Hannover – Mönchengladbach 2:0 (kon.)
konec
Hannover 96
2:0 (0:0)
Borussia Mönchengladbach
Pátek 15.04.2016, 20:30 • HDI-Arena. Hannover • Německá Bundesliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    88
    Poslední střídání v dnešním utkání! I Waldemar Anton odvedl v dnešním utkání velmi povedený výkon, který korunoval vstřelením druhé branky. Nyní domácí hráč odchází ze hřiště a na poslední minuty přichází Hoffmann.
     
    83
    A přichází druhé střídání domácího celku v tomto zápase. Ze hřiště odchází Artur Sobiech, který rovněž podal výborný výkon a k tomu přidal i branku. Na jeho místo přichází Szalai. Střídá i Borussia – Elvediho nahrazuje Hahn!
     
    77
    Domácí celek provádí své první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází devatenáctiletý Sarenren-Bazee, který odvedl v dnešním utkání skvělý výkon a vysloužil si zasloužený potlesk zaplněných tribun! Na jeho místo přichází Sulejmani.
     
    54
    Hostující kouč André Schubert reaguje na aktuální stav dvojitým střídáním! Ze hřiště odchází Dahoud a Hazard. Na jejich pozice přichází Ibrahima Traoré s Patrickem Herrmannem.

    Jan Havlovic

    Branky: 49. Anton (Sarenren-Bazee), 60. Sobiech

    Karty:   45+1. Sané (HAN), 57. Schmiedebach (HAN)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 19:10.
    Hannover 96: Zieler (C) – Sakaj, Milošević, Sané, Albornoz – Schmiedebach, Anton (88. Hoffmann) – Sarenren-Bazee (77. Sulejmani), Kijotake, Karaman – Sobiech (83. Szalai).
    Náhradníci: Tschauner – Gülselam, Klaus, Hoffmann, Szalai, Schulz, Sulejmani.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi (83. Hahn), Stranzl (C), Nordtveit – Johnson, Dahoud (54. Traoré), Christensen, Wendt – T. Hazard (54. Herrmann), Stindl, Raffael.
    Náhradníci: Sippel – Hinteregger, Herrmann, Traoré, J. Hofmann, Korb, Hahn.

    Rozhodčí: Markus Schmidt – Sinn, Gorniak (vš. Německo)
    bahis siteleri