Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.) | Finále SP - obří slalom mužů, 1. kolo, St. Moritz Vítěz: M. Faivre (FRA) (kon.)
Finále SP - slalom žen, 2. kolo. St. Moritz Vítěz: M. Shiffrinová (USA) (kon.) | Finále SP - obří slalom mužů, 2. kolo, St. Moritz Vítěz: T. Fanara (FRA) (kon.)
konec
Finále SP - obří slalom mužů, 2. kolo, St. Moritz

Vítěz: T. Fanara (FRA)

Sobota 19.03.2016, 12:00Sjezdové lyžování
     
    Z mé strany vše, u dalších on-line přenosů brzy na shledanou. (12:50:59)
     
    Konečné pořadí:

    1. Thomas Fanara (FRA) 2:14,92
    2. Alexis Pinturault (FRA) +0,02
    3. Mathieu Faivre (FRA) +0,14
    4. Philipp Schörghofer (AUT) +0,76
    5. Marcel Hirscher (AUT) +0,92
    6. Marcus Sandell (FIN) +0,93
    7. Florian Eisath (ITA) +1,02
    8. Victor Muffat-Jeandet (FRA) +1,15
    9. Justin Murisier (SUI) +1,22
    10. Henrik Kristoffersen (NOR) +1,33
    11. Aleksander Aamodt Kilde (NOR) +1,62
    12. Gino Caviezel (SUI) +1,65
    13. Roland Leitinger (AUT) +1,82
    14. Kjetil Jansrud (NOR) +1,96
    15. Massimiliano Blardone (ITA) +2,07
     
    Thomas Fanara (FRA), Alexis Pinturault (FRA) a Mathieu Faivre (FRA), to je trojice, která ovládla poslední obří slalom této sezóny. Francouzský tým může být se svými výsledky rozhodně spokojený.
     
    2. kolo skončilo.
     
    25
    Byl celou dobu v zelených číslech. Ale poslední úsek mu tak dobře nevyšel. A nakonec Mathieu Faivre (FRA) ztratil 14 setin sekundy. Je z toho až třetí příčka. Každopádně tři Francouzi jsou na stupních vítězů.
     
    24
    Trošku otrávený výraz v cílovém prostoru. A není se čemu divit. Alexis Pinturault (FRA) totiž celkově ztratil 2 setiny sekundy. Má jisté stupně vítězů, ale první místo z toho zkrátka nebude.
     
    23
    Florian Eisath (ITA) na Fanarův čas neměl. A dokonce je aktuálně až na pátém místě. Celkově ztratil 1,02 sekundy. Rýsuje se francouzské pódium. Na startu je už pouze Pinrurault a Faivre, nejlepší dva po prvním kole.
     
    22
    Nejrychlejší jízda druhého kola! Thomas Fanara (FRA) zaútočil na stupně vítězů, to určitě. Jeho náskok je 76 setin sekundy. Tenhle čas se bude těžko překonávat.
     
    21
    Nový vedoucí závodník je na světě. Philipp Schörghofer (AUT) porazil Hirschera o 16 setin sekundy. Rakušan porazil svého týmového kolegu a rozhodně může být spokojený.
     
    20
    Překvapení jménem Marcus Sandell (FIN) měl velkou smůlu. Do cíle totiž dojel o jednu setinu sekundy pomaleji. I tak ale tenhle Fin může být spokojený. Nejhůře totiž bude sedmý.
     
    19
    Marcel Hirscher (AUT) nakonec svůj náskok udržel, protože spodek trati mu vyšel náramně. Nakonec smazal červená čísla na všech mezičasech a aktuálně vede o 23 setin sekundy.
     
    18
    Po reklamní přestávce Victor Muffat-Jeandet (FRA) vyhrál o 7 setin sekundy! Byla to hezká jízda.
     
    17
    Justin Murisier (SUI) byl pořád v zelených číslech a za podpory domácího publika nakonec udržel svůj náskok. Na první místo se dostal o 11 setin sekundy. Zasloužené vedení.
     
    16
    André Myhrer (SWE) nedojel ani na první mezičas. Chyboval. Také u jeho výsledků zaznamenáváme pouze DNF.
     
    15
    Až Henrik Kristoffersen (NOR) překonal čas Kildeho, a to o 29 setin sekundy. Každopádně v cílovém prostoru si lehl na zem a držel se za nohu. Má zřejmě nějaké svalové zranění.
     
    14
    Gino Caviezel (SUI) se právě objevil v cíli se ztrátou pouhých 3 setin sekundy. Nijak nepanikařil, spíše si závod užíval. Mával vlastním fanouškům, i když je aktuálně až druhý.
     
    13
    Kildeho čas zase nebyl překonaný. I tak však Kjetil Jansrud (NOR) vypadal spokojeně. On má přece jenom radši rychlostní disciplíny, takže si na ztrátu 34 setin sekundy a třetí příčku určitě nestěžoval.
     
    12
    Roland Leitinger (AUT), kterému se v prvním kole pletla na trati plastová láhev, ztratil nakonec dvě desetiny. Ani on na Kildeho neměl. Je na druhém místě.
     
    11
    Fritz Dopfer (GER) jméno německého alpského lyžování v tomhle závodě moc nevylepšil. Jeho manko 77 setin je prostě velké. Chtěl zajet určitě lepší čas.

    Patrik Sandev

    bahis siteleri