Slovensko – Rusko 0:6 (kon.)
konec
Slovensko
0:6 (0:0, 0:3, 0:3)
Rusko
sk Čtvrtek 14.04.2016, 17:00 • Steel aréna, Košice • Euro Hockey Challenge
Předzápasové kurzy
Partner:
    58:09 Maxim KARPOV - 0:6
     
    58:09
    Rusko dalo gól!
    Tak snáď už záverečná siréna čoskoro ohlási koniec zápasu. Inkasujeme aj šiesty gól, zrejme posledný klinec do našej rakvy pridal MAXIM KARPOV. Asistencie: Jaroslav Dyblenko, Viačeslav Vojnov.
     
    56:40
    Tak aspoň jeden náznak šance, Patrik Lušňák sa na pozícii pravého krídla poriadne oprel do puku, avšak jeho tvrdá rana zadunela len na zadnom plexiskle.
     
    54:55
    Loktionov (RUS) – 2 minúty – krosček.
    52:33 Sergej ŠUMAKOV - 0:5
     
    52:33
    Rusko dalo gól!
    Zdá sa, že som piaty gól v našej sieti vyslovene privolal. Toto sa už začína podobať na slušnú exhibíciu. Gólu v drese reprezentácie sa dočkal SERGEJ ŠUMAKOV. Asistencie: Jegor Jakovlev, Iľja Ľubuškin.
     
    52:15
    Nuž, priznám sa, že Julovi Hudáčkovi dnes rozhodne nezávidím. Inkasoval totiž už štyri góly a pri dobrách strelách súpera má pred sebou ešte poriadne náročnú situáciu.
     
    51:32
    Švarný (SVK) – 2 minúty – držanie.
     
    51:10
    Dnešné stretnutie sleduje 7620 divákov.
    50:25
     
    50:25
    Vlado Dravecký teraz ťahal zaujímavú akciu, z ktorej mohlo vzniknúť aj prečíslenie, jeho spoluhráči ale odišli striedať. Dravecký to preto skúsil aspoň tvrdou ranou, ktorá zadunela na zadnom plexiskle.
     
    47:50
    Tak napokon to bolo ešte zaujímavejšie, Rusi si teraz nedali pozor na nášho útočníka, ktorý vysoko napádal ich rozohrávku a napokon sa im to takmer stalo osudným.
     
    47:10
    Marcinko (SVK) – 2 minúty – hákovanie.
    45:08 Jegor AVERIN - 0:4
     
    45:08
    Rusko dalo gól!
    Navyše prehrávame už o štyri góly. Rusi nám dnes dávajú obrovskú lekciu z efektivity, jeden z klincov do našej rakvy pridal aj JEGOR AVERIN. Asistencia: Jegor Jakovlev.
     
    42:05
    Škoda, že teraz z črtajúceho sa samostatného úniku nebolo nič. Myslím, že to bol Lukáš Handlovský, ktorý vložil do korčuľovania všetky svoje sily, napokon mu ale puk skĺzol z čepele.
     
    39:47
    Dravecký (SVK) – 2 minúty – faul lakťom.
     
    38:20
    Hráme presilovku o dvoch mužov!
     
    38:02
    Vojnov (RUS) – 2 minúty – seknutie.
     
    37:17
    Albert Jarullin (RUS) – 2 minúty – seknutie.
    36:48 Jegor AVERIN - 0:3
     
    36:48
    Rusko dalo gól!
    A už je to o rozdiele troch gólov. Rusom sa podarilo streliť praktický identický gól, z ktorého sa tešili pred malou chvíľou. Druhý gól pre JEGORA AVERINA. Asistencia: Danil Apalkov.
     
    30:04
    Libor Hudáček (SVK) – 2 minúty – hrubosť.
     
    30:04
    Šťastný (SVK) – 2 minúty – hrubosť.
     
    30:04
    Averin (RUS) – 2 minúty – hrubosť.
     
    30:04
    Galuzin (RUS) – 2 minúty – hrubosť.
     
    30:04
    Naši chlapci v snahe o okamžitú odpoveď, Rusi mali šťastie, že puk neskončil v ich sieti! Za bránkou Šesťorkina následne vzplanuli emócie a klbko hráčov sa tak začalo postrkovať.
    29:03 Viačeslav Vojnov (RUS) - 0:2
     
    29:03
    Rusko dalo gól!
    A ďalší gól Rusov. Tentokrát išlo o čistý priestrel od modrej čiary, puk prepadol pomedzi betóny Jula Hudáčka až do siete. Presadil sa VIAČESLAV VOJNOV. Asistencie Vadim Šipačov, Nikita Gusev.
    27:51 Maxim Šalunov (RUS) - 0:1
     
    27:51
    Rusko dalo gól!
    Julo Hudáček musel zo svojej siete loviť prvý puk. Rusi sa presunuli stredným pásmom a vytvorili si prečíslenie, nepokrytý MAXIM ŠALUNOV sa už pritom mýliť nemohol. Asistencie: Egor Averin, Viačeslav Vojnov.
    26:58 Slovensko sa počas oslabenia ubránilo
     
    26:58
    Prakticky po celé dve minúty presilovej hry nás Rusi tlačili, museli sme ostať len vo vlastných obranných radoch. Hudáček bol našťastie veľkou oporou.
     
