Slovensko – Rusko 0:6 (kon.)
konec
Slovensko
0:6 (0:0, 0:3, 0:3)
Rusko
sk Čtvrtek 14.04.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Dnešný zápas je na svojom absolútnom konci. Po 60 minútach hry sa z výhry teší Rusko, ktoré našich chlapcov zdolalo pomerom 6:0. Slovensko sa ale za svoj výkon hanbiť rozhodne nemusí, dokonca si dovolím tvrdiť, že sme v určitých časových úsekoch boli lepším tímom.

    Najlepší hráči dnešného zápasu:

    Slovensko: Martin Réway
    Rusko: Viačeslav Vojnov

    S týmto konštatovaním a prianím pekného večera sa už s vami lúčim. Za pozornosť ďakuje Lukáš Pancurák, Onlajny.eu. (19:14:30)
     
    Koniec zápasu.
     
    59:40
    Už sa zrejme nič podstatné neudeje, diváci čakajú na záverečný hvizd hlavného arbitra.
     
    59:00
    Posledná minúta dnešného zápasu.
    58:09 Maxim KARPOV - 0:6
     
    58:09
    Rusko dalo gól!
    Tak snáď už záverečná siréna čoskoro ohlási koniec zápasu. Inkasujeme aj šiesty gól, zrejme posledný klinec do našej rakvy pridal MAXIM KARPOV. Asistencie: Jaroslav Dyblenko, Viačeslav Vojnov.
     
    58:00
    Dve minúty do konca tretej tretiny.
     
    57:29
    Medzičasom sa hokejista Ruska vrátil na ľadovú plochu, pokračujeme tak za rovnovážneho stavu piatich proti piatim. Budeme zvedaví, či sa ešte bude vylučovať.
     
    56:40
    Tak aspoň jeden náznak šance, Patrik Lušňák sa na pozícii pravého krídla poriadne oprel do puku, avšak jeho tvrdá rana zadunela len na zadnom plexiskle.
     
    56:00
    Slovensko má pred sebou mimoriadne nepríjemnú situáciu, keď sa s pukom nedokáže ani len dostať do útočnej tretiny, Takto by presilová hra vyzerať rozhodne nemala.
     
    55:28
    Navyše, náš súper sa dokázal oslobodiť a potvrdzuje tak hernú pohodu, do ktorej vstúpil so začiatkom druhej tretiny.
     
    55:10
    Slováci sú usadení pred Šesťorkinom, ten zatiaľ nahadzovaným pukom na jeho bránku odoláva.
     
    54:55
    Loktionov (RUS) – 2 minúty – krosček.
     
    54:20
    Ani z tohto faktu ale naši chlapci nedokázali vyťažiť nič podstatné. Rusi sa oslobodili jednoduchým spôsobom, po ktorom navyše môžu striedať. ich únavu tak nevyužijeme.
     
    53:44
    Rusi sa prezentovali zakázaným uvoľnením, vhadzovať sa preto bude po ľavici Igora Šesťorkina. Aspoň jedna dobrá správa pre reprezentáciu Slovenska.
     
    53:39
    Nasleduje komerčná prestávka.
     
    53:39
    Slováci sa ponáhľali do útočnej tretiny, avšak chceli sa tam ocitnúť až tak rýchlo, že sa nevyhli ofsajdovej pasci. Pískalo sa tak postavenie mimo hry.
    52:33 Sergej ŠUMAKOV - 0:5
     
    52:33
    Rusko dalo gól!
    Zdá sa, že som piaty gól v našej sieti vyslovene privolal. Toto sa už začína podobať na slušnú exhibíciu. Gólu v drese reprezentácie sa dočkal SERGEJ ŠUMAKOV. Asistencie: Jegor Jakovlev, Iľja Ľubuškin.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 28. Šalunov (Averin, Vojnov), 30. Vojnov (Šipačov, Gusev), 37. Averin (Apalkov), 46. Averin (Jakovlev), 53. Šumakov (Jakovlev, Ľubuškin), 59. Karpov (Dyblenko, Vojnov)


    Slovensko: J. Hudáček (Konrád) – Meszároš, Sersen, Graňák, Švarný, Rosandič, Kozák, Čerešňák, Jánošík – Dravecký, Reway, Šťastný – Lušňák, Viedenský, Skalický – Hrnka, Marcinko, Bartánus – Hlinka, L. Hudáček, Handlovský
    Rusko: Šesťorkin (Ustinskij) – Pajgin, Jarullin, Ľubuškin, Jakovlev, Vojnov, Belov, Dyblenko – Karpov, Loktionov, Kartajev – Averin, Galuzin, Apalkov – Dadonov, Šipačov, Gusev – Sannikov, Šalunov, Šumakov

    Rozhodčí: Jonák, Kubuš – M. Korba, Šefčík
    bahis siteleri