Carolina – New Jersey 3:2 (kon.) | NY Rangers – Pittsburgh 2:3 (po pr.) | Vancouver – Chicago 2:3 (kon.)
po prodl.
New York Rangers
2:3 (1:1, 1:1, 0:0 - 0:1)
Pittsburgh Penguins
Pondělí 28.03.2016, 01:30 • Madison Square Garden, New York • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    64:30 Sidney CROSBY - 2:3p
     
    64:30
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Hosté vítězí! Elitní hráči Pens roztočili v útočném pásmu kolotoč, na jehož konci nahodil puk od modré na branku Kris Letang, clonící SIDNEY CROSBY ho tečoval a kotouč ještě po dalším odrazu od brusle obránce zamířil za záda Lundqvista. Asistence: Kris Letang a Phil Kessel.
    28:36 Phil KESSEL - 2:2
     
    28:36
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Pod tímhle gólem bude podepsán i Henrik Lundqvist! Ten zřejmě podcenil rychlost krajana Carla Hagelina, který dojížděl nahozený kotouč. Domácí gólman tak za brankou odehrál puk jen k útočníkovi soupeře, který ho na něj z úhlu nahodil a vracející se Lundqvist jej vyrazil pouze na hůl PHILA KESSELA, jenž svou bekhendovou dorážku namířil přímo pod víko a je tedy vyrovnáno – 2:2. Asistence: Carl Hagelin.
    22:07 Eric STAAL - 2:1
     
    22:07
    Rangers právě vstřelili branku!
    Domácí si vytvořili obrovský tlak, za který sklízí sladkou odměnu! Střelu Marca Staala ještě vyrazil Fleury, puk za jeho záda pak neprotlačili ani Hayes a Fast, ale kotouč se nakonec odrazil do strany k ERICU STAALOVI, který ho napálil k bližší tyčce Fleuryho svatyně. Asistence: Jesper Fast a Kevin Hayes.
    15:49 Matt CULLEN - 1:1
     
    15:49
    Pittsburgh právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Nabídku Derricka Pouliota tečoval ze vzduchu těsně před Lundqvistem MATT CULLEN a udělal to tak šikovně, že kotouč propadl mezi betony švédského gólmana a došoural se až za brankovou čáru. Asistence: Derrick Pouliot a Trevor Daley.
    04:19 Eric STAAL - 1:0
     
    04:19
    Rangers právě vstřelili branku!
    Girardi dokázal uhlídat Matta Cullena a tím založil rychlý kontr domácích. Kotouč vyvezl po levém křídle Fast a posunul ho před branku na ERICA STAALA, jenž se utrhl obránci Daleymu a pohotově puk dopíchl za záda Fleuryho. Asistence: Kevin Hayes a Jesper Fast.

    Martin Augustin

    Branky a nahrávky: 5. E. Staal (Hayes, Fast), 23. E. Staal (Fast, Hayes) – 16. Cullen (Pouliot, Daley), 29. Kessel (Hagelin), 65. Crosby (Letang, Kessel)


    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – Klein, McDonagh (C), Boyle, M. Staal (A), Girardi, Yandle – Nash, Brassard, Kreider – Zuccarello, Stepan (A), Miller – Fast, J. Staal, Hayes – Stalberg, Moore, Glass. Trenér: Alain Vigneault
    Pittsburgh Penguins: Fleury (Murray) – Letang, Daley, Lovejoy, Pouliot, Schultz, Cole – Hörnqvist, Crosby (C), Kunitz (A) – Kessel, Bonino, Hagelin – Rust, Cullen (A), Kühnhackl – Bennett, Fehr, Sheary. Trenér: Mike Sullivan

    Diváci: 18006
    bahis siteleri