    25:00
    Rusi sú usadení v útočnej tretine, kde už roztočili poriadne rýchly presilovkový kolotoč.
     
    24:09
    Meszároš (SVK) – 2 minúty – hákovanie.
     
    23:36
    Až príliš sme teraz hostí chválili, aj naši chlapci dokážu hosťom poriadne pohroziť. Potvrdil to aj Dravecký, ktorý svoju akciu aj sám zakončil, nanešťastie len strelou do pripraveného Šesťorkina.
     
    19:07
    Slovensko sa rútilo do prečíslenia dvoch proti jednému, s pukom v pásme sa ocitol Handlovský s Marcinkom. Zodpovednosť na seba vzal napokon druhý menovaný, Šesťorkin ale jeho ranu ukryl vo svojom výstroji.
     
    18:19
    Aké je to jednoduché. Egor Averin sa snažil puk nahodiť stredom poľa až k útočnej modrej, kam si už chcel nakorčuľovať jeho spoluhráč. Na naše šťastie bol puk zblokovaný na zadný mantinel.
     
    14:58
    Po Bartánusovej rane sa dobrým tečom vyznamenal aj druhý hráč HC Košice, Tomáš Hrnka, aj v tomto prípade bol Šesťorkin pozorný. Rusi už majú na ľade 5 korčuliarov.
     
    14:30
    Rusi sa teraz poriadne potia, ich defenzíva na čele so Šesťorkinom musí byť v plnej pohotovosti! Lieta to tam zo všetkých strán.
     
    14:12
    Skvelá strela domáceho miláčika, Mareka Bartánusa, teraz smerovala síce z pomerne veľkého uhla, Šesťorkin mal ale čo robiť, aby ju udržal. Nuž, Marek v Košiciach neraz predviedol, že z takejto pozície to jednoducho vie.
     
    13:29
    Naši chlapci ale pokračovali v útočnom snažení a bola z toho o poznanie zaujímavejšia situácia, strela od modrej ešte bola tečovaná, nanešťastie len na zadný mantinel.
     
    12:52
    Ľubiškin (RUS) – 2 minúty – podrazenie.
     
    12:25
    Andrej Šťastný to teraz spravil najlepšie, ako len mohol. Po jeho útočnej aktivite sme sa dostali k puku, ktorý okamžite putoval na modrú čiaru. Strela by síce bola nepresná, Šesťorkin ale puk ukryl v lapačke. Budeme tak pokračovať v pásme.
     
    10:10
    Skalický posielal prihrávku za hranicu ľavého kruhu, odkiaľ prišlo následne mimoriadne zaujímavé nahodenie. Šesťorkin puk vyrazil, aj keď teraz nevedel, kde ho má.
     
    09:02
    Ale aby sme hosťom nekrivdili, spomenúť musíme aj ich občasné útočné výpady, ktoré dokážu poriadne ohroziť Jula Hudáčka. Ten musel čeliť náročnej situácii, našťastie sme gól nedostali.
     
    08:31
    Neuveriteľné! Slovensko si pred Šesťorkinom vytvorilo skutočne zdrvujúci tlak, po ktorom prišlo viacero dobrých streleckých zakončení. Gólman Zbornej teraz rozhodne ani netuší, ako toto všetko dokázal pochytať.
     
    06:19
    Tak to bola škoda, že si teraz naši chlapci nerozumeli. Maritn Réway sa na pozícii ľavého krídla dostal k puku a okamžite ho chcel zaniesť do útočnej tretiny, jeho spoluhráči ale odišli striedať.
     
    04:05
    Tak toto bolo myslené skutočne dobre! Marek Viedenský sa na pozícii pravého krídla dostal do prakticky nulového streleckého uhla, odkiaľ ešte puk posunul pred bránku, nanešťastie ho nik nezasiahol.
     
    01:40
    Rusi ukázali, aké je to jednoduché. Hostia sa pukom rýchlo presunuli stredným pásmom až do toho útočného, po jednej z ich striel si Julo Hudáček pripísal prvý náročný zákrok.
     
    My si ešte počkáme na hymny oboch krajín, ktoré zaspieva sólista opery Štátneho divadla v Košiciach, majster Jaroslav Dvorský. Po tradičnom úvode už vhodeniu buly, zdá sa, nebude nič brániť.

    Lukáš Pancurák

    Branky a nahrávky: 28. Šalunov (Averin, Vojnov), 30. Vojnov (Šipačov, Gusev), 37. Averin (Apalkov), 46. Averin (Jakovlev), 53. Šumakov (Jakovlev, Ľubuškin), 59. Karpov (Dyblenko, Vojnov)


    Slovensko: J. Hudáček (Konrád) – Meszároš, Sersen, Graňák, Švarný, Rosandič, Kozák, Čerešňák, Jánošík – Dravecký, Reway, Šťastný – Lušňák, Viedenský, Skalický – Hrnka, Marcinko, Bartánus – Hlinka, L. Hudáček, Handlovský
    Rusko: Šesťorkin (Ustinskij) – Pajgin, Jarullin, Ľubuškin, Jakovlev, Vojnov, Belov, Dyblenko – Karpov, Loktionov, Kartajev – Averin, Galuzin, Apalkov – Dadonov, Šipačov, Gusev – Sannikov, Šalunov, Šumakov

    Rozhodčí: Jonák, Kubuš – M. Korba, Šefčík
    bahis siteleri