Espanyol – Celta Vigo 1:1 (kon.) | Real Betis – Las Palmas 1:0 (kon.)
konec
RCD Espanyol Barcelona
1:1 (1:1)
Celta de Vigo
Úterý 19.04.2016, 20:00 • RCDE Stadium, Barcelona • Španělská LaLiga • 34. kolo
Předzápasové kurzy
     
    Je dobojováno. Ve druhém poločase působili oba celky poměrně svěžím dojmem. Nejprve měli o něco málo více ze hry domácí, kteří tak navázali na povedený závěr úvodní půle. Poté ale převzali iniciativu hosté. Ani jedna z družin ale skóre nezměnila, a tak brankách Iaga Aspase a Marca Asensia z prvního dějství dochází k dělbě bodů po výsledku 1:1. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nasheldanou!

    Střely na branku: 5:1 (21:53:42)
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Espanyol je na polovině svého soka, ovšem zatím se mu příliš nedaří dostat se do vážnější střelecké pozice. Do konce zápasu zbývají sekundy.
     
    90+2
    Nyní pro změnu domácí, kteří se velmi zlobí. Důvodem je zákrok na Sáncheze, který ale sudí posoudil jako regulérní.
     
    90+1
    Hosté měli k dispozici rohový kop, z něhož ale nedokázali nic vytěžit. O výkop se postará brankář Espanyolu.
     
    90
    K základní hrací době utkání budou nastaveny tři minuty.
     
    90
    Teprve druhé střídání v táboře hostí, místo Orellany naskakuje do hry Bongonda.
     
    89
    Hernández (CVG) to nyní přehnal s agresivitou a za náraz do protihráče dostal žlutou kartu.
     
    89
    Asensiův útok byl zmařen již v zárodku, čehož Celta využila k dalšímu ataku. Obléhání domácí branky se ale Vigu zatím nedaří, další centr za obranu eliminuje Pau López.
     
    88
    Domácí začínají být znovu mírně pasivní, nyní se dalšího faulu dopustil Roco. Vše se ale zatím děje v dostatečné vzdálenosti od Lópezovy svatyně.
     
    87
    Hosté spěchali do rychlého útoku, na jehož konci stál Nolito. Centr ofenzivně laděného středopolaře ale odvrátil pozorný Duarte.
     
    86
    Javi López fauloval u pravé postranní lajny, což znamená rozehrávku pro Celtu. Utkání se již mílovými kroky chýlí ke svému závěru, dělba bodů je tak stále pravděpodobnější.
     
    85
    Espanyol se nadechl k lepšímu výkonu, nyní zhruba dvě minuty soustavně zaměstnával defenzivu Celty. Akci však zastavuje Pérezův nedovolený zákrok.
     
    84
    Navíc rovněž dokáže těžit z protiútoků, Caicedo nyní vedl jeden z nich. Výborně si seběhl do středu pole, načež přihrával do běhu Burguimu. Před ním ale na poslední chvíli zasáhl Jonny.
     
    83
    Hosté opět kombinují, v závěru zápasu se snaží strhnout vedení na svou stranu. Obrana Espanyolu je ale nadále neoblomná.
     
    82
    Domácí měli k dispozici volný kop, avšak celou situaci zmařili postavením mimo hru, v němž se ocitl Roco. O rozehrávku se postará Álvarez.
     
    81
    Cabral hledal dlouhým centrem některého ze spoluhráčů, leč centr byl velice nepřesný. Míče se tak chopil Pau López, který bude rozehrávat.
     
    80
    Po několika nepřehledných situacích chtěl poslat balon do vápna Planas, ovšem domácí si jej pohlídali. Zatím tak svítí na světelné tabuli nadále nerozhodný stav.
     
    80
    Je zde další střídání na domácí straně. Ze hřiště odchází poměrně aktivní Moreno, kterého nahradí Burgui. Do konce základní hrací doby zbývá deset minut.

    Libor Kucza

    Branky: 39. Asensio – 28. Aspas (Orellana)

    Karty:   10. V. Sánchez (ESB) – 89. P. Hernández (CVG)


    Držení míče: 39 % : 61 %.
    Střely na branku: 5:1. Střely mimo: 3:2. Rohy: 2:2. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 15:13.
    RCD Espanyol Barcelona: Pau López – R. Duarte, Ó. Duarte (71. Roco), Álvaro González, Javi López – Abraham González (65. F. Caicedo), Diop, V. Sánchez – Asensio, G. Moreno (80. Burgui), H. Pérez.
    Náhradníci: Arlauskis – V. Álvarez, Roco, Sevilla, Burgui, F. Caicedo, Sylla.

    Celta de Vigo: S. Álvarez – J. Castro, Cabral, Sergi Gómez, Planas – Radoja, Diaz Rojas – Orellana (90. Bongonda), P. Hernández, Nolito – Aspas (70. Guidetti).
    Náhradníci: Blanco – Bongonda, Guidetti, Dražić, Señé, Alende López, Diop.

    Rozhodčí: Prieto – García, Matías
    bahis siteleri