Austrálie – Izrael 11:3 (kon.) | Nový Zéland – KLDR 4:7 (kon.)
konec
Nový Zéland
4:7 (0:0, 2:3, 2:4)
KLDR
Úterý 12.04.2016, 23:30 • Ice Dome, Mexico City, Mexiko. • Mistrovství světa - II. B Divize • 3. kolo
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:22
    KLDR právě vstřelila branku!
    Zdecimovanou obranu Nového Zélandu ještě více posílá do kolen samostatná akce KIM MYONG CHOLA, který tak využívá další powerplay Ice Blacks k navýšení náskoku. Novozélanďané vědí, že tohle je konec jakýchkoli snů o postupu, KLDR se naopak senzačně do bojů o krok výše zařazuje! Bez asistence.
     
    58:55
    KLDR právě vstřelila branku!
    Rychlý konec powerplay v podání Nového Zélandu a senzace je takřka na světě! Kombinaci Ice Blacks vystihl RI CHOL MIN a zavezl kotouč až do opuštěné klece. Severokorejský tým bouří radostí! Bez asistence.
     
    47:55
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Ice Blacks se nevzdávají, po 27 sekundách se rozjel k brance Paris Heyd, který přenechal šutérovi s velkým Š, ANDREWU COXOVI, a forvard Perthu opět přibližuje Nový Zéland na dostřel jediné trefy! Asistence: Paris Heyd.
     
    47:28
    KLDR právě vstřelila branku!
    Jordan Challis se na sebe musí dnes pořádně zlobit, protože po dalším jeho faulu KLDR využívá přesilovku a bere si zpět dvoubrankový náskok. Střelcem branky je opět HONG CHUN RIM, který využil kombinace Ri Chol Mina a Ri Ponga II. Asistence: Ri Chol Min, Ri Pong II.
     
    46:21
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Je čas na hrdinské činy a toho si je vědoma ofenzivní superstar novozélandského hokeje ANDREW COX, který vzal otěže utkání do vlastních rukou a po samostatné akci snižuje na rozdíl jediné trefy. Bez asistence.
     
    40:58
    KLDR právě vstřelila branku!
    Má slova byla naplněna a KLDR se dostává do dvoubrankového vedení. První přesilovková formace rozebrala rozhozenou trojici Nového Zélandu a nakonec se prosadila zásluhou střílejícího HONG CHUN RIMA, který se tak stává hrdinou okamžiku. Stále pokračuje korejská klasická početní výhoda!. Asistence: Ri Chol Min, An Chol Hyok.
     
    38:18
    KLDR právě vstřelila branku!
    Podívejme se na severokorejské prozatímní překvapení. Tentokrát už je to v přesilové hře a nedisciplinovanost Novozélanďanů nyní dostává své "odměny". Opět to byl druhý útok červeno-bílé reprezentace a opět střelcem KANG IN HYOK, který si opět sjel na přihrávku Kim Myong Chola a zakončil přesně za Parryho. Asistence: Kim Myong Chol.
     
    35:19
    KLDR právě vstřelila branku!
    Východoasijskému týmu se sice nepovedlo využít početní výhodu, ovšem krátce po jejím skončení srovnávají krok v utkání. Útočnou akci druhého útoku zakončil KANG IN HYOK a je to 2:2! Asistence: Kim Myong Chol, Kim Kwang Ho.
     
    30:22
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Třetí přesilovka tedy přináší potřebné ovoce v podobě druhé branky a Nový Zéland se vrací do vedení. Rychlou akci zakončuje centr elitní formace a na klubové scéně forvard právě West Aucklandu Admirals, NICHOLAS HENDERSON, který rychlou a přesnou střelou nedal Chol Kuk Pakovi šanci. Asistence: Paris Heyd, Jacob Ratcliffe.
     
    22:24
    KLDR právě vstřelila branku!
    Jenomže favoritovi od "protinožců" vydržela radost pouhých jedenadvacet sekund. Po tomto časovém úseku se totiž ujala kombinace RI PONGA II a Kim Hyok Jua. Máme tu pro nezaujatého fanouška příjemnou zápletku. Asistence: Kim Hyok Ju.
     
    22:03
    Nový Zéland právě vstřelil branku!
    Favorit se dostává konečně pro něj do vedení. Kombinaci mixu třetího a čtvrtého útoku nakonec zakončil zkušeně LACHLAN FREAR a otevírá tak dnešní účet. Asistence: Remy Sandoy, Tristan Darling.

    Dominik Tobola

    Branky a nahrávky: 23. L. Frear (Sandoy, Darling), 31. Henderson (Heyd, Ratcliffe), 47. Cox, 48. Cox (Heyd) – 23. Ri Pong II (Kim Hyok Ju), 36. Kang In Hyok (Kim Myong Chol, Kim Kwang Ho), 39. Kang In Hyok (Kim Myong Chol), 41. Hong Chun Rim (Ri Chol Min, An Chol Hyok), 48. Hong Chun Rim (Ri Chol Min, Ri Pong II), 59. Ri Chol Min, 60. Kim Myong Chol


    Nový Zéland: Parry (Hopkinson) – Lawrence, M. Frear, Jackson, Haines "C", McLeish, Craig, Hay, Coslett – Heyd, Henderson, Cox "A" – Harrop "A", Ruddle, Chalis – Darling, Sandoy, Burns – Ratcliffe, Harrison, L. Frear. Trenér: Janos Kaszala (HUN).
    KLDR: Chol Kuk Pak (Pak II) – Pak (Pak II) – An Chol Hyok, Ri Pong II, Kim Song Gun, Kim Nam Hyok, Pak Song Jin, Kim Chol Hyok – Hong Chun Rim, Ri Chol Min, Kim Hyok Ju – Kim Myong Chol, Kang In Hyok, Kim Kwang Ho – Ri Um Hyok, Kang Man Gum, Kim Kuk Chol. Trenér: Chol Ho Pak.

    Rozhodčí: Stephen Thomson (USA) – Michael Harrington (CAN), James Kavanagh (GBR).

    Diváci: 50
    bahis siteleri