Nové Zámky – Piešťany 8:4 (kon.)
konec
HC MIKRON Nové Zámky
8:4 (2:2, 3:1, 3:1)
ŠHK 37 Piešťany
sk Pátek 01.04.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • Baráž o udržení
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešný zápas je minulosťou. Nové Zámky predviedli veľmi dobrý výkon a v gólovej prestrelke víťazia 8:4. V baráži o postup do najvyššej slovenskej hokejovej súťaže im patrí prvé miesto so ziskom 10 bodov. Na druhé Piešťany majú už štvorbodový náskok a sú veľmi blízko k postupu. Ja sa s vami lúčim, ďakujem vám za pozornosť a prajem ešte pekný večer. (20:39:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:00
    HC Nové Zámky dali gól!
    Vo vlastnom oslabení pečatí dnešné víťazstvo domáceho tímu DOMINIK HEGYI. Asistencia: Lukáš Novák.
     
    57:50
    V závere budú hrať presilovú hru Piešťany. Nové Zámky totiž hrali so šiestimi hráčmi na ľadovej ploche.
     
    55:00
    Piešťany už ďalší gól neinkasovali, no zrejme už v dnešnom zápase body nezískajú. O druhé barážové miesto budú musieť zabojovať s Bardejovom.
     
    53:19
    HC Nové Zámky dali gól!
    Je rozhodnuté! Nové Zámky využívajú dvojnásobnú početnú prevahu a prinavracajú si trojgólové vedenie. Autorom poisťovacieho gólu je MARTIN FROLÍK. Asistencie: Juraj Durčo a Albín Podstavek.
     
    52:43
    Nové Zámky môžu rozhodnúť! Budú hrať totiž takmer dvojminútovú presilovú hru 5 na 3. Okrem Jakuba Ručkaya už sedí na trestnej lavici aj Richard Filip.
     
    52:36
    Piešťany si komplikujú cestu za zdramatizovaním dnešného zápasu. Dve minúty za držanie dostáva Jakub Ručkay.
     
    49:15
    Budeme sledovať hru 4 na 4. Na trestnú lavicu putujú v zhodnom čase Ján Zlocha a na hosťujúcej strane Edgars Brancis.
     
    48:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Piešťanská radosť dlho nevydržala, približne dve minúty. Domáci tím okamžite odskakuje súperovi na rozdiel dvoch gólov. Šiesty presný zásah Nových Zámkov zaznamenáva ADAM HAVLÍK. Asistencia: Daniel Opalek.
     
    46:43
    Piešťany dali gól!
    Havrani sú späť v zápase. Opäť veľmi rýchlo využívajú presilovú hru a znižujú náskok súpera na jeden gól. Po druhýkrát v dnešnom zápase je úspešným strelcom JOZEF TIBENSKÝ. Asistencie: Ivo Kotaška a Miroslav Zálešák.
     
    46:23
    Piešťany dostávajú výhodu presilovej hry. Na trestnú lavicu za zdržovanie hry putuje obranca Martin Baron.
     
    43:30
    Nové Zámky naďalej držia nádejné dvojgólové vedenie, ktoré si vypracovali v druhej časti zápasu. Zápas sa hrá vo skvelej atmosfére.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    Podobne ako v úvodnej časti aj v druhej tretine sme videli štyri góly. Po 40 minútach vyhrávajú Nové Zámky nad Piešťanmi 5:3 a tento dvojgólový náskok by už mohli ustrážiť. Na domácej strane sa presadili Ján Zlocha, Erik Čaládi a Petr Kousalík. V 39. minúte znížil domáci náskok pohotovou strelou Jakub Ručkay. Tretie dejstvo sa začína o 15 minút.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    39:36
    A opäť sa bude vylučovať na domácej strane. Dvojminútový trest dostáva Juraj Ďurčo.
     
    38:59
    Piešťany dali gól!
    Len tri sekundy stačili piešťanským havranom na to, aby využili presilovú hru. Po vyhranom buly sa dostal k puku JAKUB RUČKAY a rozvlnil sieť za chrbátom Jána Chovana. Asistencie: Samir Saliji a Martin Belluš.
     
    38:56
    V závere druhej tretiny si ešte zahrajú presilovú hru aj Piešťany. Za podrazenie mieri na tresnú lavicu Martin Chovan.

    Miroslav Kováčik

    Branky a nahrávky: 8. Dubec (Havlík), 18. Török (Zlocha), 24. Zlocha (Török, Korytko), 29. Čaládi (Podstavek, Opalek), 36. Kousalík (Novák), 49. Havlík (Opalek), 54. Frolík (Ďurčo, Podstavek), 59. Hegyi (Novák) – 11. Tibenský (Zálešák, Saliji), 16. Belluš (Saliji, Nechala), 39. Ručkay (Saliji, Belluš), 47. Tibenský (Kotaška, Zálešák)


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan (Kristín) – Ďurčo, M. Chovan, Kousalík, Baron, Reichel, Opalek, Baron, Hrudík, Korytko – Podstavek, Čaládi, Frolík – Havlík, Hudec, Novák – Török, Zlocha, Dubec – Tábi, Hegyi, Fábry.
    ŠHK 37 Piešťany: Rybár (Nagy) – Nechala, Trefný, Filip, Brancis, Hluch, Kotaška – Ručkaj, Saliji, Belluš – Zálešák, Tomčák, Tibenský – Šimíček, Tvrdoň, Hrehorčák – Kučera, Hudec, Valo.

    Rozhodčí: D. Konc. P. Lokšík – L. Kacej, M. Stanzel
    bahis siteleri