Atlético – Real Betis 5:1 (kon.) | Las Palmas – Valencia 2:1 (kon.) | Barcelona – Real Madrid 1:2 (kon.)
Celta Vigo – La Coruňa 1:1 (kon.)
konec
Atlético Madrid
5:1 (2:0)
Real Betis
Sobota 02.04.2016, 16:00 • Estadio Vicente Calderón, Madrid • Španělská LaLiga • 31. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Já se s vámi pro dnešek loučím a přeji krásný zbytek slunné soboty. (17:55:41)
     
    Tak to byla paráda od domácího celku. Atlético přidalo po brankách Juanfrana, Antoinea Griezmanna a Thomase Parteya ve druhém poločase další tři trefy, a tak se jim povedlo Real Betis nepěkně deklasovat. Madridský celek tak uniká svému městskému rivalovi, kterého dnes čeká slavné El Clasico.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Následoval ještě jeden rohový kop pro Betis z pravé strany. Ten byl zakončen hlavičkovým pokusem, který pohotově Oblak chytil.
    90+1. Thomas Partey (ATM) - 5:1
     
    90+1
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Nakonec ještě padá jedna branka do sítě Betisu! Antoine Griezmann dostal míč po levé straně do Felipeho Luíse. Francouzský útočník si naběhl až do vápna, kde míč připravil THOMASI TEYE PARTEYOVI, který jej poslal do prázdné branky!
     
    90
    Poslední sekundy zbývají ze základní hrací doby v druhém poločase. Čtvrtý rozhodčí utkání nastavuje klasické tři minutky.
     
    89
    Felipe Luís připravoval míč nabíhajícímu Thomasi Parteyovi. Ten byl ovšem tělem bránícího hráče zastaven, ale všechno bylo podle rozhodčích čisté.
     
    88
    Následně se povedlo Betisu vybojovat také rohový kop. Ten byl dokonce zakončen hlavičkou. Zakončující hráč ovšem fauloval.
     
    87
    Hráči v zeleném byli následně faulováni na polovině hřiště, a tak budou moci založit další útočnou akci. Moc času na snížení ale nemají.
     
    85
    To byla parádní akce! Juanfran se proháčkoval po pravé straně a stříleným centrem nabízel hattrick Griezmannovi. Před ním ale zakročil brankář Adán!
     
    84
    Utkání se ale spíše dohrává. Atlético je u míče, ale směrem dopředu to od nich není tak aktivní, jako v předchozích minutkách.
     
    83
    Real Betis to ale ještě zkouší. Na levé straně byl jeden z hráčů faulován, a tak bude následovat standardní situace.
    81. Antoine Griezmann (ATM) - 4:1
     
    81
    Atlético právě vstřelilo branku!
    Ale ne, Atlético svojí výhru potvrzuje! Ángel Correa si naběhl do vápna, kde zasekl a počkal si na náběh ANTOINEA GRIEZMANNA. Ten střílel do odkryté branky a ačkoliv byl míč brankářem lehce tečován, skóroval!
     
    80
    Betis má nyní o co hrát a zkouší to. Míč na pravou stranu dostal jeden z hostů, kterému se ale míč nepovedlo zachytit.
    79. Rubén Castro (RBE) - 3:1
     
    79
    Real Betis právě vstřelil branku!
    Jan Oblak nyní udělal obrovskou hrubku! Centrovaný míč z pravé strany propustil, a tak se jej ujal RUBEN CASTRO, který udělal kličku a míč poslal do odkryté branky.

    David Panuška

    Branky: 37. F. Torres (Koke), 42. Griezmann, 65. Torres Juanfran (Á. Correa), 81. Griezmann (Á. Correa), 90+1. Partey (Griezmann) – 79. Rubén Castro

    Karty:   40. Koke (ATM) – 74. X. Torres (RBE)


    Držení míče: 50 % : 50 %.
    Střely na branku: 12:4. Střely mimo: 5:2. Rohy: 5:5. Ofsajdy: 1:0. Fauly: 14:12.
    Atlético Madrid: Oblak – Torres Juanfran, Monsalve, Lucas Hernández, Luís – Ñíguez (69. Partey), Augusto Fernández (78. Kranevitter), Gabi (C), Koke – F. Torres (63. Á. Correa), Griezmann.
    Náhradníci: Moyà – Kranevitter, Á. Correa, Gámez, Partey, Vietto, Villa.

    Real Betis: Adán (C) – Molinero, Pezzella, Westermann, Montoya – N'Diaye, D. Ceballos – Musonda (71. X. Torres), Ruiz (46. Kadir), Cejudo (59. Damião) – Rubén Castro.
    Náhradníci: D. Giménez – Bruno González, Kadir, Damião, X. Torres, Portillo, Petros.

    Rozhodčí: González – Sánchez, Núñez

    Diváci: 50 121
    thejrc.org