Buffalo – Toronto 4:1 (kon.) | NY Islanders – Columbus 4:3 (kon.) | Carolina – NY Rangers 4:3 (kon.)
Pittsburgh – Nashville 5:2 (kon.) | Tampa – Montreal 0:3 (kon.) | Florida – New Jersey 3:2 (kon.)
Minnesota – Ottawa 2:3 (kon.) | Dallas – Arizona 4:1 (kon.) | Los Angeles – Calgary 3:0 (kon.)
San Jose – Vancouver 2:4 (kon.)
konec
San Jose Sharks
2:4 (0:2, 1:0, 1:2)
Vancouver Canucks
Pátek 01.04.2016, 04:30 • SAP Center, San Jose • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
    59:40 Markus GRANLUND - 2:4
     
    59:40
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Přeci jen se celku Vancouver Canucks nakonec daří trefit prázdnou branku, přestože to nebylo pro hosty tak jednoduché. Jen těsně se totiž nepískalo zakázané uvolnění, toho následně využil MARKUS GRANLUND, jenž zpracoval touš na své holi a poslal jej do odkryté domácí sítě. Je pravděpodobně rozhodnuto, body dnes budou brát Canucks. Asistence: Alexandre Burrows.
    54:57 Jannik HANSEN - 2:3
     
    54:57
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Jenže tak jako dnes už ve dvou případech při vstřelení hostující branky, také nyní překvapení v podání Vancouver Canucks a najednou má kanadský celek své těsné vedení zpátky. Stačila jedna chybička domácích směrem dozadu a už budou muset Žraloci znovu dohánět ztrátu. Obraně Sharks totiž dokázal prchnout hostující útočník JANNIK HANSEN, jenž poté unikal téměr sám po pravé straně útočné třetiny na Martina Jonese a tvrdou střelou jej bez většího váhání překonal. Zhruba pět minut před koncem základní hrací doby tak máme znovu změnu ve skóre. Bez asistence.
     
    50:58
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Jestli si někdo nyní zaslouží pochvalu, tak je to nepochybně obránce San Jose Sharks Brent Burns, který to již tradičně celý zápas zkouší střeleckými pokusy od modré čáry hned po buly. A teď se mu to znovu vyplatilo, respektive dnes úplně poprvé. Burns vzal puk na hokejku, nahodil jej směrem na klec. Od Joonase Donskoi se kotouč poté dostal na hokejku muže jménem LOGAN COUTURE, který svým čtrnáctým gólem v sezóně srovnává skóre utkání na 2:2. Ještě jednou pochvala pro Burnse, který spoluhráči připravil hokejovou lahůdku. Asistence: Joonas Donskou, Brent Burns.
    50:58 Logan COUTURE - 2:2
    34:30 Patrick MARLEAU - 1:2
     
    34:30
    San Jose právě vstřelilo branku!
    Teď už to ovšem Ryan Miller nestihl se zákrokem a San Jose Sharks využívají přesilovku a po několika střeleckých smolných momentech přeci jen dávají branku. Autorem gólu na 1:2 z pohledu domácího celku je PATRICK MARLEAU, jenž nachytal Ryana Millera a poslal kus černé gumy za jeho záda. Teď ale možná malinko pochybila hostující obrana, která dovolila až příliš akcí na brankovišti svého gólmana. Tato branka by mohla kalifornský celek nakopnout a dostat jej třeba i k vyrovnání. Tak uvidíme, jak si s tím Žraloci nakonec poradí. Asistence: Joe Thornton, Brent Burns.
    13:55 Bo HORVAT - 0:2
     
    13:55
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Několik šancí a možností San Jose Sharks v první třetině na vstřelenou branku nestačilo, to Canucks dnes zatím opravdu těží z minima maximum a po jednoduchém úniku se dostávají do vedení o dva zásahy. Uvolnit se totiž dokázal BO HORVAT, jenž domácího brankáře Martina Jonese oklamal poměrně snadnou kličkou a poslal touš za jeho záda bekhendem. Rázem je tu tedy vedení o dvě branky, přestože Canucks si moc příležitostí netvoří a spíše jen vyčkávají na chyby soupeře. A to se jim zatím vyplácí, uvidíme, jestli tato taktika bude účinná i nadále. Bez asistence.
    01:09 Daniel SEDIN - 0:1
     
    01:09
    Vancouver právě vstřelil branku!
    Tak tohle je hodně brzká a zároveň hodně nečekaná trefa v podání Vancouver Canucks, kterou nyní můžeme sledovat. Kosatky se dostávají do vedení, když se dokázaly dostat do útočného pásma, nastřelit puk o Martina Jonese a poté poměrně snadno dopravit puk do sítě. Z dorážky skóroval DANIEL SEDIN, jenž už neměl tolik těžkou práci. Jednalo se o první větší možnost Vancouveru v tomto utkání a hned končí vstřelenou brankou. Tak uvidíme, jak budou reagovat San Jose Sharks, zda se jim podaří v blízké době vyrovnat. Asistence: Jannik Hansen, Henrik Sedin.

    Martin Schwarz

    Branky a nahrávky: 35. Marleau (Thornton, Burns), 51. Couture (Donskoi, Burns) – 2. D. Sedin. (Hansen, H. Sedin), 14. Horvat, 55. Hansen, 60. Granlund (Burrows)


    San Jose Sharks: Jones (Reimer) – Martin, Burns, DeMelo, Braun, Dillon, Polák – Hertl, Thornton, Pavelski – Donskoi, Couture, Ward – Karlsson, Marleau, Wingels – Spaling, Tierney, Zubrus
    Vancouver Canucks: Miller (Markström) – Hutton, Tanev, Hamhuis, Weber, Bartkowski, Biega – D. Sedin, H. Sedin, Hansen – Baertschi, Granlund, Vey – Higgins, Horvat, Etem – McCann, Gaunce, Burrows

    Rozhodčí: L'Ecuyer, Watson – Wheler, Nowak

    Diváci: 15 689
    bahis siteleri