Hannover – Mönchengladbach 2:0 (kon.)
konec
Hannover 96
2:0 (0:0)
Borussia Mönchengladbach
Pátek 15.04.2016, 20:30 • HDI-Arena. Hannover • Německá Bundesliga • 30. kolo
Předzápasové kurzy
     
    89
    Gladbach měl v závěru dnešního zápasu ještě k dispozici standardní situaci, které se ujal Traoré. Jeho centr našel za obranou Hannoveru Herrmanna, avšak ten mířil ve velké šanci mimo!
     
    88
    Poslední střídání v dnešním utkání! I Waldemar Anton odvedl v dnešním utkání velmi povedený výkon, který korunoval vstřelením druhé branky. Nyní domácí hráč odchází ze hřiště a na poslední minuty přichází Hoffmann.
    84.
     
    84
    V závěru přišla ještě jedna šance Borussie! Ibrahima Traoré rozehrál nebezpečnou standardní situaci, kterou na přední tyči hodně nešikovně tečoval domácí Seulejmani a míč prolétl těsně vedle domácí branky!
     
    83
    A přichází druhé střídání domácího celku v tomto zápase. Ze hřiště odchází Artur Sobiech, který rovněž podal výborný výkon a k tomu přidal i branku. Na jeho místo přichází Szalai. Střídá i Borussia – Elvediho nahrazuje Hahn!
     
    81
    Domácí celek měl k dispozici nebezpečnou standardní situaci, které se ujal Miiko Albornoz. Chilský obránce nebezpečně vystřelil, avšak Sommer jeho tvrdý pokus dokázal lapit!
     
    77
    Domácí celek provádí své první střídání v tomto zápase! Ze hřiště odchází devatenáctiletý Sarenren-Bazee, který odvedl v dnešním utkání skvělý výkon a vysloužil si zasloužený potlesk zaplněných tribun! Na jeho místo přichází Sulejmani.
     
    71
    Borussia chybovala na útočné polovině a Hannover postupoval do rychlého protiútoku. Celou akci táhl Kijotake středem hřiště, který následně předal míč na pravou stranu, kde se nacházel Sarenren-Bazee. Jeho následný přízemní centr pouze prolétl kolem branky Borussie, Sobiech těsně nedosáhl!
    60. Artur Sobiech (HAN) - 2:0
     
    60
    Hannover právě vstřelil branku!
    Domácí celek pokračuje ve skvělém výkonu, přidává již svou druhou branku v dnešním utkání a výrazně se přibližuje tříbodovému vítězství! Z pravé strany odcentroval Sakaj, který našel Karamana. Ten se dokázal obtočit kolem Stranzla, avšak jeho střelu ještě zastavila tyč. Od té se však míč odrazil přímo k ARTURU SOBIECHOVI, který s dorážkou neměl sebemenší problém!
     
    57
    Na druhé straně se hnal do zajímavého protiútoku Ibrahima Traoré, nicméně střídajícího hráče poslal k zemi Schmiedebach, který se následně dočkal od hlavního rozhodčí udělení žluté karty!
     
    57
    Další zajímavá šance domácího celku! Schmiedebach operoval s míčem na pravé straně a následným překvapivým centrem našel na hranici vápna Karamana, který si míč ideálně zpracoval a vyslal přízemní střelu k tyči. Sommer se však natáhl a jeho pokus vyrazil!
     
    54
    Hostující kouč André Schubert reaguje na aktuální stav dvojitým střídáním! Ze hřiště odchází Dahoud a Hazard. Na jejich pozice přichází Ibrahima Traoré s Patrickem Herrmannem.
    49. Waldemar Anton (HAN) - 1:0
     
    49
    Hannover právě vstřelil branku!
    Hannover vstoupil do druhého poločas parádně a dostává se velmi rychle do řekl bych zaslouženého vedení! Na začátku celé akce byl opět Sarenren-Bazee, který si na pravé straně dokázal poradit s Christensenem a Wendtem a přesnou přihrávkou našel ve vápně WALDEMARA ANTONA, jehož střela nebyla dobře umístěná, avšak míč doputoval pod tělem Sommera do branky!
     
    45+1
    V poslední minutě prvního poločasu předvedl ostrý šlapák domácí stoper Sané v souboji s Hazardem a dostává žlutou kartu!
     
    43
    To může Hannover hodně mrzet! Borussia propadla ve středu hřiště a domácí celek mohl jít do zajímavého brejknu dva na jednoho, který táhl Sarenren-Bazee. Německý talent si však míč příliš předklopl a nechal tak vyniknout Nordveita, který míč odkopl do zámezí!
    41.
     
    41
    V závěru prvního poločasu přišla zřejmě největší šance domácího celku v dosavadním průběhu dnešního zápasu! Dahoud chyboval při rozehrávce a k míči se dostal Sobiech, který přešel přes Elvediho a dostal míč do vápna, kam si naběhl Sarenren-Bazee. Mladý talent podklouzl, avšak i v pádu zakončil. Sommer však dokázal zasáhnout a udržel bezbrankový stav!
     
    28
    Tak, už i Gladbach si vytvořil první velkou šanci zápasu! Borussia kombinovala na levé straně, kde následně operoval s míčem Christensen. Dánský stoper dostal míč do vápna na Larse Stindla, který pohotově vystřelil, avšak Zieler dokázal zasáhnout!
    20. Kijotake ve velké šanci pálil nad branku
     
    20
    Domácí celek si teď vybojoval první velkou šanci dnešního zápasu! Schmiedebach ve středu hřiště zpracoval přihrávku od Antona a poslal vpřed Japonce Kijotakeho. Ten se dostal do vápna, avšak jeho následná rána mířila nad branku Sommera, který tak nemusel zasahovat!
     
    4
    První nebezpečná situace ve vápně domácího celku! Mahmoud Dahoud táhl míč středem hřiště a následnou křížnou přihrávkou našel v levé části vápna naběhlého Wendta. Švédský bek ještě posílal míč před branku, tam však míč odkopl Sané!

    Jan Havlovic

    Branky: 49. Anton (Sarenren-Bazee), 60. Sobiech

    Karty:   45+1. Sané (HAN), 57. Schmiedebach (HAN)


    Držení míče: 43 % : 57 %.
    Střely na branku: 8:4. Střely mimo: 4:5. Rohy: 5:3. Ofsajdy: 5:4. Fauly: 19:10.
    Hannover 96: Zieler (C) – Sakaj, Milošević, Sané, Albornoz – Schmiedebach, Anton (88. Hoffmann) – Sarenren-Bazee (77. Sulejmani), Kijotake, Karaman – Sobiech (83. Szalai).
    Náhradníci: Tschauner – Gülselam, Klaus, Hoffmann, Szalai, Schulz, Sulejmani.

    Borussia Mönchengladbach: Sommer – Elvedi (83. Hahn), Stranzl (C), Nordtveit – Johnson, Dahoud (54. Traoré), Christensen, Wendt – T. Hazard (54. Herrmann), Stindl, Raffael.
    Náhradníci: Sippel – Hinteregger, Herrmann, Traoré, J. Hofmann, Korb, Hahn.

    Rozhodčí: Markus Schmidt – Sinn, Gorniak (vš. Německo)
    bahis siteleri