Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
Dallas Stars
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Arizona Coyotes
Pátek 01.04.2016, 02:30 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:49 Patrick SHARP - 4:1
     
    58:49
    Dallas právě vstřelil branku!
    Stars přidávají čtvrtou branku a stvrzují své dnešní vítězství. Autorem branky je PATRICK SHARP, který se prosadil střelou zpoza útočné modré čáry. Asistence: John Klingberg, Jamie Benn.
    30:43 Jamie BENN - 3:1
     
    30:43
    Dallas právě vstřelil branku!
    V poslední době takřka bezchybný Mike Smith si nyní vybral slabší chvilku a částečně zavinil třetí inkasovanou branku Arizony. Po přihrávce Aleše Hemského z pravého kruhu vystřelil JAMIE BENN, který trefil hrudník Smithe, ale od něj se kotouč odrazil do branky. Asistence: Aleš Hemský.
    20:11 Radek FAKSA - 2:1
     
    20:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Tak to je z pohledu Stars skvělý vstup do prostřední části! Aleš Hemský objel Smithovu branku a předložil přihrávku do prostoru mezi kruhy, odkud se přízemní střelou švihem prosadil RADEK FAKSA. Asistence: Aleš Hemský, Antoine Roussel.
    18:05 Patrick EAVES - 1:1
     
    18:05
    Dallas právě vstřelil branku!
    Vedení Kojotů je brzy u konce! PATRICK EAVES u obranné modré udržel puk pro domácí, Colton Sceviour poté přihrál doprava a Eaves z poměrně těžkého úhlu propálil Smithe, který si nepohlídal prostor u levé tyče. Asistence: Colton Sceviour, John Klingberg.
    17:07 Martin HANZAL - 0:1
     
    17:07
    Arizona právě vstřelila branku!
    Hosté se z protiútoku dostávají do překvapivého vedení! Skvělou práci odvedli Duclair s Domim, kteří společně vyšachovali obranu Dallasu a předložili kotouč do mezikruží MARTINU HANZALOVI, jenž střelou zápěstím překonal bezmocného Niemiho. Asistence: Max Domi, Anthony Duclair.

    Michal Břuchanský

    Branky a nahrávky: 19. Eaves (Sceviour, Klingberg), 21. Faksa (Hemský, Roussel), 31. Ja. Benn (Hemský), 59. Sharp (Klingberg, Ja. Benn) – 18. Hanzal (Domi, Duclair)


    Dallas Stars: Niemi (Lehtonen) – Klingberg, Goligoski (A), Jo. Benn, Nemeth, Johns, Oduya – Sharp, Eakin, Ja. Benn (C) – Ničuškin, Spezza, Janmark – Hemský, Faksa, Roussel – Eaves, Fiddler (A), Sceviour.
    Arizona Coyotes: Smith (Domingue) – Murphy, Dahlbeck, Michálek, Connauton, Grant, Grossmann – Duclair, Hanzal (A), Domi – Doan (A), Richardson, Rieder – Chipchura, Vermette (A), Tanguay – Selleck, Gordon, Martinook.

    Rozhodčí: Leggo, Luxmore – McElman, Lazarowich

    Diváci: 18 532
    bahis siteleri