Švýcarsko – Česko 2:1 (po pr.)
po prodl.
Švýcarsko
2:1 (0:1, 1:0, 0:0 - 1:0)
Česko
Čtvrtek 31.03.2016, 18:00 • Lenzerheide • Reprezentace do 17 let
Partner:
     
    Prodloužení ale příliš dlouho netrvalo a Mick Schüpbach vystřelil Švýcarům bod navíc. Českému výběru se tak sice povedl vstup do zápasu, domácí ale dvěma góly dokázali jeho vývoj otočit. (20:27:29)
     
    Konec zápasu.
     
    61:18
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Švýcaři velmi rychle rozhodují o tom, že bod navíc zůstane právě jim, když českého brankáře dokázal po necelých dvou minutách překonat MICK SCHÜPBACH. Asistence: Riccardo Auriemma, Sven Leuenberger.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Ve třetí třetině branka nepadla, a tak bude muset o vítězi vyrovnaného zápasu rozhodnout prodloužení nebo samostatné nájezdy.
     
    60:00
    Třetí třetina skončila.
     
    55:22
    Dvířka na trestnou se otevírají i pro český výběr. Martin Štohanzl (CZE) také neuhlídal hokejku, a putuje na dvě minuty na lavici hanby za hru vysokou holí.
     
    53:11
    Dvě minuty na trestné lavici si odsedí i Yanick Sablatnig (SUI), a to za vysokou hůl.
     
    50:26
    Necelých deset minut před koncem si přesilovku znovu zahrají Švýcaři. Na trestnou lavici putuje na dvě minuty za podražení Jan Bednář (CZE).
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Švýcarům se podařilo ve druhé třetině srovnat krok, když v přesilové hře našel Vomáčkovu slabinu Ramon Tanner. Ve třetí třetině tak začne zápas v podstatě znovu od začátku.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    33:20
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    A je srovnáno! Švýcaři díky přesné střele RAMONA TANNERA přelstili Vomáčku a srovnávají krok. Asistence: Loic Vouardoux.
     
    31:39
    Početní výhodu si zahrají i Švýcaři. Radim Toman (CZE) trochu přidržel protihráče, což neuniklo rozhodčím, a tak putuje český útočník na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Po první třetině mohou být spokojenější Češi, kterým se už v páté minutě podařilo otevřít skóre zásluhou Jáchyma Kondelíka, a dostat se tak do vedení.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    10:57
    Sotva se vrátil z trestné lavice Seiler, putuje na lavici hanby na dvě minuty Ian Derungs (SWI), který odpyká dvě minuty za lavici Švýcarů za příliš mnoho hráčů na ledě.

    Zuzana Spurná

    Branky a nahrávky: 34. Tanner (Vouardoux), 62. Schüpbach (Auriemma, Leuenberger) – 5. Kondelík (Václavek)


    Švýcarsko: Zaetta (Messerli) – Brunner, Farner, Colomb – Reymondin, Lehmann, Sablatnig, Döpfner, Leuenberger, Derungs, Auriemma, Schüpbach, Wüthrich (C), Wyss, Müller, Tanner, Zbinden.
    Česko: Vomáčka (Patera) – Zelingr, Bednář, Ševčík, Kunst, Rutar, Šalda, Gaspar – Kalaj, Kern (C), Eret, Dvořák, Kaut, Toman, Machala, Štohanzl, Burda, Václavek, Kondelík, Pour, Wojnar.

    Rozhodčí: Hebeisen, Paroz – Cattaneo, Lambert.
    bahis siteleri