Švýcarsko – Japonsko 3:1 (kon.) | Rusko – Švédsko 4:1 (kon.) | Finsko – Česko 5:0 (kon.)
konec
Finsko
5:0 (0:0, 3:0, 2:0)
Česko
Sobota 02.04.2016, 04:35 • Sandman Centre, Kamloops, Kanada • Mistrovství světa žen • Čtvrtfinále
Předzápasové kurzy
Partner:
    54:27 Michelle KARVINENOVÁ - 5:0
     
    54:27
    Finsko právě vstřelilo branku!
    V Sandman Center právě odbila pátá a troufám si říct, že české naděje jsou definitivně pohřbeny. MICHELLE KARVINENOVÁ dostala ideální přihrávku na pravý kruh a povedenou střelou švihem nedala Peslarové šanci! Asistence: Jenni Hiirikoskiová, Riikka Väliläová.
    42:07 Michelle KARVINENOVÁ - 4:0
     
    42:07
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Bleskově využitá přesilovka, vedení Suomi už je čtyřgólové! Parádně to udělala MICHELLE KARVINENOVÁ, která se na modré čáře zbavila své strážkyně, prokousala se na levý kruh a přesnou střelou pod břevno nedala Peslarové šanci! Asistence: Jenni Hiirikoskiová, Petra Nieminenová.
    39:38 Venla HOVIOVÁ - 3:0
     
    39:38
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Gól do šatny, to hodně zamrzí. Nerad to říkám, ale pokud se nestane zázrak, Finky si vítězství nejspíš pohlídají. Nahození z hole Tuominenové dokázala tečovat VENLA HOVIOVÁ a kotouč skončil až za zády nicnetušící Peslarové. Asistence: Minttu Tuominenová, Tanja Niskanenová.
    36:01 Tanja NISKANENOVÁ - 2:0
     
    36:01
    Finsko právě vstřelilo branku!
    To je škody, to je škody. Český výběr se z pokračujícího tlaku nedokázal vymanit a výsledkem je dvougólové manko. Venla Hoviová pronikla po pravém křídle a naservírovala kotouč TANJE NISKANENOVÉ, jež se trefila přesně! Asistence: Venla Hoviová, Mira Jalosuová.
    29:19 Riikka VÄLILÄOVÁ - 1:0
     
    29:19
    Finsko právě vstřelilo branku!
    Jemine, to je škoda. Češky ve vlastní přesilovce inkasovaly. Michelle Karvinenová ujela do rychlého protiútoku a jen tak tak minula odkrytou českou svatyni, poté ale přesnou přihrávkou našla RIIKKU VÄLILÄOVOU a ta už měla úlohu snadnou. Asistence: Michelle Karvinenová.
    Marken.cz

    Vojtěch Balon

    Branky a nahrávky: 30. Väliläová (Karvinenová), 37. Niskanenová (Hoviová, Jalosuová), 40. Hoviová (Tuominenová, Niskanenová), 43. Karvinenová (Hiirikoskiová, Nieminenová), 55. Karvinenová (Hiirikoskiová, Väliläová)


    Finsko: Räisänenová (Keisalaová) – Hiirikoskiová "C", Lindstedtová, Kilponenová, Tuominenová, Savolainenová, Jalosuová, Viitasuová, Tanskanenová – Karvinenová "A", Väliläová "A", Nieminenová – Tulusová, Niskanenová, Hoviová – Karnaová, Säkkinenová, Saariová – Hakalaová, Ollikainenová, Valkamaová.
    Česko: Peslarová (Škodová) – Tejralová "A", Zíková, Herzigová, Horálková "A", Flachsová, Kolowratová, Zedníková – Polenská "C", Hymlárová, Křížová – Vanišová, Pejzlová, Neubauerová – Povová, Přibylová, Lédlová – Manhartová, Bukolská, Patočková – Studentová.

    Rozhodčí: Drahomíra Fialová (CZE), Jamie Huntleyová (USA) – Bettina Angererová, Charlotte Girardová (FRA)

    Diváci: 1256
    bahis siteleri